Caitlyn Jenner szájon csókolta Kris Jennert! Még mindig vonzódik exfeleségéhez?
2016. április 02. 16:27
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline |
Emberek ez gusztustalan.Hogy néz ki ez az ember? Mi ez ki ez? Ki ő egyáltalán? Néha megszokta kérdezni önmagától ,hogy ki vagyok én vagy ,hogy miért vagyok a világon?Ez az ember egy transznemű biszexuális? Komolyan? Kevés ennél undorítóbb és felháborítóbb dolog van.Már azt se tudja mit akar.Most nő vagy férfi?A nőket vagy a férfiakat szereti?Meleg vagy leszbikus?Meg úgy konkrétan.Nem szégyelli őt senki a családjában? Döntsd már el mit akarsz ember! És még az ilyeneket foglalkoztatja a média...
2016. április 02. 16:33
Idézet (nemérdekel @ 2016.04.02. 16:27)
Most nő vagy férfi?
Nő, és nem csak most, mindig is az volt.
A nőket vagy a férfiakat szereti?
A nőket.
Meleg vagy leszbikus?
Leszbikus.
Meg úgy konkrétan.
Férfiként született transzszexuális, leszbikus nő. Ennyi.
Nem szégyelli őt senki a családjában?
Kéne?
2016. április 02. 16:42
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline |
heyitshanna
Hát kéne.Én szégyelném nem ,hogy támogatnám ebben az apámat.
Hát kéne.Én szégyelném nem ,hogy támogatnám ebben az apámat.
2016. április 02. 18:36
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2099 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Férfiként született és egy apró csomagot leszámítva már nő mert még a teljes nem átalakításon nem eset át vagyis deréktól lefelé még férfi felfelé nő. Nem mindenki ért egyet azzal amikor azt állítja Caitlyn ő transgender van aki szerint crossdresser olyas valaki aki férfi de szeret női ruhákba öltözni
2016. április 02. 18:55
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline |
Jesszus, ez a cikk ugye most nem komoly?xd
2016. április 02. 20:08
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline |
Emberek ez gusztustalan.Hogy néz ki ez az ember? Mi ez ki ez? Ki ő egyáltalán? Néha megszokta kérdezni önmagától ,hogy ki vagyok én vagy ,hogy miért vagyok a világon?Ez az ember egy transznemű biszexuális? Komolyan? Kevés ennél undorítóbb és felháborítóbb dolog van.Már azt se tudja mit akar.Most nő vagy férfi?A nőket vagy a férfiakat szereti?Meleg vagy leszbikus?Meg úgy konkrétan.Nem szégyelli őt senki a családjában? Döntsd már el mit akarsz ember! És még az ilyeneket foglalkoztatja a média...
A világon speciel azért van, mert a drága jó édesanyja megszülte, részleteket nem ehhez kapcsolnék. Ja, hogy nem lett öngyilkos amiért nem a jó testbe született? Miért lenne felháborító ez? Pontosan tudja mit akar: önmaga lenni és szeretni önmagát. Belegondoltál már egy kicsit is, hogy milyen lehet egy más ember helyében lenni? Csak mert nem hinném, hogy olyan egyszerű, mert mindenki elfogadja őt és ő sem érzi emiatt szarul néha magát. A szánalmas szó szerintem pont hogy rohadtul nem illik a transzszexuális emberekre, kitartóbbak és tiszteletreméltóbbak mint azok azoknál az embereknél mint akik egy négy éves módjára szidnak valakit amiért más mint ők. Férfi testbe született, de mindig is nő volt igazából. Több mint 40 év kellett ahhoz, hogy végre önmaga lehessen, istenem. Ezalatt az idő alatt szerintem bőven eltudta dönteni, hogy mit "akar" (nem akarom most azt is kifejteni, hogy valószínűleg nem ő akart férfi testbe születni, mert félek, így is fölöslegesen próbálkozom). Leszbikus. Hujuju, máglyára velük, tudom. Mindenesetre igen, a nőket szereti, van ebben valami nagy dolog? Te a fiúkat szereted, és te női testben vagy nő. Ő a nőket szereti, és már női testben egy nő, eddig meg a másik nem testében élt. Bravó, hogy odáig jutottál hogy másokat ítélj el.
