Leonardo DiCaprio négyéves kora óta vágyott az Oscar-díjra
2016. március 02. 18:38
Jajj de édes, már itt volt az ideje, már vártuk ezt a pillanatot, már nagyon akartuk hogy neki is legyen, mert egy olyan remek színész mint Leo csak elismerést érdemel, hiszen évről évre remek filmekkel ajándékoz meg minket és szerintem ez a jövőben sem lesz másképp.
2016. március 02. 19:21
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Hihetetlen pillanat volt, ahogy kimondták a nevét, és az a több száz elképesztően tehetséges ember állva tapsolta meg, és ujjongott a sikeréért. Eddie Redmayne, nem túlzok, ha azt mondom, meg volt hatva...
Hollywood is várta már ezt a pillanatot, és hurrá, végre eljött!
Hollywood is várta már ezt a pillanatot, és hurrá, végre eljött!
2016. március 02. 20:29
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Imádom őt megerdemeltee:33
2016. március 02. 20:35
Nagyon örülök, hogy végre magáénak tudhatja a díjat.
2016. március 02. 23:27
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Sokan azt mondják, hogy kegyelem Oscar volt és másnak kellett volna kapnia. Nos, én ezzel egyet is értek meg nem is. Tény, a Visszatérő nem élete szerepe volt, de már annyiszor megérdemelte volna és annyiszor lecsúszott róla, hogy igen is megérdemelten vitte haza végre a kis szobrocskát. Hihetetlenül örülök, hogy végre valamilyen jelképes elismerést kapott, mert bár nem ettől lesz valaki jó színész, ez teljesen igaz. Én speciel évek óta nem izgultam ennyit egy díjátadó okán, és minden évben elkeseredtem a győztesek listáján, ám most teljes mértékben elégedett vagyok. A beszéde egyébiránt nagyon tetszett. A környezet szennyezés, a klímaváltozás, illetve a globális felmelegedés világunk egyik legnagyobb problémája. Tudja, hogy az emberek figyelnek rá és meghallgatják, ezt pedig nem hülyeségekre használja fel, hanem arra, hogy környezetét óvja. Respect!
2016. március 03. 16:08
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline |
Nagyon sajnáltam volna,ha nem ő kapja meg..Lehet,hogy egyesek kegyelemdíjként emlegetik,de akkor bizonyára nem tudják,hogy Leo már nem egy alakításáért megértemelte volna,annak ellenére,hogy lehet nem ez volt a legjobb..Gratulálok
2016. március 04. 14:10
nem hiszem, hogy most járt volna neki ez a díj.
A Szeretettel Hollywoodból című műsorban egyszer azt nyilatkozta, hogy őt már nem annyira érdekli ez az egész felhajtás az Oscar- díj körül, vagy hogy megkapja e vagy sem... vagy a cikk hazudik, vagy ő nem mondott ott igazat...
A Szeretettel Hollywoodból című műsorban egyszer azt nyilatkozta, hogy őt már nem annyira érdekli ez az egész felhajtás az Oscar- díj körül, vagy hogy megkapja e vagy sem... vagy a cikk hazudik, vagy ő nem mondott ott igazat...
2016. március 04. 16:14
Gratulálok.Ha bár én leginkább a Vasálarcost nézem tőle.
2016. március 05. 12:34
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline |
Gratulálok neki, megérdemelte hogy megkapja.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.