Úgy tűnik, hogy a transznemű valóságshow-sztár mégsem olyan biztos egy éve meghozott döntésében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Caitlyn Jenner szájon csókolta Kris Jennert! Még mindig vonzódik exfeleségéhez?
2016. április 01. 17:31
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. április 01. 17:53
Végül is nincs benne semmi meglepő,hisz régebben férj és feleség voltak..
2016. április 01. 17:57
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Jókor... Nem tudom, mióta vacillált ezen, vagy mennyire volt a műtétkor tájékozott az ügyben, de ha nem tudná, az SRS nem egy hajvágás, itt már nincs visszaút. Mielőtt még elvégeztette magán a műtétsorozatot, akkor kellett volna átgondolnia az egész helyzetet, biztos, akarje-e, stb.
Az egy dolog, hogy felmerülnek benne kétségek, de ha ilyen sűrűn, és ennek legtöbbször hangot is ad, akkor lehet, valójában tényleg megbánta a dolgot.
Így járt.
Az egy dolog, hogy felmerülnek benne kétségek, de ha ilyen sűrűn, és ennek legtöbbször hangot is ad, akkor lehet, valójában tényleg megbánta a dolgot.
Így járt.
2016. április 01. 18:04
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline |
Nem értem az előttem hozzászólókat. Nem tudom, hogy Kris biszex vagy leszbikus, de a nőkhöz is vonzódik. És ő meg egy nő, lehet hogy transz, de nő. Nem értem, hogy mi ezen olyan undorító, vagy furcsa. Valaki szeret valakit, most a többi nektek nem mindegy? Valaki rossz testbe született, erre rá is jött, nem titkolta el, hanem erőt vett magán és megkeresett pár sebészt, hogy segítsenek neki önmaga lenni, ezen mi olyan undorító. Épp elég nehéz lehet neki, mert ha a melegeket sem tudják elfogadni az emberek, a transzszexuálisakat még kevésbé, ezért attól függetlenül hogy már nem olyan fiatal még ugyanannyira bánthatják azok a megjegyzések amit kap, és ezen a híresség sem segít. Igazán szar érzés ha valaki akit szeretsz és tudod hogy valamikor ő is szeretett egy számodra ennyire fontos döntés miatt neheztel rád, inkább együtt kéne éreznetek vele.
2016. április 01. 18:45
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Kicsit hamarabb is meggondolhatta volna magát. Ja, amúgy már nagyon unalmas ez a ˝család˝ >:(
2016. április 01. 19:30
Caitlyn már tavaly is kijelentette, hogy a nőkhöz vonzódik (felvilágosításképpen: a nemi identitásnak és a szexuális orientációnak SEMMI köze nincs egymáshoz), szóval azon kívül, hogy az exe, semmi meglepő nincs ebben.
A vastag bekezdést meg nem értem, elvégre Kris és "Bruce" nem egy éve mentek szét. (Mondjuk ilyen "hírszerzőtől" mit is várok. )
A vastag bekezdést meg nem értem, elvégre Kris és "Bruce" nem egy éve mentek szét. (Mondjuk ilyen "hírszerzőtől" mit is várok. )
2016. április 01. 19:57
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Hiszen a nemi reprezentációs műtétnek lógci köze sincsen a szexuális orientációhoz.
Ezt a hülye cikket, istenem.......
Ezt a hülye cikket, istenem.......
1 felhasználónak tetszik:
Shadowsblood
2016. április 01. 22:24
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Már bocsánat de ez egy valóságshow, amit itt láthatunk kedves hölgyeim és uraim az a valóság megerőszakolása egy alufóliadarabon! Csak és kizárólag azért lett megrendezve ez az egész sz*r hogy el lehessen adni, semmit sem kell komolyan venni ami ebben a szánalmas családban történik...
2016. április 01. 23:20
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
ez aztán a hír... XD
2016. április 01. 23:21
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Ennek a cikknek sok èrtelme volt...
2016. április 02. 01:08
Világossá tette még a nemváltásakor, hogy továbbra is a nőkhöz vonzódik, tehát én ezen nem lepődtem meg.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.