Nem annyira kedvelem Gigit de teljesen igazat adok neki
Senkinek sincs köze a párkapcsolatához rajta és Zaynen kívül.
Hogy egyes embereknek manapság olyan unalmas élete van hogy mások életébe avatkozik bele, az meg elszomorító :c
Szerelmi élete miatt kritizálták Gigi Hadidot
2016. március 24. 14:41
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
2016. március 24. 15:59
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
Most komolyan..Ez mi már basszus? Az a bajuk az embereknek, hogy Gigi boldog? Szerintem rohadt cukik Zaynnel. És komolyan 3 pasi 3 év alatt. Ebben mi a baj? Utálom az ilyen embereket. Szerintem Gigi mindenhogy tökéletes. Nem értek egyet azzal, aki ilyeneket mond rá, semmi értelme. Ez szánalmas.
2016. március 24. 16:02
ha nagy sztár akar lenni, akkor meg kell tanulnia elfogadnia azokat az embereket, akik nem kedvelik. mindig voltak ilyenek és mindig is lesznek. nem kell rá válaszolni...
2016. március 24. 16:29
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline |
A magánéletének mi köze van a karrierjéhez? Amúgy meg, javul a járása és eléggé feltörekvőben van Gigi modellkarierrje.. De ahogy Taylor is megénekelte utálok mindig lesznek..
2016. március 24. 16:53
Szerintem egyáltalán nem illenek össze véleményem szerint megérdemli.
2016. március 24. 18:17
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Engem nem igazán izgat a lány léte, de azt megjegyezném ezúttal, hogy eléggé ellenszenves a képein. Persze szép meg minden, de akkor is egy beképzelt libának tűnik.
2016. március 24. 19:01
Mindjárt hányok és ez a lány nagyon unszimpatikus nekem.
2016. március 24. 19:38
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Csodás, hogy így odavannak egymásért meg minden, de nekem a Perrie iránti szimpátiám miatt ellenszenves ez a heves lángolás. Kicsit azt érzem, Gigi bántóan reklámozza ezt a kapcsolatot, mintha Perrie orra alá akarná dörgölni a boldogságát.
A járásán meg tényleg van jócskán mit csiszolni...
A járásán meg tényleg van jócskán mit csiszolni...
2016. március 24. 19:56
Joguk van elmondani az embereknek a véleményüket, ha pozitív, ha negatív, viszont én így nem dörgöltem volna Gigi alá, pláne nem ilyen bunkó hangnemben. Igazából ez az egész Gigi és Zayn dolga, de Gigi se lepődjön meg az ilyesfajta hozzászólásoktól, hiszen nagyban posztolgatnak egymásról.
2016. március 24. 21:05
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
Harom sraccal... Persze. Inkabb harom srac, akikrol a media tud. Giginel vannak sokkal szebb lanyok, nem hinnem, hogy a ket szep szemeert lett VS angyal... Kim Kardashian sem lett csak ugy hires.
2016. március 24. 21:52
Bory Esztervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 253379 offline |
Ez hatalmas szemétség amit tettek vele. Nincs ember a Földön, aki egy ilyen megjegyzéstől ne érzené rosszul magát. Senki sem érdemli meg, hogy ilyeneket beszóljanak Neki, és aki ezt a kommentet írta, nem is ismeri Gigit. Nem tudja az igazat, nem ismeri az életét, a történetét. És amèg valaki nem ismeri ezeket a dolgokat, egyszerűen nincs joga kritizálni!! És nekem az egész kommentből az jött le, hogy a lány írigy Gigire, mind a karrierje, mind a barátja miatt...
Viszont, nagyon nehéz dolog, de ebben a szakmában sajnos meg kell tanulni visszatartani magát az embernek. Egyrészt, mert teljesen felesleges visszaszólni egy utálkozónak, másrészt meg csak idióta mentegetésnek látszódhat, ami egyből arra viszi a figyelmet, hogy talán igazak a szavak amikre reagált.
Szerintem Gigi is megtanulja idővel kezelni ezt, de sem Ő, sem senki más ember a Földön nem érdemel ilyen bántó szavakat.
Viszont, nagyon nehéz dolog, de ebben a szakmában sajnos meg kell tanulni visszatartani magát az embernek. Egyrészt, mert teljesen felesleges visszaszólni egy utálkozónak, másrészt meg csak idióta mentegetésnek látszódhat, ami egyből arra viszi a figyelmet, hogy talán igazak a szavak amikre reagált.
Szerintem Gigi is megtanulja idővel kezelni ezt, de sem Ő, sem senki más ember a Földön nem érdemel ilyen bántó szavakat.
2016. március 24. 22:06
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet (Gurs @ 2016.03.24. 21:05)
Harom sraccal... Persze. Inkabb harom srac, akikrol a media tud. Giginel vannak sokkal szebb lanyok, nem hinnem, hogy a ket szep szemeert lett VS angyal... Kim Kardashian sem lett csak ugy hires.
Azért angyal még tudtommal nem lett, csak a VS shown modell, az meg még nem egyenlő az "angyalsággal".
Nem is a két szép szeméért, hanem az exmodell anyja és az ingatlanfejlesztő milliárdos apja miatt. Aki követi a famíliával történteket, az tudja, hogy Gigi befutása óta már Bella is modell lett, és pár hete az enyhén szólva is nem éppen dekoratív, flegmafejű tesójukat is leszerződtette a világ egyik legnagyobb ügynöksége.
Pénz, pénz, pénz...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. március 24. 22:09
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline |
Tényleg bunkó egy beszólás volt,de Gigi egyáltalán nem szimpi nekem...nem értem Zayn miért hagyta ott Perrie-t,mert ő sokkal szebb mint ez a lány(attól még hogy modell).
2016. március 25. 01:36
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Szerintem ezen csak jót mosolyogni lehet. Ha ennyire a lelkébe gázolt egy számára tök ismeretlen internetes kommentelő, akkor nagy eséllyel soha senkitől sem kapott egyenes és velős negatív jellegű kritikát. Az illető nem sértegette - ezért sem értem a felháborodás okát -, csupán csak leírta a véleményét. Ő pedig visszavágott valami menőnek titulált okos szöveggel. Imádom, amikor a sztárok reagálnak az ilyen noname emberkék kömmentjére, akiknek a célja valószínűleg az, amit ebből a kiscsajból is sikerült kihozni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.