Köztudott, hogy a színész-énekesnő rajong a karácsonyért, így ezúttal is felejthetetlen meglepetéssel kedveskedett a rajongóinak az ünnep alkalmából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariana Grande karácsonyi meglepetéssel jelentkezett
2015. december 18. 09:38
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2 felhasználónak tetszik:
dtsz,
selena gomez14
2015. december 18. 10:23
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Jók lettek.
2015. december 18. 11:52
A Winter Things nekem is tetszik. De az összes egész jó.
2015. december 18. 12:08
Nagyon jók lettek♥♥
"Kedves" S.S. !
Szerintem meg hogyha nem szereted Arianat, akkor egyáltalán miért kattintottál erre a cikkre? Ez az úgymond büdös k...a elért valamit az életben, és nem másokat szid ismeretlenül.
"Kedves" S.S. !
Szerintem meg hogyha nem szereted Arianat, akkor egyáltalán miért kattintottál erre a cikkre? Ez az úgymond büdös k...a elért valamit az életben, és nem másokat szid ismeretlenül.
2015. december 18. 12:29
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Nagyon jó dalok!
2015. december 18. 13:55
én meghallgattam a dalokat, és azt kell mondanom hogy nem nagyon tetszenek. azt gondolom hogy ariana csak fogta oszt jólvan írjunk valamilyen dalt, oszt kész. nekem őszintén nem tetszik egyik sem. és ezért nagyon csalódott vagyok.
2015. december 18. 14:34
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Egytől- egyig karácsonyi hangulatúak, fantasztikusak. A December a kedvencem.
2015. december 18. 15:09
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 231 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline |
JESSZUS ANNYIRA ÖRÜLÖK!! A legjobb ajándék <3 Mikor megláttam nagyon boldog lettem
2015. december 18. 15:42
Kedves kis tapsikáló Viktoriya.
Beszólhatsz nekem, nem érdekel a nyafogásod, de én többet tennék le az asztalra bociszemek, hatalmas műszempillák, hatalmas nagy körmök nélkül, ja meg gyönyörű undorító fehér hajával.
Beszólhatsz nekem, nem érdekel a nyafogásod, de én többet tennék le az asztalra bociszemek, hatalmas műszempillák, hatalmas nagy körmök nélkül, ja meg gyönyörű undorító fehér hajával.
2015. december 18. 15:43
És tegyél szépen egy szívességet, húzd le magad, 1, 2, arra a cikkre megyek rá, amelyikre akarok, és 3, azt írok amit akarok. Nem egy kislány fogja nekem ezt megmondani.
Na puszi! :*
Na puszi! :*
2015. december 18. 16:07
drága S.S.! neked tényleg nincs jobb dolgod, így szentkarácsony idején mint másokat kritizálnod? amúgy meg tudatlanul ne sértegesd Arianát, mert nem fehér hajú, hanem platinaszőke volt, de csak egy klipp erejéig plusz ha annyira sokat letudsz tenni az asztalra akkor hajrá.
--
on: jó lett a lemez, tetszenek ezek a dalok, szerintem egytől-egyik jó bár nálam a santa tell me a nyerő az arianás-karácsonyi dalok szempontjából, de igenis jók lettek ezek is!
--
on: jó lett a lemez, tetszenek ezek a dalok, szerintem egytől-egyik jó bár nálam a santa tell me a nyerő az arianás-karácsonyi dalok szempontjából, de igenis jók lettek ezek is!
1 felhasználónak tetszik:
AriG.Fan
2015. december 18. 16:24
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline |
Idézet
drága S.S.! neked tényleg nincs jobb dolgod, így szentkarácsony idején mint másokat kritizálnod? amúgy meg tudatlanul ne sértegesd Arianát, mert nem fehér hajú, hanem platinaszőke volt, de csak egy klipp erejéig plusz ha annyira sokat letudsz tenni az asztalra akkor hajrá.
--
--
Teljes mértékben egyetértek!
Kedves, S.S.! Nem akarok kötekedni, csak ez annyira szúrja a szememet...Nem értem miért kell így bunkózni. Jó tudom, hogy mindenkinek joga van ide leírni a véleményét, de azért jó lenne, ha nem ilyen trágár módon fejtenéd ki...Főleg úgy, hogy látszólag semmit nem tudsz Arianáról, (100%) csak a külső alapján ítélsz. Nem??
2015. december 18. 16:59
Fanni33 egyetértek...
Én meghallgattam őket és kicsit untam... sokkal jobb számai vannak ezeknél...
Én meghallgattam őket és kicsit untam... sokkal jobb számai vannak ezeknél...
2015. december 18. 17:15
Nem vagyok mostmár Ariana utáló,de régen az voltam.Mostmár szeretem is.Nekem nem nagyon tetszettek a számok,de meghallgattam.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.