Starity

Kira666 profilja

Kira666  
  • Csatlakozott
  • 2015. január 21.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • május 07.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc sztárjaim
  • Aracely Arámbula Sido Beck Zoltán Emilia Clarke Kit Harington Bereczki Zoltán TaeYang Prince Royce Kendji Girac Helena Bonham Carter Eminem Randy Orton

Ihr wart als kinder schon scheisse und ihr seid scheisse geblieben

Kira666
Utoljára aktív: 2019.02.27. 06:06Státusz módosítva: 2017.07.24. 01:01

Bemutatkozás


Für dich würd ich sterben CARMEEEEN

No pain, no game

no game,no life

no life no wife

Bevándorlók és Kiscicák

Kis bevezető:

Üdvözöllek az oldalamon, kedves idelátogató, először is szeretném veled közölni, hogy nem nagyon szeretem az átlagos dolgokat az életben,ezért kedvenceim közt sem fogsz Violettát, Justin Biebert vagy Selena Gomezt találni. Persze nem azért mert megvetem őket,csak egyszerűen nem vonz egyik sem.Ha folytatod utad észreveheted hogy eléggé hülye egy emberke vagyok, illetve nem is hülye, csak furán normális. Nagyon sok kedvencem van, nem tudok 1féle zenével ellenni, sem 1féle sorozatot nézni, vagy filmet. Legtöbbször (!) nem kedvelem azt, amit 10 milliárd más ember kedvel, inkább ragadok le a csak párt ember foglalkoztató énekeseknél vagy színészeknél.Most nem kezdek el itt regélni a kedvenceimről, mert nagy valószínűséggel még egyikről sem hallottál soha életedben :) Utálok mindenféle rendszert, és sohasem fogok rendszerezetten élni. Ja és még tudni kell rólam, hogy halálos megszállottja vagyok a német és a héber nyelvnek. Szóval, ha még így sem riadtál el az oldalam elolvasásától akkor bizony elég bátor ember lehetsz :)

Akkooor pár szó a kedvenceimről

Zenei téren imádom a hardstylet, valamint a dubstep és a trap is a kedvenceim közé tartozik. De mint már mondtam, nem tudok ezekkel se betelni ha megtetszik egy zene nem mondom azt hogy OMG ez nem dubstep akkor már nem is tetszik ! Nem nálam ez nem így működik. Megtudtam szeretni az évek alatt a rapet itt vannak kedvenc előadóim mint például: Sido, egy német rapper, vagy Alligatoah. Nagyon szeretem még ugye a hardstylet, itt a kedvencem Angerfist, aki persze nem a legnézettebb előadó de én mégis megimádtam. IKedvelem még többek között a 30y-t, a Hollywood Undeadot és Caspert.Számomra csak 2 magyar rapper létezik 2Arc és Tyson.

Sorozatok és filmek terén elsősorban az animéket említeném meg, mivel nagyon odavagyok értük és mindenféle jól meganimált dologért. (Trónok Harca a világ legeslegjobb sorozata ! )Kedvencem először is a Death Note, és kedvenc szereplőm Kira, ahogy a nevem is mutatja. Második kedvencem a Tokyo Ghoul, amit sokan ajánlottak már, de sosem néztem meg eleinte, mert azt hittem ez is csak túl lett sztárolva mint megannyi dolog a világban és valójában pedig semmi mondanivalója és története sincs.. De kellemesen csalódtam és így kedvenceim közé emelkedett. Nagyon szeretem még a Deadman Wonderlandot, az Anothert és még nagyon sok mást is. Mostanság nem sok sorozatot néztem, de régi kedvenceim az Örökség, a Rubi, Lucia, a sors üldözöttje az Amerikai Horror Story és a Revolution. Sok kedvenc filmem nincsen, de nagyon szeretem a horrorfilmeket. Na de azért pár itt is van pédául a Rec, a Fűrész, a Holtodiglan, a Lányom nélkül soha,A Viasztestek,Az ideglelés Csernobilban, a Halálos Iramban, The Children,Eden Lake,The Clinic 21/ 22 Jump Street...

