David Batista
2009. június 19. 13:29
Hûû, éjjel belenéztem ebbe a mûsorba, hááát...mondanom sem kell naggyon állat volt. Komolyan mondom már nekem fájt ahogy ezek a kigyúrt pasik püfölték egymást. A szabályból meg kukkot nem értettem, szal a végén azt sem tudtam ki kivel van. 2 volt a ringben, 2 a ringen kívül, akkor egymás tenyerébe csaptak azt bement az a ringbe aki addig kívül volt. Na nekem ez magas volt
De azért jó volt nézni, eszméletlen volt
Köszi CanDee a képeket
Köszi CanDee a képeket
2009. június 19. 13:35
Idézet(hanita @ 2009. June 19. - 12:29)
Hûû, éjjel belenéztem ebbe a mûsorba, hááát...mondanom sem kell naggyon állat volt. Komolyan mondom már nekem fájt ahogy ezek a kigyúrt pasik püfölték egymást. A szabályból meg kukkot nem értettem, szal a végén azt sem tudtam ki kivel van. 2 volt a ringben, 2 a ringen kívül, akkor egymás tenyerébe csaptak azt bement az a ringbe aki addig kívül volt. Na nekem ez magas volt
Köszi CanDee a képeket
Köszi CanDee a képeket
Én 4 éve vagyok a rabja ennek...Asszem az Tag Team Match lehetett, akkor csinálnak ilyet.
2009. június 19. 14:22
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. June 19. - 13:35)
Én 4 éve vagyok a rabja ennek...Asszem az Tag Team Match lehetett, akkor csinálnak ilyet. 
Én eddig sosem néztem, csak tegnap a párom ide oda kapcsolgatta a tv-t és ennél a mûsornál leragadt, aztán az én szemem is megakadt rajta. Alighanem innentõl kezdve nézni fogom, csak jó volna tudni a konkrét idõpontot, hogy mikor és hol adják.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: