Magyarországra jön Rihanna
2016. március 16. 20:04
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Igazából engem nem hoz lázba. Régen szerettem, de mára már rettenetesen megváltozott a stílusa, ami nekem kifejezetten unszimpatikus. A neve még mindig megvan, persze, de ettől függetlenül nincs sok kedvem azt nézni, ahogy mutogatja magát. Mert mást nem nagyon csinál mostanában.
Számomra tökéletesen megfelelő idén a Sound, tavaly már megjártam a Szigetet.
Számomra tökéletesen megfelelő idén a Sound, tavaly már megjártam a Szigetet.
2016. március 16. 20:28
Idézet (_ToTo_ @ 2016.03.16. 19:17)
Könyörögve kérlek, előbb vegyél egy helyesírási kéziszótárat...
Érdekes, hogy ebbe az országba már csak akkor jön vki, mikor mindenhol máshol már kezdenek kimenni a divatból/köztudatból... 2005-ben talán még megnéztem volna egy koncertjét... de mostanra őt is felőrölte a tömegsz@rgyártás...
Érdekes, hogy ebbe az országba már csak akkor jön vki, mikor mindenhol máshol már kezdenek kimenni a divatból/köztudatból... 2005-ben talán még megnéztem volna egy koncertjét... de mostanra őt is felőrölte a tömegsz@rgyártás...
De gonosz vagy
2016. március 17. 01:00
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Tudom, tudom, divatos mindent fikázni és semminek nem örülni, de én azt mondom, hogy egy könnyűzenei fesztiválra megszerezni egy ilyen kaliberű, ilyen populáris előadót nem kis dolog!
Rihanna már jó ideje nem sorolandó a kedvenc énekesnőim közé, a legutóbbi albumairól egy-két számot, ha fel tudok sorolni, illetve az új albuma, az ANTI se szólt olyan nagyot, de még mindig egy világsztár, aki képes tömegeket mozgatni! Nem igazán hallottam eddig, hogy fesztiválokon lépett volna fel (Coachella kivétel, ha volt), szóval az, hogy őt leszerződtették 0. napi headlinernek, szerintem a fesztivál történetének egyik legnagyobb dobása.
Hihetetlen, hogy kinőtte magát picit több mint két évtized alatt ez az esemény! Én büszke vagyok rá, hogy Budapest egy ilyen nívós, világszerte ismert rendezvénynek ad otthont, ami olyan szinten van, hogy képes ilyen kaliberű előadókat idehozni.
Ahelyett, hogy folyton fanyalognak az emberek, esetleg inkább bele kéne gondolni, hogy milyen országimázs-építő erővel bír az a három fesztivál (VOLT, Sound, de főleg a Sziget)...
Attól még, hogy egy adott fesztivál lineupja esetleg valakinek nem kifejezetten tetszik, ugyanaz idevonzhat helyette tíz külföldről jött érdeklődőt, akik itt költik el a pénzüket, mesélnek az ismerőseiknek, ezzel egyre nagyobb körben népszerűsítve a fesztivált, és visszatérnek!
Szóval nem kell mindig negatívkodni, mert igen jó eséllyel a 0. nap rövid időn belül sold out lesz.
Rihanna már jó ideje nem sorolandó a kedvenc énekesnőim közé, a legutóbbi albumairól egy-két számot, ha fel tudok sorolni, illetve az új albuma, az ANTI se szólt olyan nagyot, de még mindig egy világsztár, aki képes tömegeket mozgatni! Nem igazán hallottam eddig, hogy fesztiválokon lépett volna fel (Coachella kivétel, ha volt), szóval az, hogy őt leszerződtették 0. napi headlinernek, szerintem a fesztivál történetének egyik legnagyobb dobása.
Hihetetlen, hogy kinőtte magát picit több mint két évtized alatt ez az esemény! Én büszke vagyok rá, hogy Budapest egy ilyen nívós, világszerte ismert rendezvénynek ad otthont, ami olyan szinten van, hogy képes ilyen kaliberű előadókat idehozni.
Ahelyett, hogy folyton fanyalognak az emberek, esetleg inkább bele kéne gondolni, hogy milyen országimázs-építő erővel bír az a három fesztivál (VOLT, Sound, de főleg a Sziget)...
Attól még, hogy egy adott fesztivál lineupja esetleg valakinek nem kifejezetten tetszik, ugyanaz idevonzhat helyette tíz külföldről jött érdeklődőt, akik itt költik el a pénzüket, mesélnek az ismerőseiknek, ezzel egyre nagyobb körben népszerűsítve a fesztivált, és visszatérnek!
Szóval nem kell mindig negatívkodni, mert igen jó eséllyel a 0. nap rövid időn belül sold out lesz.
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
2016. március 17. 06:40
Nem kis dolog,hogy Magyarországra látogat,de én biztosnnem fogok CSAK miatta jegyet venni... Szerintem Rihanna már kezd eléggé eltűnni ,és valljuk be,hogy már az ő hírneve se sok...
2016. március 17. 17:55
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
remélem eljutok oda
2016. március 17. 18:35
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Ott a helyem ismét.
2016. március 17. 21:28
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline |
Te jó Isten, de szívesen elmennék, Ririt imádom, kár hogy nem lehet
2016. március 18. 19:05
Wiz Khalifa,Tyga,Rihanna.. és mindegyik más helyen. Nem hiszem eel!
2016. március 18. 23:12
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Isteneeem, bár csak mehetnék
2016. március 19. 11:36
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Diala szóról szóra leírta azt, amit gondolok.
Rihannát majdnem minden korosztály ismeri, és az, hogy Magyarországra jön szerintem is a Sziget eddigi legnagyobb dobása. Nagyon várom az augusztus 10-ét, és biztos, hogy az első sorban fogok tombolni!
Rihannát majdnem minden korosztály ismeri, és az, hogy Magyarországra jön szerintem is a Sziget eddigi legnagyobb dobása. Nagyon várom az augusztus 10-ét, és biztos, hogy az első sorban fogok tombolni!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.