Starity

Loreen. profilja

Loreen. white blue white yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2016. március 15.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • jeed
  • Születési idő
  • április 24.
  • Kedvenc sztárjaim
  • Jade Thirlwall Shawn Mendes Zac Efron Kaylee Bryant Perrie Edwards Camila Cabello Ariana Grande Noah Centineo

now my heart feels nothing at all

Loreen.
Utoljára aktív: 2020.11.20. 13:01Státusz módosítva: 2018.07.17. 22:10

Bemutatkozás

  

AND EVERYTIME YOU ASK I'LL PRETEND I'M OKAY

well, hi. üdvözöllek a legújabb profilomon. hihetetlen keveset használom már ezt az oldalt több okból is kifolyólag, de most úgy éreztem itt az ideje egy új profilt készíteni, hogy azért mégiscsak, ha esetleg valaki erre téved ne a kis unalmas semmit lássa. unalmasnak lenni unalmas, nem? nincs abban semmi izgi. nem fontos a nevem, sem az, hogy hány éves vagyok, mert nem ismerkedem, nem bízok már minden második emberben meg. ettől függetlenül ha beszélgetni szeretnél, mert valamilyen furcsa módon szimpatikus vagyok neked, akkor nyugodtan írj, nem harapok, de sajnálom, nem ígérem, hogy barátok leszünk. kezdjünk bele. egy olyan lány profilját nézegeted, aki eleget csalódott már az életben, mégis talpra állt, és sodródik az árral, hisz úgy gondolja, minden okkal történik. ha valaki, akit szeretsz, és ő is viszont szeret, de eltűnik az életedből, vissza fog jönni. valamilyen módon biztosan. én így élek. ebben bízom. ha nem jön vissza, hát az szívás, de akkor sosem volt igazi a kapcsolat sem. régen nagyon nagy önbizalomhiányos lány voltam, mára bizony kevésbé, de azért ez változott. az emberek úgy szoktak ismerni, hogy sokat mosolygok és egy pozitív ember vagyok. nos, ez igaz. tapasztaltam már sok dolgot az élettől, annak ellenére, hogy eléggé fiatal vagyok. de mosolyogni szabad, hiszen boldognak kell lenni. egy életünk van, nem élhetjük azt végig szomorúságban. nagyon fontos számomra a fotózás. évek óta szeretek fotózni, van saját gépem is és egyre több embernek tetszik, amit készítek. ezen kívül szabadidőmben leginkább a barátaimmal vagyok, vagy esetleg sorozatot-filmet nézek, zenét hallgatok, kutyázom, hasonló. kedvenc sorozatom az örökké a Vámpírnaplók. már egy ideje vége van, de soha nem fogja semmi beelőzni, nagyon sokat jelent számomra az a sorozat. Ezen kívül lehet velem beszélni még az alábbi sorikról: Riverdale, The Fosters, 13 Reasons Why, Gossip Girl, Famous In Love, Pretty Little Liars, Supernatural. nem fogom tovább húzni ezt a részt ugyanis kezdem unni és még szeretnék beszélni másról is, úgyhogy tovább mennék, ha nem bánod.

 

SOMETIMES IT ALL GETS A LITTLE TOO MUCH

jade amelia thirlwall. a számomra legtökéletesebb sztár a világon. halál komolyan mondom nem tudnék nélküle egy lépést sem tenni. napi szinten ő az egyik motivációm. 2013-ban találtam rá és a másik 3 lenyűgöző lányra és azóta nem tudom és nem is akarom őket elengedni. 2013 február 8 óta a példaképem. de igazából már nem is azt mondanám, hogy 'csak' a példaképem. annál több. annál mélyebben gondolok rá. teljes szívemből szeretem. 2014-ben nagyon megszerettem őt/őket, akkora Mixer voltam, hogy csak na. egy idő után, amikor kisebb pihentető szünetet tartottak én is eltávolodtam tőlük, hiányoltam az új számokat, no meg őket is, de mindig is ott voltak a kis fejecskémben, rájuk gondoltam. amikor visszatértek a Black Magic-cel hihetetlen boldog voltam, hiszen mindig is ők jelentették nekem az életet. Onnantól bebizonyosodott, hogy tényleg ők nekem akiket már nagyon régóta keresek. nagyon sok dologban hasonlítunk ám Jadievel és ezt fontosnak tartom, ha már ő számomra a námbörvan. 2017. május 27. ezen a napon láttam a 4 szépséget élőben. máig sem tudom elhinni, hogy ott álltam a színpadtól pár méterre, hogy láthattam őket és hogy megbizonyosodhattam arról, hogy ők aztán tényleg tehetségesek. élőben is egyszerűen csodálatos hangjuk van, arról nem is beszélve, hogy milyen gyönyörűek. Jade az a személy az életemben, akiről soha nem tudnék lemondani. a mosolya, az arca, a hangja. meghalok. akármikor, ha rossz napom van és meghallom/látom őt valamilyen videóban nekiállok mosolyogni. elvarázsol. nagyon is. mindent imádok benne, egytől egyig. 

