Starity

Bogi0104 profilja

Bogi0104  
  • Statisztika
  • 7 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 5 barátja van
  • 5 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2016. március 27.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

If you can dream it, you can do it *.*

Bogi0104
Utoljára aktív: 2016.04.11. 17:05Státusz módosítva: 2016.03.27. 11:11

Bemutatkozás

Képtalálat a következőre: „starity bemutatkozás”

 Egy normál 14 éves lány vagyok akinek a tánc az életem. A tánc mellett rajzolni  nagyon szeretek főleg graffitiket szoktam. Imádom a tengert, ha egy évben már nem jutok eltengerhez akkor az már nem olyan nyár. A legnagyobb álmom, hogy eljussak Rioba.Imádom a csokit...csokifüggőnek is lehet nevezni. A másik függőségem a filmnézés. Szinte bármilyen fajta filmet meg tudok nézni kivéve a horrort. Azt nagyon utálom...nem elég hogy aludni se tudok egy horror film után de még a film nézése közben is párszor szívrohamot kapot. Különösen imádom az extrém nyálas, sírós romantikus filmeket. Emellett még nagyon szeretek zenét hallgatni...általában minden stílusú zenét szeretek . Nem vagyok az a tipikus lányos lány. Inkább sportosabban szeretek öltözni. Imádom a focit. Nézni és  játszani is. Remélem egyszer eljuthatok a számomra legkedvesebb stadionba a Camp Nou-ba. Imádok olvasni, különösen Leiner Laura könyveit szeretem. 

FC BARCELONA

A foci a 2010-es világbajnokság óta érdekel. Mivel előtte is Brazília volt a kedvencem ezért evidens volt, hogy nekik fogok szurkolni. De mint ország Argentínát is szerettem és mivel már akkor is Messi kitübő játékos volt így utánna néztem. Megláttam, hogy a Barcelonában játszik és itt eldöntöttem hogy én nekik fogok szurkolni. Lassacskán megismertem és megszerettem a csapat többi tagját is. És akkor történt hogy hallottam hogy a Barca egy brazil csatárt igazol. Ő volt Neymar. Rengeteg videót megnéztem arról mikor még a Santosba focizott. Rengeteget olvastam róla és tudtam hogy ő lesz a kedvenc játékosom. Így is lett. Minél többet láttam focizni annál jobban megszerettem. Nem csak azért mert eszméletlen helyes, vagy mert nagyszerű játékos hanem mert magánéletében is csodálatos. Szóval nagyon remélem hogy folytatódik ez a győzelmi sorozat és még sokáig élvezhetjük, mi szurkolók a Barcelona csodálatos játékát.

  tumblr_n934t1H5bZ1th62p0o1_500.gifJohnny Depp

Egyszerűen nem is tudok róla mit mondani. Elképesztő szinész és elképesztő ember. Imádom!!! Minden karakterében más és más és annyira egyedi. Nem az a megszokott szinész ő egy teljesen más világ. Az összes filmjét láttam, nem mondom azt hogy mind tetszett mert hazudnek. Biztos vagyok benne hogy nincs olyan ember akinek az összes filmje tetszene, de amilyen karaktert ő megformáz és ahogy megformázza abba nem lehet belekötni. Persze nekem is a kedvencem a Karib-tenger kalózai Jack Sparrow kapitánnyal az élen. Amit abban a fimben alakít az bámulatos. Volt rengeteg filmje amin sirtam, volt amin nevettem és volt amin izgultam de mindegyik kiváltott belőlem valamilyen érzelmet. Nem is ragoznám tovább szerintem mindenki nézzen meg pár filmet amiben főszereplő, olvasson utánna a magánéletének és csak akkor fogja érteni miről írtam.

