Januárban adott életet Louis Tomlinsonnal közös fiának Briana Jungwirth, ám a One Direction rajongói ahelyett, hogy támogatásukról biztosítanák a kismamát, ott bántják őt, ahol csak tudják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Még mindig tart a terror: Louis Tomlinson kisfiának édesanyját kamuzással vádolják
2016. április 11. 10:01
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. április 11. 10:20
amyy88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 255441 offline |
Aki még ma sem lát át a helyzeten...a sok megrendezett sétákon.. stbn, az tényleg vak. komolyan mondom, és nem kérek elnézést, mert olyan nincs, hogy bárhova kilép az álompár, és rögtön HD minőségű képeket kapunk. milyen munka ez??? MEG VAN SZÉPEN RENDEZVE!!!
Szart se tudok én az életükről. Igen, bevallom. De egyet cseszettül tudok, semmi de semmi nem úgy zajlik, ahogy aztán azt nekünk levetítik.
"A rajongók egyenesen odáig merészkedtek, hogy azt állították, Briana és a baba csak azért kerültek képbe, hogy általuk eltussolva legyen Louis Harry Styleshoz fűződő állítólagos kapcsolata." állítólagos??? haha, a cikkek többet beszélnek Larry kapcsolatáról, mint maguk a Larrysek. Borzasztó, de csak köszönetet érte, mert így aki még nem hallott az ÁLLÍTÓLAGOS kapcsolatról, az most fog... szépen utána jár, ha érdekli, és onnantól már nem sok választja el, hogy higgyen a szemének. Mert oda csak két (vagy akár egy szem is elég) és két fül. (de az sem annyira.) Ennyi az egész. Aki vak, annak meg szívesen kölcsönadom a szemüvegem.
" Ez nyilvánvalóan nem igaz, hiszen mindkét énekes az ellenkező nemhez vonzódik: Louis Danielle Campbell-lel randizik, Harry pedig a közelmúltban szakított Kendall Jennerrel."
ezen meg röhög a vakbelem...
Szart se tudok én az életükről. Igen, bevallom. De egyet cseszettül tudok, semmi de semmi nem úgy zajlik, ahogy aztán azt nekünk levetítik.
"A rajongók egyenesen odáig merészkedtek, hogy azt állították, Briana és a baba csak azért kerültek képbe, hogy általuk eltussolva legyen Louis Harry Styleshoz fűződő állítólagos kapcsolata." állítólagos??? haha, a cikkek többet beszélnek Larry kapcsolatáról, mint maguk a Larrysek. Borzasztó, de csak köszönetet érte, mert így aki még nem hallott az ÁLLÍTÓLAGOS kapcsolatról, az most fog... szépen utána jár, ha érdekli, és onnantól már nem sok választja el, hogy higgyen a szemének. Mert oda csak két (vagy akár egy szem is elég) és két fül. (de az sem annyira.) Ennyi az egész. Aki vak, annak meg szívesen kölcsönadom a szemüvegem.
" Ez nyilvánvalóan nem igaz, hiszen mindkét énekes az ellenkező nemhez vonzódik: Louis Danielle Campbell-lel randizik, Harry pedig a közelmúltban szakított Kendall Jennerrel."
2016. április 11. 10:21
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Borzalmas betegség ez, amiben ezek a "rajongónak" mondott kis pszichopaták szenvednek. Bocsánat a megfogalmazásért, de már egyszerűen nem tudok mit mondani. Legutoljára ekkora tömeghisztéria Lady Gaga körül támadt, a rajongói többsége ön-és közveszélyes volt. Most ezekkel a kisfiúkkal borzolták fel a kedélyeket, és az agyament kamaszlányok persze erre is nagyon vevők voltak. Elképzeltek maguknak egy világot, és szent meggyőződésük, hogy az a valóság, legyen bármilyen abszurd is, amit ők kigondoltak. És bárki, aki ellentmond nekik, vagy nem az ő teóriáikat támasztja alá, az ellenség és nekiesnek, mint a kiéhezett farkasok. Veszélyesek, komolyan mondom, mert tutira beteg az elméjük. Aki ilyen szinten rajong, annak hiányzik egy kereke és jogos lenne számára egy kényszerzubbony, meg egy kényszerkezelés valami jó kis pszichiátrián. Agyament társaság. Még jó, hogy hamarosan lecseng ez az 1D nevű szemfényvesztés. Bár nagy valószínűséggel az ő végük valami új kezdetét jelenti, és lesz más, aki vagy akik iránt lehet ilyen elmeroggyant módon nyált csorgatni.
2016. április 11. 10:24
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline |
Miért nem tudnak leszállni Róla?
2016. április 11. 11:42
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
annyira szánalmasak az ilyen rajongok, mit várnak majd ott hagyja a gyerekét Louis És őket választja vagy beképzelik h bármelyikükkel lefog állni? szánalmas amit csinálnak..
2016. április 11. 11:47
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
De olyan cuki Freddie ,tiszta Louis <3
2016. április 11. 12:12
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline |
Freede egyszerűen gyönyörű gyerek
2016. április 11. 12:19
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
És mi lesz a következő lépés? Valamrlyik eszement nekiesik majd annak a picinek a nyílt utcán? Hányszor fenyegettek meg már meg Larry fanok ismeretleneket, sőt ami a legborzasztóbb, a fiúk családtagjait, barátait. Ezrk beteg emberek, de ezt hiába írja le bárki, mert jön egy vagy több ilyen barom, és elkezdik ecsetelni a beteg agyszüleményét. És a legszomorúbb, hogy ezek tizen egy-két éves kislányok. Hová tartunk? Kíváncsi vagyok mikor vetemednek a larry fanok valami nagyon ocsmány cselekedetre.