  

DON'T LET THEM OTHER SUCKERS HATE ON YOU

Shawn Peter Raul Mendes. Hűha, őszintén szólva, nem is tudom hol kezdjem. Shawnt nagyon rég óta ismerem és mindig is teljesen odáig voltam érte. Mondjuk igaz, nem voltam nagy elvetemült rajongó, meg nem ismertem annyira a számait, de ez mostanra már eléggé megváltozott. Most, kb. úgy október vége felé kezdtem el hallgatni a számait, egyre jobban megismerni magát a fiút, és közelebb kerülni hozzá. Nos, ez sikerült is, ugyanis, ahogy egyre jobban ismertem meg, meg is szerettem szépen fokozatosan. Mára már imádom és egyszerűen meghalok, ha meglátom, vagy esetleg meghallom a hangját.Szimpátiát nézve hát emberek kevés ilyen jószívű, aranyos fiú van a világon, főleg, aki ismert, és még így is hatalmas szíve van. Olyan csodás ember, hogy esküszöm ez nagyon ritka. Én egy haverom által ismertem meg amúgy őt, nagyon szerette Shawnt és mutatta nekem, és egyszer rákerestem, akkor hallottam először a zenéit meg akkor láttam magát a srácot, hogy hogyan néz ki és hát mondanom sem kell eléggé elájultam.. Nagyon szimpatikusnak tűnt, és hát valljuk már be, elég helyes na. Jaj és annyira motiváló a srác, de komolyan. Nagyon sok erőt ad nekem nap, mint nap, amit sajnos nem hiszem, hogy meg fogok tudni valaha is hálálni. És a mosolya is tejóégmeghalokTehetsége is ez a mia...Én így nézek akárhányszor meghallom a hangját, hogy na de ezt most így hogyan?! Valami elképesztő mennyi tehetség rejlik benne, nem beszélve arról, hogy még dalszövegeket is tud írni. Hihetetlen egy gyerek, de komolyan. Az, hogy magának írja a számokat, amiket később 100%-kos beleéléssel el tud tökéletesen énekelni..Lenyűgöző. Nagyon szeretem a hangját, meg így magát, amikor beszél annyira awww. Egyszerűen sok sztárnak kéne olyannak lennie, mint ő. Ah elnézést,bocsánat, hülyeséget mondtam, hiszen senki sem tud ilyen tehetséges lenni, mint ő. Akkor úgy mondom, hogy példát lehet venni róla, és a többi sztárnak, akik sokkal 'tehetségtelenebbek' kéne lesniük tőle dolgokat, mert hát tény, hogy Shawn egy rendkivül tehetséges teremtmény. Arról nem is beszélve milyen helyes ugyebár..Stílusa teljesen az ideálom, de komolyan. Nekem bejön a srác tetőtől talpig, de ez most halál komoly. Nagyon szeretem a stílusát, ahogy öltözködik, a haját, az egész mindenséget ezen a csodán. Nem tudok rá rosszat mondani.Ő tipikusan az a fiú, aki tényleg hiba nélküli. Olyan fiatal, olyan tehetséges, olyan helyes, hogy engem komolyan meg fog ölni egyszer. Hihetetlen boldog vagyok, hogy rátaláltam, bár kellett egy kis idő míg rájöttem, hogy héka nekem ő az, aki hiányzik az életemből, de a lényeg, hogy rájöttem. Mostmár nem bírnám elképzelni az életem nélküle és nagyon boldog vagyok, hogy itt van nekem. Nem akarom nagyon húzni az időmet és a tiédet sem, már ha végig olvastad ezt az egészet, szóval egyelőre ennyit az én