Klippremier: Zayn – Pillowtalk
2016. január 30. 03:28
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Rosszabbra számítottam, de végül is kaptam egy teljesen átlagosnak mondható dalocskát, amiben semmi eredetiséget nem találok. Nem fogom szabadidőmben hallgatni. De sokaknak biztosan tetszeni fog.
2016. január 30. 08:19
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline |
Mint "ex-directioner" úgy éreztem, hogy kéne ide írnom valamit, pedig már nagyon rég kommenteltem ezen az oldalon bárhova is.
Sokan szidhatják a számot, mondhatják, hogy tucat, esetleg azt is, hogy emiatt nem érte meg kilépni a One Direction-ből (amit nem mellesleg azért tett meg, hogy stílust válthasson, így nem véletlen, hogy olyan hangzásvilága van a számnak, ami egy kicsit sem hajaz a korábbi zenékre, amiket készített), de igazából, mint első önálló szám nem is kellett volna nagyobb durranásra számítani.
Nekem a dal speciel tetszik, ellenben a klippel, ami olyan, mintha az egész stáb be lett volna állva a forgatás és az utómunkálatok alatt.
Ettől eltekintve nekem a zene és a szöveg is tetszik, és sikerült felkeltenie az érdeklődésemet, amit a One Direction már évek óta nem tett meg.
Sokan szidhatják a számot, mondhatják, hogy tucat, esetleg azt is, hogy emiatt nem érte meg kilépni a One Direction-ből (amit nem mellesleg azért tett meg, hogy stílust válthasson, így nem véletlen, hogy olyan hangzásvilága van a számnak, ami egy kicsit sem hajaz a korábbi zenékre, amiket készített), de igazából, mint első önálló szám nem is kellett volna nagyobb durranásra számítani.
Nekem a dal speciel tetszik, ellenben a klippel, ami olyan, mintha az egész stáb be lett volna állva a forgatás és az utómunkálatok alatt.
Ettől eltekintve nekem a zene és a szöveg is tetszik, és sikerült felkeltenie az érdeklődésemet, amit a One Direction már évek óta nem tett meg.
2016. január 30. 09:06
Jó hangja van, a dal sem olyan rossz, de valamiért mégsem győzött meg, ahogy a klipp sem.
2016. január 30. 09:11
princessofuniverseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.16. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 252331 offline |
Nekem is meg van a személyes véleményem Zayn-ről és a1D mizériáról, de most elvonatkoztatok tőle.
Szoval a dal elég középszerű, semmi újat nem mutat. A hangja nem vészes, vannak hasonló hanggal rendelkező emberek a zeneiparban. A klip, na igen erről nem tudok semmi pozitívat mondani, egyszerűen rossz.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy ezt a számot nem a 10-12 éves rajongóinak szánta. Bár manapság ki tudja.
Kivancsi vagyok, hogy meg tud-e állni a saját lábán, vagy csak a körülötte lévő nagy felhajtás tartja a felszinen és idővel szép lassan eltűnik a süllyesztőben.
Szoval a dal elég középszerű, semmi újat nem mutat. A hangja nem vészes, vannak hasonló hanggal rendelkező emberek a zeneiparban. A klip, na igen erről nem tudok semmi pozitívat mondani, egyszerűen rossz.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy ezt a számot nem a 10-12 éves rajongóinak szánta. Bár manapság ki tudja.
Kivancsi vagyok, hogy meg tud-e állni a saját lábán, vagy csak a körülötte lévő nagy felhajtás tartja a felszinen és idővel szép lassan eltűnik a süllyesztőben.
2016. január 30. 09:52
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Hát ez a dal és klip pocsék. Erre nem tudok mást mondani. A feléig bírtam nézni és hallgatni. Nekem az jött le az egészből, hogy Zayn nagyon beképzelt lett. Kár érte, mert azt gondolom, hogy jó hangja van, de így gyakorlatilag elpazarolja a tehetségét. Lehet, hogy most mindenki imádja ezt a dalt, de csak azért mert Zayn-é meg újdonság, de szerintem akkor sem egy kiemelkedő színvonalú dal.
2016. január 30. 10:18
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Nem jo a dal..olyan mintha hamisan enekelne, sot nem is tudna kienekelni a hangokat.