2016. április 02. 22:36
Shadowsblood
Kezdjük ott .hogy ez az ember még nem nő.Attól ,hogy megvette magának a melleit még nem lesz nő.Egy nőnek teljesen más a lelke és az értékrendje a felépítése (és itt nem a biológiáról van szó) ne mondja nekem senki azt .hogy "jájj ő egy férfi testben született nő" mert ennél nagyobb hülyeség nincs.Isten okkal tette férfivé egy olyan testbe amibe és neki semmi joga hozzá ,hogy ezt a tényt megváltoztassa. Undorító dolog szerintem ha boltban veszi egy nő a tökeit vagy éppen levagdossa mert neki az úgy sokkal könnyebb lesz.Marhára látszik rajta .hogy ez az egész mekkora lelki stressz neki, éppen ,hogy el is hiszem.Kamu az egész nő(?) az értékideálja és a amit képvisel.Hírnév és pénz az egész élete csak nem tudom ,hogy a lányai speciel mit gondolnak róla mondjuk arra tényleg igazán kíváncsi lennék.
Én nem ítélkezem mert nem nekem kell, majd eljön az idő amikor belátja ő is és az egész család is a hibáit.És rájönnek ,hogy ez az ember sose lesz nő.Még akkor se ha levágják neki itt és felrakják neki ott.
Egy férfi leszbikus... nevetséges milyen világban élünk.
Kezdjük ott .hogy ez az ember még nem nő.Attól ,hogy megvette magának a melleit még nem lesz nő.Egy nőnek teljesen más a lelke és az értékrendje a felépítése (és itt nem a biológiáról van szó) ne mondja nekem senki azt .hogy "jájj ő egy férfi testben született nő" mert ennél nagyobb hülyeség nincs.Isten okkal tette férfivé egy olyan testbe amibe és neki semmi joga hozzá ,hogy ezt a tényt megváltoztassa. Undorító dolog szerintem ha boltban veszi egy nő a tökeit vagy éppen levagdossa mert neki az úgy sokkal könnyebb lesz.Marhára látszik rajta .hogy ez az egész mekkora lelki stressz neki, éppen ,hogy el is hiszem.Kamu az egész nő(?) az értékideálja és a amit képvisel.Hírnév és pénz az egész élete csak nem tudom ,hogy a lányai speciel mit gondolnak róla mondjuk arra tényleg igazán kíváncsi lennék.
Én nem ítélkezem mert nem nekem kell, majd eljön az idő amikor belátja ő is és az egész család is a hibáit.És rájönnek ,hogy ez az ember sose lesz nő.Még akkor se ha levágják neki itt és felrakják neki ott.
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
2016. április 02. 22:40
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Ömmmm........... Oké
2016. április 02. 22:53
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline |
Idézet (nemérdekel @ 2016.04.02. 22:36)
Shadowsblood
Nem ítélkezel? Érdekes, mert ebből a tartalmas kommentedből nekem csak gyűlölet jön át. Milyen könnyebb lesz-ről beszélünk? Pont hogy nem ettől lesz valakinek könnyebb, hanem nehezebb. Mennyivel lenne más sztár megcsináltabb? Mondjuk a lányai? Vagy a felesége? Miért lenne valaki mű csak azért mert nem a jó testbe született? És most ha már isten szóba került, nem akarok ebből vitát, de nem ő teremtett minket. De amennyiben mégis, ő is hibázhat, és rakhat rossz lelket egy testbe (mondjuk nem tudom hogy működik az ember csinálás, de biztos nagyon érdekes folyamat amúgy). De ha te szánalmasnak tartasz valamit, én bármennyire szeretnék, valószínűleg nem fogok ezen választani, de én mondjuk ezt a nézetet amit te képviselsz tartom szánalmasnak. És igen, egy transzszexuális nő leszbikus. De vannak nem transzszexuális leszbikusok is, amúgy, csak hogy tudd. És vannak hetero transzok is, és vannak nem transz heterok, és transz melegek is, ettől szép az emberi faj. Vannak fehérek, feketék, "sárgák", kreolok. Szőkék, barnák, feketék, vörösek, zöldek, rózsaszínek, stb. Ettől vagyunk változatosak, és ettől szép az élet, mindenki más.
