Kendall Jennerrel kavar Harry Styles
2016. január 02. 19:12
Oké, örülök meg minden, legyenek boldogak, de én már nagyon összezavarodtam, ami a sztárpárokat illeti
2016. január 02. 19:22
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Idézet (popcoorn @ 2016.01.02. 19:13)
Máris imádom 2016-ot.
És még hol van 2017?
2016. január 02. 19:22
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Idézet
És mi még azt hittük Directionerek, hogy az, hogy szünetre mennek a srácok, majd nyugi lesz. Haha elhittük...
Ja, ezzel egyet tudok érteni. Meg azzal hogy k*rvára nem illenek össze. Írtam már véleményt a csajról, amit érdekel az nézze meg, vagy olvassa el vagy nem tudom. Nem azért mert féltékeny lennék vagy valami, de... de most komolyan nem tudott magának normális lányt találni? Nem tervezek véleményt írni most a csajról, hogy hány százezer ok van, ami miatt nem illenek össze, de szerintem a fele tudja, a másikat meg nem érdekli, szóval... de ha Harry boldog akkor... majd megpróbálom megszokni a csajt...
2016. január 02. 19:27
ez nem az én évem lesz.. Szerintem annyira nem illenek össze, de ők tudják. Tényleg fura ez a sztárpárosdi.
Azért sok boldogságot (kíváncsi vagyok meddig tart)!
Azért sok boldogságot (kíváncsi vagyok meddig tart)!
2016. január 02. 19:30
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline |
Erről mindig az réssz fog eszembe jutni amikir az égesük le JBben amikor azt mondtq az egyik hapsi JBnek ,hogy hallotam h már egyszer összejöttél kendall jennerrel ,melyik társkeresőn ismerkedtettek össze ,OkStupid?!XD kb itt is ez lehet,de nem annyire érdekel de ez magas labda volt
2016. január 02. 19:46
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Ez az év is jól indul..argh,de ha ő boldog miért állnék az útjába. Hendall mi lesz ennek a vége..csak remélni tudom,nem lesznek maradandó sérülések.
2016. január 02. 19:57
Oszinten,3 honapot adok nekik
De mivel kedvelem Kendall-t sok boldogsagot kivanok nekik.
De mivel kedvelem Kendall-t sok boldogsagot kivanok nekik.
2016. január 02. 20:11
roseEryeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 245318 offline |
Néha úgy érzem mostanában ,hogy az egész amit már játszanak előttünk az színjáték (és a négy fiúra értem ,főleg Harryre ) . Nagyon csalódott vagyok ...nem éppen a legjobb év volt a fanok számára és félek nem is lesz jobb. Reménykedtem ,hogy érdemes lányokat választanak . Akiket szintén megszeretünk ugyanúgy ,ahogy őket . Olyan lányokat akik önbizalmat adnak . Persze volt is ilyen . De ez sem Harryre választottjaira vonatkozik valahgy nála egyik sem volt szimpi . Mindegyik nagyképűnek tűnt ,és a mostani sem kivétel . Bár osztom azta véleményt ,hogy ő az egyik legnormálisabb a családjukban ,de ez a vélemény és hasonlítás csak a családhoz mérve van .Nem átlagos , normális emberekhez. Mert az nem nrmális ha valaki eléggé intim képeket tesz fel magáról (persze tudom nem ő az egyetlen .....)mai sztárok eléggé érdekesek . Mondjuk nem hiszem ,hogy van sok esélye mást választani (gondolom viselkedésileg hozzá hasonlók vannak ). A sztárvilág eléggé el van különítve és fáj de be kell látni ,hgy bejutni eléggé nehéz szinte lehetetlen ...ahogy ők sem tudnak már egy normális emberi csoportba bekerülni ... szóval mindenkinek az marad ami jut sztárnak sztár ...azért kíváncsi vagyok ,hogy egyessek mit gondolnak pl Taylor azután ,hogy ismét kiadott egy videót ami teljesen Harryről szól és elméletileg ő jóban van Kendallal .... valahogy az egész banda távoli és a kapcsolatuk is ...ugyanis a közös munkák kivételével úgy tűnik mintha nem keresnék egymás társaságát ..de tévedek csak nagyon remélem ,mert imádom őket együtt ...főleg a mostani albumukat
2016. január 02. 20:22
Liana410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.09. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 235744 offline |
Mindenki mondja hogy "örülj annak hogy Harry boldog" de hogy a francba lehetne örülni, ha egy ilyen szánalmas lánnyal van együtt?Nyilván modellel van együtt...nyilván, mert csak ők a szépek csak ők szexik meg minden....mert ha egy full átlagos (nem celeb) lánnyal jött volna össze én is mondanám"huh sok boldogságot" de így nem fogom.Egyépkémt is ugy se fog sokáig tartani a kalcsolatuk,mert majd nem bírják a sajtót meg a reflektor fényt...Kendall egyáltalán nem való Harryhez, gondolom csak a külsőre ment...Csalódtam Harrybe egy picit...
2016. január 02. 20:22
White Soulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 250587 offline |
Szerintem ez elég egyértelmű, hogy ők együtt vannak..Majd meglátjuk hogy meddig tart ez az egész. Harrynek még sosem volt olyan igazi kapcsolata, ami tényleg sokáig tartott volna (mint például a Louis + Eleanor páros)
Minden esetre sok boldogságot nekik.
Minden esetre sok boldogságot nekik.
2016. január 02. 20:25
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline |
Annyira elegem van azokból a rajongókból akik elkezdenek utálkozni, meg arról beszélni, hogy mennyire nem illenek össze!
Fel kéne fognia ezeknek az embereknek, hogy ez már réges rég nem róluk szól, hanem Harryről és a boldogságáról!!!
És, ha valakinek nem tetszik Kendall és azt gondolja, hogy Harry találhatott volna jobbat is magának, akkor csak szólok, hogy Harry egy felnőtt ember, aki képes magának választani barátnőt és ha Harry úgy gondolja, hogy Kendall a megfelelő neki, akkor talán mégsem olyan szörnyű lány,mint aminek sokan beállítják...
És ha Harry boldog akkor szerintem nem lehetünk önzőek és- ha nem is képesek egyesek vele örülni- legalább fogadja el mindenki.
Szívből kívánok Nekik sok boldogságot együtt!!
Legyen nagyon sokáig együtt!
Fel kéne fognia ezeknek az embereknek, hogy ez már réges rég nem róluk szól, hanem Harryről és a boldogságáról!!!
És, ha valakinek nem tetszik Kendall és azt gondolja, hogy Harry találhatott volna jobbat is magának, akkor csak szólok, hogy Harry egy felnőtt ember, aki képes magának választani barátnőt és ha Harry úgy gondolja, hogy Kendall a megfelelő neki, akkor talán mégsem olyan szörnyű lány,mint aminek sokan beállítják...
És ha Harry boldog akkor szerintem nem lehetünk önzőek és- ha nem is képesek egyesek vele örülni- legalább fogadja el mindenki.
Szívből kívánok Nekik sok boldogságot együtt!!
Legyen nagyon sokáig együtt!
2016. január 02. 20:35
Girl22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 213 Csatolások: 0 Azonosító: 248119 offline |
Mindenki azt mondja hogy Kendallnak csak a hírnév kell!!Nem azért én is utálom Kendallt de szerintem egymaga is van olyan híres mint Harry sőt...!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.