Delta Goodrem - /7x/
2005. március 23. 23:21
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Azt a kutya meg a macska...
Hát én már nem is találok szavakat... Vagy legalábbis nagyon keresnem kell. Mondjuk: fantasztikus, lenyűgöző, csodaszép, hihetetlen, gyönyörűséges, elbűvölő, mesébe illő tündérkirálynő, és a többi, és a többi
Remélem megbocsátjátok a fenti sorokat, de hát Delta mindig ezt váltja ki belőlem... A "Köszi Tarack!" pedig szerintem már bekerült a leggyakrabban használt szókapcsolataim közé
Hát én már nem is találok szavakat... Vagy legalábbis nagyon keresnem kell. Mondjuk: fantasztikus, lenyűgöző, csodaszép, hihetetlen, gyönyörűséges, elbűvölő, mesébe illő tündérkirálynő, és a többi, és a többi
Remélem megbocsátjátok a fenti sorokat, de hát Delta mindig ezt váltja ki belőlem... A "Köszi Tarack!" pedig szerintem már bekerült a leggyakrabban használt szókapcsolataim közé
2005. március 24. 09:38
|
|
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Hoppácska!
Nagyon szépen köszi!!! Bár itt elég gáz ruhákat adtak rá szegénykére, de Deltát egyszerűen nem lehet elcsúfítani! És ahogy ő is mondja, még mindig csak 20 éves!!!
Egyébként Joe-ker, te szereted a zenéjét is?
Nagyon szépen köszi!!! Bár itt elég gáz ruhákat adtak rá szegénykére, de Deltát egyszerűen nem lehet elcsúfítani! És ahogy ő is mondja, még mindig csak 20 éves!!!
2005. március 24. 10:13
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Idézet(csapoati @ 2005, March 24. - 09:38)
Hoppácska!
[right][/right]
[right][/right]
Igen, először a hangjába szerettem bele, akkor még nem is tudtam, hogy néz ki. Valahol már írtam is asszem, hogy nem tudom eldönteni, a hangja szebb vagy a külseje... "Egész nap fésülgetném és mazsolával etetném..." (Jóbarátok - Joey)
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.

0 felhasználónak tetszik: