Chloë Moretz nem kért Taylor Swiftből
2016. március 26. 19:55
Petruccccc_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 252531 offline |
Nem tűnik ez a csaj túl szimpatikusnak.
2016. március 26. 20:25
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Hmm... szerintem egy pármásodperces szereplés nem számított volna klikkesedésnek mert utána nem feltétlen kell puszi pajtinak lenni, de ha ő így érzi meg gondolja akkor egészségére
2016. március 28. 16:28
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline |
Ezért szeretem annyira. ♥
2016. március 28. 22:33
Hát, így is élve elégetném mind kettőt, de kivételesen csak Taylort utálom. Na, nem is annyira hülye p*csa ez a Chloe mint ahogy az eddigi évek során gondoltam. Na, jó. Mégis.
2016. március 29. 10:06
Tori Maslowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 239927 offline |
Szánalmas ez a Chloe :"DDDD
2016. március 29. 18:43
I.Am.Not.A.Mundaneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 255178 offline |
Igaza van, de attól a szám és a klipp is jó marad
2016. április 02. 00:00
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline |
Most rengeteg emberkének szimpatikusabb lett Chloë, de nekem nem.. Nem tudom, eddig sem birtam túlságosan, most viszont már tényleg nem birom. Szerintem túldramatizálta azt, hogy néhány másodpercig egy nézettebb klippbe szerepel. Ennyire ne próbáljon függetlennek tűnni. Ne értsétek félre, nem védem Taylort, ő is ugyanúgy unszimpatikus.
2016. április 02. 14:03
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline |
nem értem mi a gond azzal, hogy vissza utasította a klippben való szereplést;vagy azzal hogy elmondta véleményét erről az egészről?! Ha más sztár mondta volna ezt, mindenki mély tisztelettel hajolt volna meg előtte, hogy de értelmes ez a sztárocska.
Én egyetértek vele. Gyűlölöm Taylort, a személyiségét (már ha van személyisége), mindent amiben benne van.
Én egyetértek vele. Gyűlölöm Taylort, a személyiségét (már ha van személyisége), mindent amiben benne van.
2016. április 02. 22:02
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Én most nem értem mi történt volna akkor ha cholë mint feminista beál Taylor mellé és megmutatja az embereknek hogy a nők is lehetnek erősek bátrak és harciasan is ráadásul így legalább egy kis plusz ismeretséget is szerzett volna de mindegy .
2016. április 03. 14:44
Ez mekkora sz_r. Taylor-t egyébként sem bírom, de ez a nőcis stílus enyhén távol áll tőle. A zene sem passzol a kliphez... Ki csinálta ezt? -.-
2016. április 09. 16:23
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline |
Teljesen egyet ertek azzal,amit Chloe mondott. Es amugy is ez a klipp nem neki valo lett volna..o nem ide valo.
Ez a klipp tele lett valogatva mai divat picsakkal,mar bocsanat. Persze a klippben is vannak olyanoka kiket,birom a munkassaggukat meg,mint szemelyek,de sajnos az az igazsag,hogy Taylor osszevalogatta a 2016-os leghiresebb lanyokat ebbe a klippbe es ennyi.
Van egy-ket Taylor szam amit meghallgatok,es szeretek,de nemm leszek ettol meg Taylor Swift rajongo.
Uh,es meg hozzatennem,hogy olvasdtam a kommenteket es valaki irta,hogy "ezzel plusz hirnevet is szerzett volna Chloe" hat igen,ezaz,o nem ilyen utakon kapaszkodik fel,o tenyleg megkuzd azert,hogy feljebb lephessen,es nem ezt a konnyu utat valasztja,mint a legtobb "celebecske".
Ez a klipp tele lett valogatva mai divat picsakkal,mar bocsanat. Persze a klippben is vannak olyanoka kiket,birom a munkassaggukat meg,mint szemelyek,de sajnos az az igazsag,hogy Taylor osszevalogatta a 2016-os leghiresebb lanyokat ebbe a klippbe es ennyi.
Van egy-ket Taylor szam amit meghallgatok,es szeretek,de nemm leszek ettol meg Taylor Swift rajongo.
Uh,es meg hozzatennem,hogy olvasdtam a kommenteket es valaki irta,hogy "ezzel plusz hirnevet is szerzett volna Chloe" hat igen,ezaz,o nem ilyen utakon kapaszkodik fel,o tenyleg megkuzd azert,hogy feljebb lephessen,es nem ezt a konnyu utat valasztja,mint a legtobb "celebecske".
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.