Alapvetően nem lenne probléma azzal, ha egy előadó playbackhez folyamodik, amikor tudatában van annak, hogy például egy betegség miatt nem tudná kihozni magából a maximumot – azonban ekkor is illene felkészülni a produkcióra. Ha pedig nem ilyen drasztikus probléma áll a háttérben, valószínűleg mindannyian egyetértünk abban, hogy a rajongóknak kijár, hogy élőben hallhassák kedvenceiket, még ha nem is lenne tökéletes a hangzás.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek voltak a zenetörténelem legcikisebb playback-bakijai
2015. december 22. 12:56
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. december 22. 13:12
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
huu de kellemetlen:DDD
2015. december 22. 13:14
Én soha nem értettem miért jó ha playbackelünk...
Elhiszem hogy olykor muszály, főleg tánc jeleneteknél vagy esetleg ha már tényleg elfelejtettük a szöveget..De alapjába véve ők SZTÁROK és pont azért SZTÁROK mert tehetségesek.Minek kéne pont Gagának,vagy Katynek ehez folyamodni??!!A többieket valamilyen szinten megtudom érteni Selenanak amúgy sincs jó hangja,Justin?Áhh,rajta besírtam...XXXD Szegény szegény..A többieket meg megtudom érteni ők nem erre a pályára születtek....
Elhiszem hogy olykor muszály, főleg tánc jeleneteknél vagy esetleg ha már tényleg elfelejtettük a szöveget..De alapjába véve ők SZTÁROK és pont azért SZTÁROK mert tehetségesek.Minek kéne pont Gagának,vagy Katynek ehez folyamodni??!!A többieket valamilyen szinten megtudom érteni Selenanak amúgy sincs jó hangja,Justin?Áhh,rajta besírtam...XXXD Szegény szegény..A többieket meg megtudom érteni ők nem erre a pályára születtek....
2015. december 22. 13:14
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline |
Na ez gáz :'D Elfelejteni a saját szöveget..
2015. december 22. 13:37
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 786 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline |
jááj, azért voltak elég gáz helyzetek...
2015. december 22. 13:46
hutkalucavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.23. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 239387 offline |
hú selena ,lady gaga, jennifer lopenz, katy perry , Britney Spears és Ashlee Simpsonnak nagy leégése volt csodálkoztam , hogy nem kezdtek el fújjogni a nézőtéren én biztos , hogy elkezdtem volna egyébként meg , hogy lehet így katy perry a legtöbbet kereső énekesnő egyébként nem jött ki vagy másféléve új száma csak az a reklám akkor inkább lenne taylor swift az első helyen
2015. december 22. 13:47
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline |
Az a Katys az mi volt???
2015. december 22. 13:56
Niki0718Kilencedik év...... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3955 Csatolások: 63254 Azonosító: 236119 offline |
ezek nem is mondhatóak énekeseknek...gáz az egész ahogy van.....pl ott vannak a tehetségkutató műsorok és annak nyertesei..na ők művészek és énekelni is tudnak ÉLŐBEN ...
2015. december 22. 14:00
Katy Perry- n csodálkoztam el nagyon, mert az ő bakija rendkívül szembetűnő. teljesen más szöveget (ha egyáltalán szöveget) mond a mikrofon mögött...
2015. december 22. 14:01
Ha valaki playback-el az úgyis ki szokott derülni, nem csodálom, hogy ezeket a bakikat különösen sokáig emlegették.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.