Zayn Malik dalban ismerte be, hogy megcsalta Perrie Edwardsot?
2016. március 28. 21:07
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1633 Csatolások: 34832 Azonosító: 249895 offline |
Eléggé ostoba lehet, ha erről aztán dalt is ír. Az én szememben ez a gyerek soha nem ért sokat, és ha a megcsalásról akar híres lenni, hát csak tegye, de szerencsétlen Perrie nem érdemelte ezt meg
2016. március 28. 21:11
polgar vikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 255073 offline |
Na figyeljetek!!! Ha megcsalta megcsalta az ő söntése.. Az egy dolog, hogy ti nem szeretitek, de azt ne mondjátok már meg, hogy mi a rajongói mit csináljunk.!! Mert igenis vannak rajongói, akik bármi áron kitartanak mellette!! Ha nem lesz neki senki mi akkor is ott leszünk..!!! Lehet utálni, de azért érdemes elgondolkozni azon, hogy mennyi mindent megtett már a rajóngóiért..Lehet utáli. De ha majd látjátok az életét, az érzéseit majd utána mondjatok róla kritikát!! mert amíg nem ismered ne bántsd!! nem tett veletek rosszat!! Lehet nem értetek vele egyet de a fenébe is az ő élete!!! Nem kell mindenkinek megfeleljen! De akinek nem tetszik ne ossza már az észt amikor nem is tudja többnyire, hogy miről is van igazából szó!! -.- Én a helyetekben elgondolkoznék, hogy van e jegem ítálkezni.. Mert szerintem senki nem hibátlan..
2016. március 28. 21:29
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
polgár viki:
" De ha majd látjátok az életét, az érzéseit majd utána mondjatok róla kritikát!! "
Szóval te személyesen is ismered zaynt, mi ? Kívülről fújod az életének minden részletét. Sőőt! Te azt is tudom mikor mit érez.
Szóval ja. zayn egy szar alak. Engem egyáltalán nem érdekel ez a gyerek, csak annyira unatkozok így este kilenckor, hogy gondoltam elolvasom a cikket.
Perrie egy szép lány, tehetséges, és kedvesnek is tűnik, egyáltalán nem érdemel meg egy ilyen hűtlen pasit, mint zayn. Szerintem ha megtette egyszer, megteheti megint, mert hát mé' ne, a mai világban nagyon menő hűtlennek lenni..
Ui: nem kérek zaynfanokat. köszönöm.
" De ha majd látjátok az életét, az érzéseit majd utána mondjatok róla kritikát!! "
Szóval te személyesen is ismered zaynt, mi ? Kívülről fújod az életének minden részletét. Sőőt! Te azt is tudom mikor mit érez.
Szóval ja. zayn egy szar alak. Engem egyáltalán nem érdekel ez a gyerek, csak annyira unatkozok így este kilenckor, hogy gondoltam elolvasom a cikket.
Perrie egy szép lány, tehetséges, és kedvesnek is tűnik, egyáltalán nem érdemel meg egy ilyen hűtlen pasit, mint zayn. Szerintem ha megtette egyszer, megteheti megint, mert hát mé' ne, a mai világban nagyon menő hűtlennek lenni..
Ui: nem kérek zaynfanokat. köszönöm.
2016. március 28. 21:30
Nem tudom, hogy ebből mennyi igaz, de ha az, akkor nagyon sajnálom Perriet.
2016. március 28. 22:17
szerintem marhaság. arról ír amiről akar és pont. ha megcsalta megcsalta, ha nem akkor nem. már megtörtént - ha egyáltalán igaz - és nem lehet változtatni rajta. az emberek meg egyébként is rengeteget hibáznak. ő is megteheti. persze én is sajnálom Perriet, ha tényleg megtette, de én amint megtudtam volna, dobtam volna. mindegy, ő életük.
2016. március 28. 22:18
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
polgar viki - Ma, 21:11
,,Na figyeljetek!!! Ha megcsalta megcsalta az ő söntése.."
