Napok óta pletykálják Hollywoodban, hogy az X-Factorral berobbant brit fiúcsapat karrierje szüneteltetésével kívánja eltussolni a feloszlást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Payne tisztázta a One Direction feloszlásával kapcsolatos pletykákat
2016. január 18. 19:01
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. január 18. 19:09
Ha ez most tényleg igaz, akkor nagyon örülök, főleg, hogy Liam mondja, mert ha ő mond valamit az úgy is lesz! És most tök jó lenne, ha Zayn megint a bandában lenne, de biztosan nem tudnának ugyanúgy dolgozni mint régen, hiszen szóba sem állnak vele a fiúk.
De így nekünk Directionereknek egy újabb biztos pont ez, hogy Liam ezt mondta, hogy nincs vége!
De így nekünk Directionereknek egy újabb biztos pont ez, hogy Liam ezt mondta, hogy nincs vége!
2016. január 18. 20:22
Eddig is biztam bennuk, de most megjobban, es Liam az aki mindig igazat mond, ugyhogy semmi ok az aggodalomra!
2016. január 18. 21:04
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Néhány lesifotós letámadta a reptéren Liam-et és már kis is van forgatva minden szava. A sok hülye most meg azt hiszi hogy Zayn a szünet után vissza fog térni a bandába. Húzzátok már ki a kezetek a biliből. Zayn végleg kilépett a vandából, a nyilatkozatai alapján meg nagyon felejtős hogy ő valaha még a Kiss You-t fogja énekelni.
2016. január 18. 21:32
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Liam te vagy a hosom,imadlak <3
Tudtam h nem oszlanak fel
Es sok sikert a Brit Awardson
Tudtam h nem oszlanak fel
Es sok sikert a Brit Awardson
2016. január 18. 22:03
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline |
Majdnem elsírtam magam örömömben, amikor olvastam, hogy nincs kizárva Zayn visszatérése. Ez lenne minden vágyam...hogy újra a régi legyen a One Direction!! <3
2016. január 18. 22:48
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Remélem hogy ez mind igaz,mert jó lenne egy olyan 1D koncertre is elmenni amin Zayn is ott van:) Másfél évet simán ki lehet bírni.
2016. január 18. 22:48
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
Alljanak mar le ezzel.a helyek azon aggodnak h jezusom,feloszlik a 1D?!jezusom,meghalok.b*zd meg,nem azon kene aggodni h milyrn lesz a felevid vagy nem is tudom,haboru?egyesek olyan hulyek tenyleg.kis cicafiuk miatt aggodni.
2016. január 19. 07:05
elég jó a dal,.. már nekem is elegem van ebből, hogy jaj istenem One Direction arra, meg arra, meg amarra, meg mindenhol. szálljanak már le róluk..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.