Az új év beköszöntével felgyorsultak az események a One Directionből tavaly márciusban kivált énekes körül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hallgass bele Zayn Malik következő slágergyanús szerzeményébe!
2016. február 03. 09:44
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. február 03. 14:29
Még csak most kezdte a karrierjét de már elegem van belőle...=_= +
2016. február 03. 21:30
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Én tényleg nem azért jöttem most ide hogy utálkozni kezdjek, elvégre akinek tetszett a Pillow Talk azt nem én fogom meggyőzni arról, hogy Zayn munkássága ilyen meg olyan, de ha nem lenne körülötte ekkora fejhajtás, akkor a Pillow Talk sem lett volna ekkora siker. Az idő múlásával, majd amikor le fog csengeni ez a kivált a bandából dolog, azok, akiknek nem jön be ez a stílus - hiszen akik eddig 1D fanok voltak és még mindig azok, egészen biztosan nem véletlenül választották azt a zenei irányzatot - szépen lassan le fognak róla válni. A legtöbben azért nézték meg és kíváncsiak rá, mert érdekli őket hogy mi van Zaynnel, ami teljesen normális, viszont ha majd csak azok maradnak neki, akik tényleg vevőek az új Zayn stílusára rögtön meg fog csappanni egy keveset a rajongó tábora...
2016. február 04. 18:13
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Már várom . Kíváncsi vagyok ,mert a puillow talk különösen tetszett
2016. február 05. 15:25
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Pitypang teljesen egyetértek veled csak azért ilyen a fogadtatása mert sok 1D rajongója van akik már nagyon várták. Hiába mondogatja mennyire örül hogy otthagyta a bandát de nélkülük a kutyát nem érdekelnék a dalai és esélyt sem kapott volna egyáltalán felvenni őket
2016. február 14. 15:38
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Rühellem a 1D-t... A véleményemet róluk kb egy szóban össze tudom foglalni. De kíváncsi voltam a srácra és bár vonakodtam bele hallgatni a Pillow talk-ba... Be kell vallanom tetszett... És el lehet nekem hinni, én számítottam erre a legkevésbé...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.