2016. április 02. 23:09
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Shadowsblood
Ha elhagyod a mesevilágot, ha nem, ő egy nő. A bensőjében mindig is az volt és a nőket szerette. Felvállalta magát és döntést hozott, hogy abban a testben élhessen, amiben önmagát adhatja. Nincs joga? Neked van jogod boldognak lenni?
Gondolom pszichológus is vagy, hogy ilyen prognózist vonsz le egy másfél perces videóból.
2016. április 03. 00:56
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Isten okkal tette férfivé egy olyan testbe amibe és neki semmi joga hozzá ,hogy ezt a tényt megváltoztassa.
Akkor kérlek szépen, adj nekem egy tárgyi bizonyítékot, ami igazolja isten létezését, és nem csak egy mese, amit sok birka elhisz.
Az egyetlen dolog, amihez itt valakinek nincs joga, az az, hogy valaki egy kitalált mese megírt, be nem bizonyított szabályai alapján próbálja meg más életét, boldogsághoz való jutását erőszakkal megakadályozni. És ez te vagy. Te azt csinálsz a testeddel, amit óhajtasz. De ne az olyan pampogjon már, aki erősen az empátia és megfelelő tudás hiányában van. Minimálisan is képtelen vagy átérezni a transzszexuálisok/transzneműek érzelmeit, hogy napi szinten milyen borzalmas dolgokon mennek keresztül a hozzád hasonlók miatt, mert ugye nem elég a diszfória, meg nem értettség. Ennek hiányában inkább ki se nyitnád a szád, mert csak butaság, és gyűlölet özönlik belőle. Pont ez a felfogás az, ami miatt még transz* emberek ezrei lesznek öngyilkosak, depressziósak, nem mellesleg e miatt az elmaradott, primitív ítélkező magatartás miatt verik össze, gyilkolják meg őket.
Idézet
Undorító dolog szerintem ha boltban veszi egy nő a tökeit vagy éppen levagdossa mert neki az úgy sokkal könnyebb lesz.
És az egyetlen, ami undorító, az a tudatlanul ítélkező magatartásod, amint már az előbb mondtam. Mindenkinek megvan a joga, hogy mások ellen elkövetett erőszak nélkül jusson a boldogsághoz, avagy egy transznőnek is megvan ahhoz, hogy átmenjen a nemi reprezentációs műtéten.
Neked sem ugatnak, téged sem ítélnek el, neveznek undorítónak, ha olyan külsőt építesz magadnak, ami tetszik. Ha pedig igen, bizonyára rosszul esik. Olyankor azt érezheted, mint amit Cait érezne, ha ez a förtelmet elolvasná.
Idézet
Kevés ennél undorítóbb és felháborítóbb dolog van
Miért?
Talán befolyásolja valamivel az életviteled? Nem. Azért, mert zavarja a szemed? Igen. Én például sosem ítélek el valakit, ha zavarja a szemem, és azt nem erőszakosan teszi. Lehet, nárcisztikusan hangzik, de úgy tartom, ez egy bizonyos magasabb erkölcsi szint, mint az, ha például meglátok egy rappert, és mondom, hogy ez az ember undorító, és dögöljön meg, mert szerintem ronda. Na, te pont ezt teszed a transz* emberekkel. UGYEBÁR.
Uh, de sok szentnek és logikusan gondolkodó tagnak fogja ez a radikális hangnem bszni a csőrét.
