Starity

Beyond: Two Souls

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 12. 18:34 #1
- törölt felhasználó -    
A Beyond: Two Souls egy fiatal lányról, Jodie Holmesról szól, aki születésétől fogva egy különös entitással van összekötve, ha úgy tetszik egy szellemmel. Az ő láthatatlan barátja, Aiden, bizony közel sem képzeletbeli, nagyon is képes hatással lenni a mi világunkra. Elképesztően erős, felborogathat tárgyakat, képes falakon átsiklani és mindezt megosztani Jodie-val, aki rajta keresztül láthat mindent. Aiden ereje teljében akár még egy embert is képes megszállni és irányítani, ami hátborzongatóan hangzik egy átlagembernek is, hát még egy kormánynak, vagy a katonaságnak, akik rögtön az ebben rejlő óriási potenciált látják meg. Egyetlen dolog köti meg Aident, ez pedig Jodie, akitől nem képes elszakadni. A kislányból a nagy hatalmak és kutatók játékszere válik, akik különböző céloktól vezérelve próbálják megfejteni a jelenség titkát. (Forrás)

Személy szerint talán ez a legjobb játék, amivel valaha találkoztam. Annyira magával ragadott már az első percektől kezdve, hogy igen nehéz volt kiszakadni a világából. A történetet imádom, maga a játék témája mindig is foglalkoztatott engem, úgyhogy nem kérdés, hogy élvezettel néztem. Sajnos nem volt lehetőségem még kipróbálni ezt a fantasztikus játékot, de ha valaha is eljutok arra a pontra, hogy Ps-em lehessen, ez lesz az első példány, amit ki fogok rajta próbálni. Megmondom őszintén kicsit régebben láttam már az erről készült végigjátszást, de erősen tervbe van véve, hogy ismét megnézzem. Csodálatos karaktereket alkottak a készítők, álomszép a grafikája, Ellen Page pedig Jodie szerepében kitűnő volt. A játék vége meglepő, és minden választás esetében (számomra) borzasztóan fájdalmas, sokszor meg is könnyeztem, néhol a játék alatt is. Remek ötlet, tökéletes kivitelezés. Azt pedig külön megemlíteném, hogy tetszik, hogy Jodie egész életét végignézhetjük, de nem a megszokott sorrendben.
1 felhasználónak tetszik: Stannis
2016. május 05. 02:38 #2
Stannis
Stannis
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.05.02.
Hozzászólás: 34
Csatolások: 9
Azonosító: 256047
Offline offline
+1

Szinte minden szavaddal egyetértek.
A generáció legjobbja a Heavy Rain mellett.
2016. október 21. 20:35 #3
- törölt felhasználó -    
Sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni. Jelenleg BTURBO-nál nézem a végigjátszást. Ha lesz lehetőségem, tuti kipróbálom majd. Egyszerűen magával ragadt a története és tele van akciójelenetekkel, ami még szuperebb.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!