Miley Cyrus műpéniszt nyalatott rajongójával a koncertjén, majd rágyújtott egy füves cigire (18+)
2015. december 17. 20:26
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline |
Felőlem azt csinál amit akar, engem engem ez teljes mértékben hidegen hagy. Ez az ő élete, ha neki ez jó, akkor én ezt tiszteletben tartom, kész. Amúgy meg szakadok rajta..
2015. december 17. 20:32
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline |
Első sorban, az menjen el a koncertjére, és az vegyen részt aki ezekre a dolgokra igényt tart.Nem értem miért kell elhordani mindennek, meg féleszűnek nevezni.Ő ilyen, a rajongói éppen ezért szeretik.Senki és semmi nem tökéletes nemde ? Meglehet mindenkinek a véleménye a másikról,de azt tegye meg egy kulturált emberhez méltóan.
2 felhasználónak tetszik:
TearsOnMirror,
Phaedra
2015. december 17. 20:52
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Nem bírjátok felfogni hogy ő egyedi előadó?! Ő így tökéletes ahogy van!
2015. december 17. 21:35
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
dobjuk már be a csajt egy vulkánba léégyszives...
2015. december 17. 21:38
Ennél jobban meg se tudta volna alázni magát..gondolom a fanjai még ezek után is éljenzik,bár nem kéne!!!!!siralmas..
2015. december 17. 21:45
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Szerintem az egyediséggel nincs semmi baj, hiszen az egyediség az, amivel kiemelkedsz a többi ember közül. Szerintem az egyediség kifejezés mégsem arra irányul, hogy valaki ízléstelen legyen, az már egy teljesen másik fogalom. Ha énekesnő akar lenni, márpedig annak vallja magát, akkor szerintem az egyediség a dalaiban, és nem a botrányaiban kellene megnyilvánuljon. Ha kivételesen sokat adományozna, kivételesen okos vagy csinos lenne, akkor még azt mondanám hogy "oké, ez egyedi, ezért lehet Mileyt szeretni". De valaki, valamikor, valahogyan nagyon félreértelmezte az egyéniség fogalmát és egy teljesen már útra térítették el a fogalmat, ahol már nem is nyer igazán értelmet a dolog... Az utóbbi időben mintha egy egészen kicsit visszavett volna a botrányokból, és már éppen kezdtem azt hinni hogy felhagyott ezekkel az ízléstelen megnyilvánulásokkal, de ilyenkor kell mindig csalódnom benne. Mert én igen is szerettem Mileyt, hiszen mindezek mellett én mégis egy szimpatikus lányt ismertem meg benne, akinek remek hangja van és igazán tehetséges is mindezek mellett, azonban ahogyan az egyik leni kommentelő elvtárs is kifejtette, valahol útközben igazán elfelejthette, hogy mit is jelent pontosan énekesnőnek lenni, előadónak, akikre a tinilányoknak felnéznie kellene és példaképként kellene őt látniuk, aki azonban ilyen példát mutat az igazán nem érdemes arra, hogy rajongó legyenek. Ha szexuális utalásokat tesz, az egy dolog, azonban a féktelen magamutogatás egyáltalán nem szexi, nem nőies és nem is vonzó, arról már nem is beszélve hogy a szégyenérzete valahol a mínusz 335345-ál van jelen pillanatban. Én szívből remélem hogy lesznek olyan idők, ahol javulni fog a helyzet...
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2015. december 17. 21:52
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Azért sajnálom, mert ha egyszer észhez tér, rájön, hogy ezeket már sose fogja tudni visszacsinálni vagy akár csak kitörölni az emberek emlékezetéből... Már ha most tenne másként is késő lenne.
2015. december 17. 22:00
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 online |
Már unom ezt a témát,de egyébként remek hozzászólása van Diala-nak.
2015. december 17. 22:50
Ez már egy agyon játszott lemez..túl kéne már lépni azon, hogy ilyen lett, ez nem fog változni sajnos.
2015. december 18. 14:06
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline |
Ennek már teljesen elment az esze0-0
2015. december 18. 16:35
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline |
Idézet
Mert a magát megjátszó, túl erősen próbálkozó műdíva Arianácska jobb példakép?
Honnan tudod, hogy ilyen? Hm? Amúgy neked meg a magát mutogató, perverz, őrült Mileyke jobb példakép? Én igazából nem utálom, mert ő ilyen és ezt elfogadom + nem a külső alapján ítélek, mert ha ez lenne akkor...nem is mondom tovább
2015. december 18. 17:00
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Csak én nem láttam a videóban azt a képet amit a cím akar ábrázolni? Komolyan szánalom. Amúgy meg érdekes, hogy mindenki itt eljátssza, hogy mekkora szent és sérthetetlen. Ezen kívül igen botrányos, de ezt élvezi, ő provokálja a népet, és van aki megállítja? Hát nincs, szóval el kell viselnetek őt ha akarjátok ha nem, amúgy is aki utálja az miért írkál ide meg miért olvas el mindent róla? Akit én utálok azt semmibe veszem, de ti tudjátok! Szép napot! (:
1 felhasználónak tetszik:
TearsOnMirror
2015. december 18. 18:27
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline |
Én mindig úgy voltam vele, hogyha neki ez jó, akkor csinálja. Néznem kell? Nem. Utánoznom kell? Nem. Oké, hogy kiakarja fejezni magát,nekem tök mindegy.
De tényelg elgondolkodtat, hogy ebben mi az önkifejezező? Komolyan, mit akar ezzel elérni? Csinálja ha akarja, nekem mindegy, csak MIÉRT. Ennyit kérdeznék.
De tényelg elgondolkodtat, hogy ebben mi az önkifejezező? Komolyan, mit akar ezzel elérni? Csinálja ha akarja, nekem mindegy, csak MIÉRT. Ennyit kérdeznék.
2015. december 18. 22:30
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline |
Ez nagyon undorító:c
2015. december 18. 22:38
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
Mindenki itt játsza hogy ki a jobb példakép hogy Ariana vagy Miley...nem mindegy? Senki se ismeri a maga példaképét...ha a tiédre rosszat mond és te ugyanúgy válaszolsz akkor az ,,oltásnak" semmi értelme..lol.
Amúgy meg Miley tegye ami neki jó nem tök nyolc most komolyan?
Amúgy meg Miley tegye ami neki jó nem tök nyolc most komolyan?
2015. december 18. 23:43
Ha mindenki a saját dolgával törődne, ha nem törődnénk azzal, akit nem szeretünk, egyszerűbb lenne az élet, nem?! :'D Szerintem Miley mindig példakép marad, és ennyi.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.