2016. január 30. 10:56
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline |
Ezzel a dallammal,hangzásvilággal lehetett volna alkotni egy nagyon jó dalt .De nem,át kellett alakítani,feltuningolni a hangját, közönséges dalszöveggel előállni.Ahogy Pityang is mondta, amint lecseng az,hogy összemossák az 1D-vel,neki már nem fog nagyon felfele ívelni a karrierje,ha ilyen dalokkal hozakodik elő továbbra is.Én nem ítélem el azért,amiért kilépett. Ez előbb agy utóbb amúgy is megtörtént volna. Ő azt választotta,hogy valami újat szeretne alkotni. Ezt várják tőle az emberek. Ezt már csak meg is kéne tennie.
2016. január 30. 11:47
kevinhozakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 253567 offline |
a klippre énis azt mondtam volna 12 évesen hogy borzalmas, ezért nem lehet egyeseket hibáztatni. viszont tudni illik hogy ez egy stílus irányzat ami manapság ha nem is Magyarországon elég nagy népszerűségnek örvend, persze nem mindenki tudja értékelni. a hangja fikázásáról annyit hogy pötyögd már be youtubera hogy zayn malik high notes, aztán nyomass egy véleményt. ha picit logikusan átgondolod rájössz hogy ha nem ilyenre szerették volna ebben a zenében a hangját akkor nem ilyen lesz. Ennyi
2016. január 30. 13:07
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
A refrén egészen addig a bed all dayig tetszik, a klipre nem értem sokan mért mondják, hogy masterpiece, egy nagy zagyvaság az egész. Zaynnek meg olyan unott feje van benne, nem is értem.
Amúgy igen, ez az irány, ami felé most halad, sokkal inkább a 18+os korosztályt célozza meg (ami szerintem nem baj, sőt). Olvastam egy interjúban, hogy a 1D zenéje olyan, amit sosem hallgatna, és azzal nem is lehetne lányokat felszedni. Na hát ezt hűen tükrözi a Pillowtalk
De Gigiről meg azt mondta, hogy csak barátok, so so...
Amúgy igen, ez az irány, ami felé most halad, sokkal inkább a 18+os korosztályt célozza meg (ami szerintem nem baj, sőt). Olvastam egy interjúban, hogy a 1D zenéje olyan, amit sosem hallgatna, és azzal nem is lehetne lányokat felszedni. Na hát ezt hűen tükrözi a Pillowtalk
De Gigiről meg azt mondta, hogy csak barátok, so so...
2016. január 30. 13:21
De az is szép hogy a csajjal pár hete találkozott és már itt tartanak...
2016. január 30. 14:10
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Egyetértek etisz-szel.
A saját véleményem pedig az, hogy nekem tetszett a zene, mert elég nyugodt hangzásvilága van. A szöveg kicsit semmilyen, hogy őszinte legyek, de nem azért mert 18+-ra van célozva. Csak simán semmilyen. Se nem jó, se nem rossz. A videó egész jó, tetszett néhány effektus, de nagyon idegesített a csaj, meg hogy Zayn ilyen unott fejet vágott... Hát nem tűnt túl boldognak. Még akkor sem, mikor a csajra nézett. Semmi mosoly vagy valami. Szóval kicsit megjátszottnak tűnt, meg úgy nézett ki, mintha semmi kedve nem lenne az egészhez.
Figyu Zayney, van egy tanácsom: mutass valami érzelmet, plíz, hidd el a rajongóidnak jobban tetszene.
A saját véleményem pedig az, hogy nekem tetszett a zene, mert elég nyugodt hangzásvilága van. A szöveg kicsit semmilyen, hogy őszinte legyek, de nem azért mert 18+-ra van célozva. Csak simán semmilyen. Se nem jó, se nem rossz. A videó egész jó, tetszett néhány effektus, de nagyon idegesített a csaj, meg hogy Zayn ilyen unott fejet vágott... Hát nem tűnt túl boldognak. Még akkor sem, mikor a csajra nézett. Semmi mosoly vagy valami. Szóval kicsit megjátszottnak tűnt, meg úgy nézett ki, mintha semmi kedve nem lenne az egészhez.
Figyu Zayney, van egy tanácsom: mutass valami érzelmet, plíz, hidd el a rajongóidnak jobban tetszene.
2016. január 30. 14:58
A klip érdekes lett ezekkel az effektekkel, amik benne vannak!
De a dal... semmilyen. :/
De a dal... semmilyen. :/
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.