2016. április 11. 12:42
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Idézet (amyy88 @ 2016.04.11. 10:20)
Aki még ma sem lát át a helyzeten...a sok megrendezett sétákon.. stbn, az tényleg vak. komolyan mondom, és nem kérek elnézést, mert olyan nincs, hogy bárhova kilép az álompár, és rögtön HD minőségű képeket kapunk. milyen munka ez??? MEG VAN SZÉPEN RENDEZVE!!!
Tényleg nem rosszból, hanem a maradék épp elméd megmentése érdekében, nagyon szépen megkérlek, hogy szólj a szüleidnek, hogy vigyenek el egy pszichológushoz.
2016. április 11. 13:00
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Netti35 | Ma, 12:42
amyy88 írta:
"A rajongók egyenesen odáig merészkedtek, hogy azt állították, Briana és a baba csak azért kerültek képbe, hogy általuk eltussolva legyen Louis Harry Styleshoz fűződő állítólagos kapcsolata." állítólagos??? haha, a cikkek többet beszélnek Larry kapcsolatáról, mint maguk a Larrysek. Borzasztó, de csak köszönetet érte, mert így aki még nem hallott az ÁLLÍTÓLAGOS kapcsolatról, az most fog... szépen utána jár, ha érdekli, és onnantól már nem sok választja el, hogy higgyen a szemének. Mert oda csak két (vagy akár egy szem is elég) és két fül. (de az sem annyira.) Ennyi az egész. smileeee.gif Aki vak, annak meg szívesen kölcsönadom a szemüvegem. smileeee.gif
Tényleg nem rosszból, hanem a maradék épp elméd megmentése érdekében, nagyon szépen megkérlek, hogy szólj a szüleidnek, hogy vigyenek el egy pszichológushoz.
Ennél jobban én sem fogalmazhattam volna meg!!!
amyy88 írta:
"A rajongók egyenesen odáig merészkedtek, hogy azt állították, Briana és a baba csak azért kerültek képbe, hogy általuk eltussolva legyen Louis Harry Styleshoz fűződő állítólagos kapcsolata." állítólagos??? haha, a cikkek többet beszélnek Larry kapcsolatáról, mint maguk a Larrysek. Borzasztó, de csak köszönetet érte, mert így aki még nem hallott az ÁLLÍTÓLAGOS kapcsolatról, az most fog... szépen utána jár, ha érdekli, és onnantól már nem sok választja el, hogy higgyen a szemének. Mert oda csak két (vagy akár egy szem is elég) és két fül. (de az sem annyira.) Ennyi az egész. smileeee.gif Aki vak, annak meg szívesen kölcsönadom a szemüvegem. smileeee.gif
Ennél jobban én sem fogalmazhattam volna meg!!!
2016. április 11. 13:13
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Manapság már nem Jason Voorheestől, vagy Freddytől fognak félni az emberek, hanem az elvakult tinirajongóktól. És ezek után sírni fognak, amikor bejelentik, hogy a csapat végleg feloszlik. Gratu lányok, nektek is köszönhető. Justin Bieberre mikor szálltok rá? megtehetnétek. Légysziii
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Szandi0820
2016. április 11. 14:02
Én nem értem h hogyan lehetnek ilyenek az emberek?! Miért kell ezt az ártatlan kisbabát bántani és Brianát?!Ja és persze lehet h ezzel az egésszel Louis-t is bántják sőt inkább biztos.Miért nem lehet felfogni h Louisnak igenis gyereke született és Harry-vel nincs köztük több barátságnál. Haggyák őket békén.!
2016. április 11. 14:25
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline |
Lehet hogy létezik a gyerek de sztem Briana kitalálta hogy Louisé! Basszus egy csomó képén amit Louis megosztott az állítólagos gyerekéről tisztán látszott hogy hamisított!! Majd ha mutat egy apasági tesztet elhiszem addig viszont kurvára nem hiszem el hogy Louisé a gyerek!
2016. április 11. 14:44
Hoxa18 |
Ezen jót röhögtem! Ugyan miért kellene Louisnak bármiféle apaságit mutogatnia bárkinek! Ehhez senkinek nincsen semmi köze! Néhányan nagyon gusztustalan módon bele akarnak mászni mások magánéletébe. Mintha joguk lenne hozzá! Az eszem megáll, de komolyan!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. április 11. 15:02
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Idézet (Lilla1994 @ 2016.04.11. 14:02)
Én nem értem h hogyan lehetnek ilyenek az emberek?! Miért kell ezt az ártatlan kisbabát bántani és Brianát?!Ja és persze lehet h ezzel az egésszel Louis-t is bántják sőt inkább biztos.Miért nem lehet felfogni h Louisnak igenis gyereke született és Harry-vel nincs köztük több barátságnál. Haggyák őket békén.!
Na végre egy értelmes ember. Igazad van:)
2016. április 11. 15:03
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Hát amíg még csak műanyag babákat használtak addig nem volt ezzel bajom. Ha a gyerek mégis igazi lenne akkor is hol az apasági teszt. Brianábol kinézem hogy nem csak Louisval feküdt le. Brianának csak Louis pénze kell mert Oli totál csóró és nem tud neki milliókat fizetni hónaponta. Nem utálom Brianát hisz szerintem nincs gyerek. És szerintem is ez az egész azért van hogy eltusolják Harry és Louis kapcsolatát. Most pedig jöhet a sok gyűlölködő komment bár leszarom hogy mit mondotok mert nem fogok miatattok hinni ebben az egészben. (kérlek privátba írd ha nagyon muszály valami szépet mondanod rólam).
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.