"exoverdose"
Részben egyet kell hogy értsek veled..^^
Tényleg ki volt közösítve nem is kicsit..
Valamilyen szinten én is örülök neki hogy kilépett mert így legalább megmutathatja hogy ő is van olyan jó mint a többiek pl:Cl.. Kívánom neki a legjobbakat..Lehet túlzás de szerintem nagyon jól megfogja állni a helyét egyedül is hiszen kb mindenhez ért..Tánc/éneklés/rapp/ határ nála a csillagos ég!! <333
2NE1: Minzy kilépett a csapatból!
2016. április 09. 19:55
2016. április 09. 20:21
A 2NE1 (még) nem tartozik a kedvenc csapataim közé, de Minzy volt a kedvencem a bandából, ezért nagyon sajnálom, hogy távozott. Viszont ha ő így boldogabb, akkor örülök, hogy kilépett. Remélem nem tűnik el, és hamarosan szólóban debütál.
2016. április 09. 20:29
DarkHimeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 242623 offline |
Idézet (Hana-chanxX @ 2016.04.09. 16:22)
@miyumi111: Miért ne lehetne maknae a leader? Több olyan csapat is van.
Igen, több olyan csapat is van, de valamelyik videóban azt hiszem a Big Bang tagok ökörködtek, és mondták hogy GD milyen "aranyos lenne a csapat maknae szerepében" mire a YG vezetője mondta nekik hogy számára abszurd hogy egy maknae vezető legyen. Szóval tény, hogy Miyumi111 elég pontatlanul fogalmazott, de a YG vezérigazgatója - ha csak azóta nem változott a véleménye -, nem hinném hogy rábólint a maknae leader dologra. De ki tudja? Nem ismerjük őt személyesen.
2016. április 10. 12:27
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline |
Annyira fog hianyozni...
2016. április 14. 16:31
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline |
NEM NEM NEM NEM NEM ÉS NEM!!!!!!!!!!
Nem fogdom el. Nem tudom elfogdni. Ilyen nincs.
Ez a banda volt az aki megszerettette velem a KPOP-ot, ŐK vezettek be ebbe a világba, VELÜK találtam magamra és most most.....ezt nem hiszem el.
2, két éve várok a comback-re és erre ez.
Azt gondoltam, hogy ha a a visszatérésük hírét meghallom ujjongani fogok erre a lehető legrosszabb hírt kaptam, amit róluk tudtam kapni.
Ne értsétek félre örülök, hogy visszatérnek, de ez így nem ugyanaz és mostmár semmi sem lesz ugyanaz. S biztos vagyok benne, hogy a visszatérésük nagysikerű lesz, de én mégis minden egyes további dalukban érezni fogom, hogy valami hiányzik.
A lányokat imádom, mindegyiket ugyanúgy, s bármelyikük is távozott volna úgyanígy érezném magam, de nagyon remélem, hogy soha többé nem kell ilyet átélnem.
Az Ő döntés és ezt tiszteletben tartom, de akkor is annyira fáj.
De sok sikert kívánok neki a továbbiakban is és remélem, hogy ezután csak jó híreket kapok róla.
A comeback-et pedig nagyon várom.
I LOVE 2ne1!!!! I LOVE YOU MINZY!!!!
Nem fogdom el. Nem tudom elfogdni. Ilyen nincs.
Ez a banda volt az aki megszerettette velem a KPOP-ot, ŐK vezettek be ebbe a világba, VELÜK találtam magamra és most most.....ezt nem hiszem el.
2, két éve várok a comback-re és erre ez.
Azt gondoltam, hogy ha a a visszatérésük hírét meghallom ujjongani fogok erre a lehető legrosszabb hírt kaptam, amit róluk tudtam kapni.
Ne értsétek félre örülök, hogy visszatérnek, de ez így nem ugyanaz és mostmár semmi sem lesz ugyanaz. S biztos vagyok benne, hogy a visszatérésük nagysikerű lesz, de én mégis minden egyes további dalukban érezni fogom, hogy valami hiányzik.
A lányokat imádom, mindegyiket ugyanúgy, s bármelyikük is távozott volna úgyanígy érezném magam, de nagyon remélem, hogy soha többé nem kell ilyet átélnem.