Kedvenc sorozatomból, az Örökségből és a Luciaból a főszereplő, Aracely Arambula a kedvenc színésznőm megnyerő személyisége végett

tokyo ghoul animated GIF

"Aki a hallgatásom nem érti, az a beszédemet sem" :)

 

2019 április 19. 19:19

"A függőségek néhány év leforgása ugrásszerűen vették át az uralmat felettünk. Kihunytak az érzelmek, eltűnt az igény az igazi boldogságra, csak a kényszerek, a megszokások, a sémák maradtak.

A berögződéseink áldozatai lettünk, hajkurásszuk nap mint nap a súlytalan dolgokat, szükségletként kezeltük a szükségtelent.

Elhittétek hogy a tudás amit birtokoltok mások felé emel titeket, hogy mindenki felett álltok, Ráfogjátok a világ össze baját színekre, számokra, poltikára, médiára,háborúkra, rossz neveltetésre, eleve elrendelt rossz körülményekre és megbújtok a tény elől hogy soha de SOHA egyszer sem néztetek mélyen magatokba! Nem a világot kell megváltoztatnotok, nem a tömegeket kell újraformáznotok, csupán egyetlen embert.Magadban kell rendet tenned! 

A saját elméd káoszát kell kitakarítanod és egyetlen percig sem szabad elhinned hogy már elég tiszta vagy. Hidd el. Én tudom mekkora nagy szemétdomb van az agyad helyén, sok mocskot kell még onnan kilapátolnod, nagyon sokat. Nézz mélyen magadba, fókuszálj arra a büdös nagy förtelemre ami most a koponyádban fészkel mert ha nem teszed meg, és mások sem teszik meg, ha nem kezditek el józanul bírálni saját magatokat, kipereg ujjaitok közül a szabad akarat, elvesztitek a kontrollt és a függőségeitek hatalmasodnak el rajtatok. Még van idő változni! Ne higyj a gyáva eszméknek amik futnak a változás elől, amik arra tanítanak hogy semmit nem szabad megbánni, hogy csak a mának éljünk, hogy csak a pillanat számít, hogy minden a tiéd ... haha mi minden?! Téssek itt van ahol állok, markold meg jól. Sok dolgot kell még igazán megbánnod hogy ne kövesd el ugyanazokat a hibákat amiket én. Nem a pillanat számít ! Hanem az egész életed!!! Ne a napnak élj mert hidd el itt például ezért a napért nem érdemes. Te még jobb lehetsz, még változhatsz  és kell is változnod! nekem már mindegy én már véget értem, saját értéktelen vágyaim rabjaként halok meg, mert még mindig kapaszkodom a teherbe amely a mélybe húz, azért.. Mert még mindig függő vagyok!"

Antifaces  https://www.youtube.com/watch?v=rAWNYrwXhHk

67c2fa7105d375e4103bbaeea6a1fd3f.jpg

Viszlát!

Randomképek

10649862_1666952696857597_5870815515302253107_n.jpg
Kaneki.Ken.full.1787729.jpg
anime_bemutato_devil_may_cry_4.jpg
10305051_807474542659351_5083005345456431020_n.jpg

Barátok

Gabe Logan
Gabe Logan

Prince of...

Bertina
Bertina

porg

Shadygirl
Shadygirl

vajaskenyér

Loresza.
Loresza.

visszatérő vendég

ak26 örökké
ak26 örökké

új tag

Üzenőfal

szia.:) muszáj volt szavaznom; 1. szép a profilod. 2. vannak közös kedvenceink. 3. GoT fanok tartsanak össze^^ további szép estét!:)

2016.08.03. 19:07

Kaysa szia. szavaztam, mert tetszik a profilod.

2016.08.02. 19:07

Bertina hehe :P

2016.07.16. 16:04

Köszke, visszajött:)

2016.06.15. 19:07

Astelia ez az érzés nálam is jelen van ^^ az első adáson beleszerettem a szemeibe *-*

2015.11.29. 20:08