tumblr_nicrdgGrRJ1re79r6o1_500.gif One Direction

Nem tudom hol is kezdjem. Sosem rajongtam a fiú énekesekért, fiú bandákéer. Értük se többek között. Volt pár barátnőm akik szerették a bandát de különösebben nem izgatott. Mindig azt mondtam amit mások (nincs is jó hanguk, olyanok mint a melegek stb...) Ezt ma már nagyon bánom. Már annyira nagy volt a rajongás, hogy úgy döntöttem megnézem már miért vannak ennyire megőrülve a lányok. Nézegettem számaikat, vicces videókat róluk, interjúkat és arra lettem figyelmes hogy egész nap őket néztem. Eleinte nem volt kedvencem, de utánna rájöttem hogy a videókba is mindig leginkább Liam volt az akit figyeltem, mikor ő énekelt mosolyogtam és egyebek. Szóval ő lett a kedvencem. Szerintem ő a leghelyesebb, bár a többi fiú se rossz. Az is nagy előny hogy Liam táncol a legjobban megitélésem szerint a bandából. Emellett a hangja is csodálatos és nagyon tisztelem mert amit neki  át kellett már élnie az életben az nem semmi és még így is ilyen jó ember maradt. Ő egy igazi hős. Aztán ahogy teltek múltak a hetek rájöttem hogy nagyon imádom Louist is. Igaz nem neki van a legjobb hangja a bandából de en nagyon imádom a kis cuki hangjat. Ő a banda legviccesebb tagja, nagyon sokat szoktam rajta nevetni és annyira aranyos. Elképesztő forma szerintem. Így egyértelmű, hogy a Lilo(LIam+LOuis) a kedvencem. De mind emellett nagyon szeretem Niallt hisz őt szerintem nem lehet nem szeretni. Nagyon vicces fiú. Persze Harryt is szeretem. Neki elképesztő hangja van és látszik hogy nagyon könnyedén megy neki az éneklés. És Zaynt is bírom. Eleinte kicsit csalódott voltam, hogy kiszállt a bandából, de nem neheztelek rá hisz ha ő így boldog akkor mi is.(Bár ha igazak azok a dolgok amiket olvastam hogy miket mondott a bandáról akkor elgondolkozok rajta hogy bírom e még)

tumblr_n1bi96aQSG1rm1nklo1_500.gif

A BEAVATOTT

Nagyon szeretem ezt a filmet. Miután láttam a Csillagainkban a hibát és nagyon tetszett ezért úgy döntöttem megnézem a filmben játszó szinészek egyéb filmjeit. Így találtam rá a Beavatottra. Megnéztem az első részt és nagyon tetszett. Ebben nagy szerepet játszott, hogy a film egyik főszereplője "Négyes" (Theo James) elképesztő helyes és nagyon jó színész. Egyből utánna megnéztem a második részt, nem okozott csalódást hisz az is izgalmakkal teli, fordulatos film. És a harmadik részt sem hagytam ki. Igaz még csak most megy a mozikban de volt szerencsém elsők közt látni. Ha valaki olyan olvassa aki már látta és tetszett neki az első két rész akkor mindenképpen ha teheti menjen el a moziba és nézze meg " A hűséges"-t. Ez egy olyan film amit érdemes megnézni moziban. De nem is beszélek többet szerintem mindenki nézze meg aki kedvet kapott hozzá. Garantálom hogy nem fogja megbánni.

 amazing, look, and awesome kép

ÚTVESZTŐ, DYLAN O'BRIEN,THE FIRST TIME,TEEN WOLF

Háát....igen. Barátnőm ajánlotta hogy nézzem meg a The first time-ot amiben a főszereplő ugyebár Dylan. Nagyon jó film mindenkinek ajánlom akik szeretik a romi filmeket. Dylan nagyon jól játszott a filmben és nagyon cuki volt mint mindig. Szerintem nagyon helyes fiúcska és nem csodálom hogy ilyen fiatal és máris sokan odavannak érte. Na és akkor térjünk át az Útvesztőre. Nagyon nagyon tetszett. Ezt a filmet is csak ajánlani tudom. Dylan legjobb alakítása és szerintem nagyon ilik hozzá a szerep. Nekem személy szerint az első rész jobban tetszett mivel nem voltam oda a második részben lévő undorító zombiszerű lényektől de ettől függetlenül maga a második rész is jó, izgalmas és érdekes volt. Már alig várom hogy megjelenjen a harmadik rész is, de az még nem holnap lesz úgyhogy még sokáig izgulhatok hogy hogyan folytatódik a történet.(Valószínű hogy addig még megnézem párszor az első két részt. És akkor most pam-pam-pam-pammmm....Teen Wolf. Tejóságosatyaúristeen! Hogy én mért csak mostanaban kezdtem el nézni ezt a fantasztikus sorozatot. Nagyon jók a szereplők, a történet, az egesz. Imádom ! Mindenkinek ajanlom. Két hét alatt megnéztem 3 évadot, de csak azért mert nem volt több időm, pedig egy het alatt is ki tudtam volna nezni.

8c0ab9ef-e502-4c37-9194-6ae5a8357c3f.gif

Röviden ennyi rólam. Ha tetszett akkor nyugodtan jelölj be :)