2016. április 03. 10:24
Isten okkal tette férfivé egy olyan testbe amibe és neki semmi joga hozzá ,hogy ezt a tényt megváltoztassa.
Én nem ítélkezem mert nem nekem kell
Ahhoz képest elég szépen elítélted Cait-et és a családját bármiféle ismertség nélkül. Arról nem is beszélve, hogy a kommentedből ordít a gyűlölködés és az ostobaság. Keresztény szeretet <333
2016. április 03. 12:04
Phaedra
Én ítélek el embereket? Amikor gyakorlatilag teljesen leromboltad itt egy mondatoddal azt amiben a keresztények hisznek.Én bizonyítékot nem tudok adni és felmutatni csak a hitem ami nekem bőven elég.Na jó befejeztem én most itt senkit nem akarok megtéríteni hisz jogod van azt gondolni a hitről amit akarsz de akkor nekem is add meg a jogot arra ,hogy azt gondoljak és érezzek a cikkel kapcsolatban meg a hitemmel kapcsolatban amit akarok.
Én ítélek el embereket? Amikor gyakorlatilag teljesen leromboltad itt egy mondatoddal azt amiben a keresztények hisznek.Én bizonyítékot nem tudok adni és felmutatni csak a hitem ami nekem bőven elég.Na jó befejeztem én most itt senkit nem akarok megtéríteni hisz jogod van azt gondolni a hitről amit akarsz de akkor nekem is add meg a jogot arra ,hogy azt gondoljak és érezzek a cikkel kapcsolatban meg a hitemmel kapcsolatban amit akarok.
2016. április 03. 13:35
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Idézet (nemérdekel @ 2016.04.03. 12:04)
Phaedra
A vallás olyan, mint a vélemény, ami olyan, mint a sgglyuk. Mindenkinek van, de senkit sem érdekel. Benne van, a TE hited, tehát tartsd meg magadnak, és nem lesz vele bajom. De a legszánalmasabb, amikor eme bizonyítékok nélküli mesében hisznek az emberek, és ennek elavult tanításait erőszakolják rá másra, mint ahogyan azt te tetted Caittel. Ezek után merik a kereszténységet a szeretet vallásának nevezni, amiben már kiközösítenek, és következő életedre a pokolba küldenek, ha egy kicsit is eltérsz a többiek szokásától. Érdekes dolog ez.
Amúgy sem mondanám ezt megtérítésnek. Inkább egy leplet dobsz másra, ami meggátolja őt, hogy lásson.
Igen, te ítélsz el embereket. Ha nem így látod, elég nagy bajok lehetnek odabent.
Én az erőszakot vetem meg, legyen az fizikai, vagy felfogásbeli. A transzfóbia, amit te birtokolsz, pont ilyen - mások életét keseríti meg feleslegesen. A rosszat megvetni szerintem nem rossz, hanem a békéhez vezet.
Persze, hogy befejezted. Hiszen amilyen tényeket leírtam ide, úgysem tudnád megcáfolni.
Shadowsblood
2016. április 03. 17:46
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
attól, hogy ő női testben érzi magát jobban, és esetleg a férfiak tetszenek neki, még kedvelheti az exfeleségét
Phaedra
nemérdekel, nekd valamit nagyon elrontottak otthon... hol volt anyád az első 7 évben?
Phaedra
nemérdekel, nekd valamit nagyon elrontottak otthon... hol volt anyád az első 7 évben?
2016. április 03. 21:57
PhaedraMythic Dawn☼ |
Idézet (Ritya @ 2016.04.01. 17:50)
Bocs, de ez nekem undorító....
De azért mégis te szerkeszted az adatlapját.
Shadowsblood
2016. április 05. 16:30
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Idézet (Phaedra @ 2016.04.03. 00:56)
Akkor kérlek szépen, adj nekem egy tárgyi bizonyítékot, ami igazolja isten létezését, és nem csak egy mese, amit sok birka elhisz.
