Starity

2NE1: Minzy kilépett a csapatból!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. április 09. 19:55 #21
- törölt felhasználó -    
"exoverdose"
Részben egyet kell hogy értsek veled..^^
Tényleg ki volt közösítve nem is kicsit..smileeee.gif
Valamilyen szinten én is örülök neki hogy kilépett mert így legalább megmutathatja hogy ő is van olyan jó mint a többiek pl:Cl..smileeee.gif Kívánom neki a legjobbakat..Lehet túlzás de szerintem nagyon jól megfogja állni a helyét egyedül is hiszen kb mindenhez ért..Tánc/éneklés/rapp/ határ nála a csillagos ég!! <333
2016. április 09. 20:21 #22
- törölt felhasználó -    
A 2NE1 (még) nem tartozik a kedvenc csapataim közé, de Minzy volt a kedvencem a bandából, ezért nagyon sajnálom, hogy távozott. Viszont ha ő így boldogabb, akkor örülök, hogy kilépett. Remélem nem tűnik el, és hamarosan szólóban debütál.
2016. április 09. 20:29 #23
DarkHime
DarkHime
új tag

StátuszToo fast to live, too young to die! ~ ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 242623
Idézet (Hana-chanxX @ 2016.04.09. 16:22)
@miyumi111: Miért ne lehetne maknae a leader? Több olyan csapat is van.

Igen, több olyan csapat is van, de valamelyik videóban azt hiszem a Big Bang tagok ökörködtek, és mondták hogy GD milyen "aranyos lenne a csapat maknae szerepében" mire a YG vezetője mondta nekik hogy számára abszurd hogy egy maknae vezető legyen. Szóval tény, hogy Miyumi111 elég pontatlanul fogalmazott, de a YG vezérigazgatója - ha csak azóta nem változott a véleménye -, nem hinném hogy rábólint a maknae leader dologra. De ki tudja? Nem ismerjük őt személyesen. smileeee.gif
2016. április 09. 22:20 #24
Shiinon
Shiinon
✿❀봄날❀✿

StátuszThe most beautiful things are not seen with your eyes, but felt with your heart.
Hozzászólás: 1034
Azonosító: 239342
Sajnálom, mert ők voltak azok akik miatt megszerettem a kpop-ot, de örülök is, mert mint jó páran említették már így legalább megmutathatja a tehetségét. smileeee.gif
2016. április 09. 22:57 #25
TVD1
TVD1
psychopath^^

StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
Nem igazán szimpi csapat de CL-t meg Minzyt különösebben kedvelem
2016. április 10. 12:27 #26
MRS.Biiersack..jacky
MRS.Biiersack..jacky
visszatérő vendég

Státusz❤ SMTM ❤
Hozzászólás: 212
Csatolások: 24
Azonosító: 244470
Annyira fog hianyozni...
2016. április 14. 16:31 #27
Aletta777
Aletta777