Az Ő döntés és ezt tiszteletben tartom, de akkor is annyira fáj.
De sok sikert kívánok neki a továbbiakban is és remélem, hogy ezután csak jó híreket kapok róla.
A comeback-et pedig nagyon várom.
I LOVE 2ne1!!!! I LOVE YOU MINZY!!!!
2016. április 14. 16:36
Ami azt illeti nem igazán vagyok nagy rajongója a csapatnak, ám egy-két számuk, mint az I'm the Best és a Lonely különösen tetszenek.
Minzy-t, ha be kell sorolnom, akkor csak az utolsó kedvelt tagként tudnám megemlíteni.
Viszont ettől függetlenül nagyon szeretem, akár csak a többi tagot és tiszta szívből remélem, hogy nem most hallottunk felőle utoljára.
(Azt viszont megjegyezném, hogy sajnos nem igen lepődtem meg azon, hogy Minzy erre a döntésre jutott, ugyanis az év eleje óta oszlanak fel csapatok, vagy veszítenek el egy tagot. )
A YG-hez néhány szóval szólva, tisztelem benne, hogy nem keresnek új tagot Minzy helyére. Személy szerint nagy butaságnak tartom, mikor egy több éves csapatba új tagot választanak, aki még csak most kezdi megízlelni a hírnevet.
Végezetül kíváncsi leszek a lányok visszatérésére.
Minzy-t, ha be kell sorolnom, akkor csak az utolsó kedvelt tagként tudnám megemlíteni.
Viszont ettől függetlenül nagyon szeretem, akár csak a többi tagot és tiszta szívből remélem, hogy nem most hallottunk felőle utoljára.
(Azt viszont megjegyezném, hogy sajnos nem igen lepődtem meg azon, hogy Minzy erre a döntésre jutott, ugyanis az év eleje óta oszlanak fel csapatok, vagy veszítenek el egy tagot. )
A YG-hez néhány szóval szólva, tisztelem benne, hogy nem keresnek új tagot Minzy helyére. Személy szerint nagy butaságnak tartom, mikor egy több éves csapatba új tagot választanak, aki még csak most kezdi megízlelni a hírnevet.
Végezetül kíváncsi leszek a lányok visszatérésére.
2016. április 15. 20:56
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
rengeteg 2ne1 szám van amit imádok, bár a tagokat sosem akartam megismerni különösebben (mint a yg csapatoknál általában) de azokat nagyon szeretem a mai napig, de szerintem vége a bandának...
minzy volt talán a kedvencem, ő olyan mindenben tehetséges, aranyos tagocska :/
minzy volt talán a kedvencem, ő olyan mindenben tehetséges, aranyos tagocska :/
2016. április 17. 11:45
Niki0718Kilencedik év...... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3955 Csatolások: 63254 Azonosító: 236119 offline |
Az igazat megvallva nem igazán ismerem a tagokat....vagyis ismerem őket de úgy mint egy nagyobb kedvencet. A számaikat szerettem és sajnálom Minzy kilépését. Biztos megvolt az oka rá, hogy így döntött.
2016. április 22. 16:45
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Így már a 2NE1 visszatérése se hozott lázba.. Nélküle nem lesz ugyanolyan. Viszont tény, hogy nagyon elhanyagolták, hisz se szóló, se semmi.. és ennek ez lett a vége. Egy baromi tehetséges idolt vesztett el a YG. Fáj a szívem érte, de tiszteletben tartom a döntését, és remélem, hogy nem most hallottunk felőle utoljára.
2016. május 02. 10:17
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline |
Nélküle már nem lesz ugyanolyan a csapat... Mindenesetre tiszteletben tartom a döntését, és remélem megállja a helyét egyedül is!
A comebacket pedig nagyon várom ettől függetlenül
A comebacket pedig nagyon várom ettől függetlenül
2016. szeptember 22. 14:05
Nagyon sajnálom,hogy kilépett Minzy Én teljesen úgy voltam vele ,hogy ha valaki ki fog lépni,az CL lesz. De jobban megfogják őt becsülni az új kiadónál.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.