A spanyol énekesnő már egy ideje lelkesen dolgozott legújabb CD-jén, melynek első kislemezes slágere március 18-án debütált - nagy sikerrel. Most viszont végre megérkezett az egész album!
A teljes cikkhez kattints ide!
Chenoa: "Ember vagyok"
2016. április 01. 11:28
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. április 01. 14:40
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nekem nagyon tetszett a videóklip. Csak gratulálni tudok.
Maga a dal nem lett rossz, csak egy kicsit hiányoltam belőle a lendületességet.
2016. április 01. 15:33
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8901 Csatolások: 237389 Azonosító: 59785 offline
|
Áh, köszönöm szépen a cikket (és az emlékeztetőt) Sally. Fantörpikus, mint mindig.
Épp most hallgattam meg az albumot Spotify-on és te atya gatya... hirtelen nem is tudom, hogy melyik dal lett a legnagyobb kedvencem.
Bár első hallgatásra az Entre en Mi Realidad, Hoy por Hoy, a Tú y Yo, a Nadie es Inmortal és az Una Vez Más a rongyosra hallgatósak. Most visszanézve, egyszerűbb lett volna, ha azt mondom, hogy a fél album.
Chenoa-minőség, na... nem is számítottam tőle másra, mint a tökéletesre.
Egyedül a Hasta la Lunában levő csettintgetéssel van bajom... az annyira nem illik bele szerintem.
A klip pedig tökéletes a maga egyszerűségével... nekem legalábbis átadta azt a mondanivalót, amit a szöveg alapján kikövetkeztetek.
Nagyon rá kellene feküdni már arra a spanyoltanulásra...
Épp most hallgattam meg az albumot Spotify-on és te atya gatya... hirtelen nem is tudom, hogy melyik dal lett a legnagyobb kedvencem.
A klip pedig tökéletes a maga egyszerűségével... nekem legalábbis átadta azt a mondanivalót, amit a szöveg alapján kikövetkeztetek.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.