StátuszMy blood,sweat and tears and my last dance, take it all!!
Hozzászólás: 563
Azonosító: 231928
NEM NEM NEM NEM NEM ÉS NEM!!!!!!!!!! reklamalo.gif
Nem fogdom el. Nem tudom elfogdni. Ilyen nincs. cray.gif cray.gif
Ez a banda volt az aki megszerettette velem a KPOP-ot, ŐK vezettek be ebbe a világba, VELÜK találtam magamra és most most.....ezt nem hiszem el. cray.gif
2, két éve várok a comback-re és erre ez. sad.gif
Azt gondoltam, hogy ha a a visszatérésük hírét meghallom ujjongani fogok erre a lehető legrosszabb hírt kaptam, amit róluk tudtam kapni. cray.gif cray.gif
Ne értsétek félre örülök, hogy visszatérnek, de ez így nem ugyanaz és mostmár semmi sem lesz ugyanaz. sad.gif S biztos vagyok benne, hogy a visszatérésük nagysikerű lesz, de én mégis minden egyes további dalukban érezni fogom, hogy valami hiányzik. unsure.gif
A lányokat imádom, mindegyiket ugyanúgy, s bármelyikük is távozott volna úgyanígy érezném magam, de nagyon remélem, hogy soha többé nem kell ilyet átélnem. cray.gif cray.gif
Az Ő döntés és ezt tiszteletben tartom, de akkor is annyira fáj. sad.gif sad.gif
De sok sikert kívánok neki a továbbiakban is és remélem, hogy ezután csak jó híreket kapok róla. smileeee.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
A comeback-et pedig nagyon várom. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
I LOVE 2ne1!!!! I LOVE YOU MINZY!!!! wub.gif
2016. április 14. 16:36 #28
- törölt felhasználó -    
Ami azt illeti nem igazán vagyok nagy rajongója a csapatnak, ám egy-két számuk, mint az I'm the Best és a Lonely különösen tetszenek.
Minzy-t, ha be kell sorolnom, akkor csak az utolsó kedvelt tagként tudnám megemlíteni.
Viszont ettől függetlenül nagyon szeretem, akár csak a többi tagot és tiszta szívből remélem, hogy nem most hallottunk felőle utoljára. happy.gif
(Azt viszont megjegyezném, hogy sajnos nem igen lepődtem meg azon, hogy Minzy erre a döntésre jutott, ugyanis az év eleje óta oszlanak fel csapatok, vagy veszítenek el egy tagot. unsure.gif )
A YG-hez néhány szóval szólva, tisztelem benne, hogy nem keresnek új tagot Minzy helyére. Személy szerint nagy butaságnak tartom, mikor egy több éves csapatba új tagot választanak, aki még csak most kezdi megízlelni a hírnevet.
Végezetül kíváncsi leszek a lányok visszatérésére. happy.gif
2016. április 15. 20:56 #29
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
rengeteg 2ne1 szám van amit imádok, bár a tagokat sosem akartam megismerni különösebben (mint a yg csapatoknál általában) de azokat nagyon szeretem a mai napig, de szerintem vége a bandának...
minzy volt talán a kedvencem, ő olyan mindenben tehetséges, aranyos tagocska :/
2016. április 17. 11:45 #30
Niki0718
Niki0718
Kilencedik év......
Hozzászólás: 3955
Csatolások: 63254
Azonosító: 236119
Az igazat megvallva nem igazán ismerem a tagokat....vagyis ismerem őket de úgy mint egy nagyobb kedvencet. A számaikat szerettem és sajnálom Minzy kilépését. Biztos megvolt az oka rá, hogy így döntött.
2016. április 22. 16:45 #31
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Így már a 2NE1 visszatérése se hozott lázba.. Nélküle nem lesz ugyanolyan.sad.gif Viszont tény, hogy nagyon elhanyagolták, hisz se szóló, se semmi.. és ennek ez lett a vége. Egy baromi tehetséges idolt vesztett el a YG. Fáj a szívem érte, de tiszteletben tartom a döntését, és remélem, hogy nem most hallottunk felőle utoljára.
2016. május 02. 10:17 #32
Kalea
Kalea
visszatérő vendég

Státusz"Spread your wings, reach for your dreams..."
Hozzászólás: 278
Azonosító: 213604
Nélküle már nem lesz ugyanolyan a csapat... sad.gif Mindenesetre tiszteletben tartom a döntését, és remélem megállja a helyét egyedül is!
A comebacket pedig nagyon várom ettől függetlenül smileeee.gif
2016. május 14. 17:17 #33
KimMinTae
KimMinTae

Státusz309
Hozzászólás: 557
Csatolások: 65
Azonosító: 212688
Szomorú, hogy Minzy elmegy, de szerintem mindenki nagyon örülhet annak, hogy nem lesz új tag. Én kifejezetten örülök ennek. ^^ Érdekel milyen lesz trióként a 2NE1.
2016. augusztus 21. 18:32 #34
Ackzode
Ackzode
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 259131
egyébként miért is lépett ki?
2016. szeptember 22. 14:05 #35
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom,hogy kilépett Minzy sad.gif Én teljesen úgy voltam vele ,hogy ha valaki ki fog lépni,az CL lesz. De jobban megfogják őt becsülni az új kiadónál.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Park Bom Park Bom 537.