Szerelmi élete miatt kritizálták Gigi Hadidot
2016. március 25. 07:54
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Nem mintha Gigi-t annyira szeretném, de teljesen megtudom érteni. Manapság olyan sok ember van, akinek trilliárdnyi szabadideje van, és ezt arra használja fel, hogy másokat meggyaláz,-természetesen- interneten keresztül. (De persze, élőben ezt már senki se meri a másik szemébe mondani) Az ilyen inkább menjen ki a szántóföldre és kapálgasson egy kicsit.
2016. március 25. 09:02
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline |
A megjegyzés tényleg nem volt szép, de most komolyan ennyire kiakadt?
Mintha ez lenne az egyetlen negatív vélemény. Utálkozók mindig lesznek, de nem kell velük foglalkozni (azt gondoltam ő már ezt megtanulta). De ő egyből vissza is szólt, hiszen valaki véleményt mert írni.
Mintha ez lenne az egyetlen negatív vélemény. Utálkozók mindig lesznek, de nem kell velük foglalkozni (azt gondoltam ő már ezt megtanulta). De ő egyből vissza is szólt, hiszen valaki véleményt mert írni.
2016. március 25. 09:09
Mi köze van bárkinek is bárki szerelmi életéhez?
Amúgy díjazom a válaszát. Bár rengeteg ilyet kaphat nap mint nap, nem tudom miért kellett most pont erre válaszolni, de jót mondott.
Amúgy díjazom a válaszát. Bár rengeteg ilyet kaphat nap mint nap, nem tudom miért kellett most pont erre válaszolni, de jót mondott.
2016. március 25. 10:37
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Bory Eszter : hatalmas szemtelenség? Hagyuk már!! Csak leírta a véleményét egy teljesen random kommentelő. Inkább az a vicc hogy Gigi ilyenekkel foglalkozik és ismeretleneknek szólogat be. Amúgy meg nem azért de én egészen addig nem hallottam Gigi Hadid nevét sem amíg össze nem jött Zaynel...
2016. március 25. 11:21
Szerintem van olyan, akinek ennél sokkal több kivetnivalót hagy maga után a szerelmi élete.
2016. március 25. 15:04
Mi van a járásával? xd Amúgy meg rohadtul unszimpi ez a csaj..
2016. március 26. 13:35
Szegény Gigi!
Szerintem senki nem szeretné, ha egy rosszakaró ilyeneket írna neki...
Szerintem senki nem szeretné, ha egy rosszakaró ilyeneket írna neki...
2016. március 28. 22:33
Az a macska kész Vöri...
Most komolyan.
Csak a macskámnak a fején nincs fehér csík. Az Hófehérkére jellemző, de neki nem fehér, hanem fekete csíkjai vannak...
Most komolyan.
Csak a macskámnak a fején nincs fehér csík. Az Hófehérkére jellemző, de neki nem fehér, hanem fekete csíkjai vannak...
2016. március 29. 21:47
s.zsofiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 251606 offline |
3 év 3 pasi? Jól tud hazudni. Atya ég! Másfél év sem telt el már 2 pasinak is búcsút intett. Már felidegesítettem magam. Hagyjuk már! Azért szakított Cody-val és Joe-val, mert nem voltak elég híresek, hogy reflektorfénybe kerüljön. De Zayn az egyik leggazdagabb brit híresség aki talán minden héten benne van az újságokban, így Zayn miatt rivaldafényben van.
2016. március 30. 18:37
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
Azt hittem azért ennél durvábbat szólt be...azért ez sem volt szép de szerintem gigi kapott már durvábbat is...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.