Hogy mondod?:"D Szerinted az a normális ha valaki egy kapcsolatba úgy érzi nem szeretik, ezért megcsalja a párját? Szerintem az a normális hogy ha valakit ELHAGYUNK ha már nem szeretünk. De valaki mással összejönni? A legaljasabb dolog a világon. Ha szerinted ez normális érdeklődve fogom várni a tapasztalatod hogyha esetleg veled történik ilyen, mennyire veszed félvárról.
Gratula a felfogásodhoz.
Bocsánat nem hagyhattam szó nélkül.
,,Na figyeljetek!!! Ha megcsalta megcsalta az ő söntése.."
Hogy mondod?:"D Szerinted az a normális ha valaki egy kapcsolatba úgy érzi nem szeretik, ezért megcsalja a párját? Szerintem az a normális hogy ha valakit ELHAGYUNK ha már nem szeretünk. De valaki mással összejönni? A legaljasabb dolog a világon. Ha szerinted ez normális érdeklődve fogom várni a tapasztalatod hogyha esetleg veled történik ilyen, mennyire veszed félvárról.
Gratula a felfogásodhoz.
Bocsánat nem hagyhattam szó nélkül.
2016. március 28. 22:18
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Binci szívemből szóltál
2016. március 28. 22:59
Még nem hallottam a dalt de amikor megláttam a dal címét gondoltam hogy Perrieről szól...
2016. március 28. 23:07
Jezz2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.22. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 249981 offline |
Sajnos egyet kell értenem Diala- val. Ezzel már végképp kiverte nálam biztosítékot. Mikor még banda tag volt szerettem,akkor valahogy más volt, ( vagy lehet csak másnak mutatta magát... már nemtudom.) de most márt meguntam ezt a hulye viselkedését. Nem tudom mi lett veled Zayn, már nem tudom ki vagy...
2016. március 28. 23:20
Jezz2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.22. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 249981 offline |
Jónak mondjuk jó a hangja, legalább is nekem tetszik, de nekem már üresek a számai, egyet- ketőt ha meghallgattam, de bevallom nekem nem tetszenek számomra unalmasak, nincs mondani valójuk, lehet, hogy a dallam tök szupi, de ami mögötte van... Valahogy üres mindegyik.
2016. március 28. 23:35
csutiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 130827 offline |
EMBEREK.
Korábban már kommenteltem, de senki nem veszi figyelembe.
Idézem. "A dalszöveg így szól:
"I think I know she don't love me
That's why I fuck HER RIGHT" Ami valójában TELJESEN mást jelent.."
Kezd sok lenni amit lerendeztek.
Ez a kettőjük párkapcsolata volt, nekünk semmi közünk hozzá. Egy félre értett dalszöveg alapján, pletykák alapján nem kéne rá aggatni különféle undorító jelzőket az emberre. Magatokat járatjátok le, szánalmasok vagyok. Ha megcsalta akkor sajnálom Perriet, de nem kell pocskondiázni. Nem láttunk bele a kapcsolatukba, így azt sem tudjuk valójában mi történt. Nem kéne szar embernek kijelenteni, nem ismered. Hihetetlenek vagytok..Tessék a saját életetekkel foglalkozni, többet törődtök mi volt Zerrie-vel, mint ők maguk.
Korábban már kommenteltem, de senki nem veszi figyelembe.
Idézem. "A dalszöveg így szól:
"I think I know she don't love me
That's why I fuck HER RIGHT" Ami valójában TELJESEN mást jelent.."
Kezd sok lenni amit lerendeztek.
Ez a kettőjük párkapcsolata volt, nekünk semmi közünk hozzá. Egy félre értett dalszöveg alapján, pletykák alapján nem kéne rá aggatni különféle undorító jelzőket az emberre. Magatokat járatjátok le, szánalmasok vagyok. Ha megcsalta akkor sajnálom Perriet, de nem kell pocskondiázni. Nem láttunk bele a kapcsolatukba, így azt sem tudjuk valójában mi történt. Nem kéne szar embernek kijelenteni, nem ismered. Hihetetlenek vagytok..Tessék a saját életetekkel foglalkozni, többet törődtök mi volt Zerrie-vel, mint ők maguk.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.