Az egyetlen dolog, amihez itt valakinek nincs joga, az az, hogy valaki egy kitalált mese megírt, be nem bizonyított szabályai alapján próbálja meg más életét, boldogsághoz való jutását erőszakkal megakadályozni.
Az egyetlen dolog, amihez itt valakinek nincs joga, az az, hogy valaki egy kitalált mese megírt, be nem bizonyított szabályai alapján próbálja meg más életét, boldogsághoz való jutását erőszakkal megakadályozni.
Alapvetően csak ehhez a részhez írnék, a többitől mentesítem magam. Nincs úgy különösebb oka, őszintén, lusta vagyok visszaolvasni.
1) Tudom, nem vagy hívő, rendben van. De ettől függetlenül Isten neve így is tulajdonnév marad. Ergo, nagybetű.
2) "Mese" - nem szeretnék veled vitatkozni, ezt te is tudod Nem is hittérítő vagyok, bármit is csinált az előttem szóló. Tényleg nem.
De felteszek egy kérdést, ami nem csak hozzád, úgy globálisan bárkihez szól: ti miben hisztek? Tényleg érdekel. Mi az, ami ad valami pluszt a hétköznapjaitoknak, amit segítségül hívtok, ha bajban vagytok? Ilyenje mindenkinek van, ha más nem, saját maga.
Kövezzetek meg, és nem védek itt senkit, de attól, mert valaki hisz egy 50% mesében - mert bár racionális gondolkodású vagyok, a tudománynak van egy durva prasztvakító hatása, ergo, csak 50%-50% - miért rosszabb attól, mint valaki, aki nem hisz semmiben, maximum magában? Lehetne egyébként erről klassz kis vitákat kezdeményezni, de őszintén: én hiszek egy szerintetek mesében. Legyen. Ti miben hisztek? A semmiben? Vagy magatokban, ami szintén megkérdőjelezhető jelenség?
U.i.: NEM KELL a Biblia szerint élni. Úgy lehetetlenség, ezt minden logikusan gondolkodó keresztény ember tudja. Az ember a gondolataival is bűnözik, a Biblia szerinti életet - főleg a mai világban - kivitelezni lehetetlenség.
De valaki megPRÓBÁLHAT úgy élni, mint a Bibliában. A "kell" és a "próbál" között lényeges különbség van.
Az egy megint más kérdés, hogy kinek hogy sikerül.
Ítélkezni pedig annyira szubjektív dolog, hogy gyakorlatilag mindenkinek teljesen más elképzelése van, lehetetlenség lenne több személetet összevetni ezzel. Ezért nem is érdemes, de ha nektek jó, akkor egészségetekre.
Ennyit szerettem volna, nem vitatkozni, nem hegyeket megmozgatni, de ezt már le kellett írnom.
2016. április 05. 16:36
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Idézet (Pocok2001 @ 2016.04.03. 17:46)
attól, hogy ő női testben érzi magát jobban, és esetleg a férfiak tetszenek neki, még kedvelheti az exfeleségét
Phaedra
Phaedra
Mindenki más családból jön, más nevelést kap. Miért rontották volna el? Náluk otthon ez van, nálatok meg az. A neveltetésével megtámadni valakit butus dolog. Arról az emberke végképp nem tehet.
Azért, nem értem, hogy megint megy a vádaskodás olyan dologgal kapcsolatban, amiről itt a Starityn már ezerszer volt vita: hagyjuk már békén a másikat. A vallásosak is a transszexuálisokat, a transszexuálisok is a vallásosakat. Erről még érett, diplomával rendelkező ember sem bírnak vitatkozni normálisan, hát még a Starity fiatal közönsége.Kezdhetnék én is itt keresztény-kurzusokba, hogy nekem mennyit segített a hit, de akit nem érdekel, nem érdekel. Világot megváltani nem lehet.
Egyébként, miért pont 7 év? Ezt tényleg kíváncsiságból kérdezem, mert egyébként hat éves korig van a szexuális bevésődés, csak érdekel, hogy van e valami köze ehhez a témához, vagy légből kapott a 7.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.