A 2007 óta futó szitkom kilencedik évada május közepén ér véget, ám a CBS már be is rendelte a folytatást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kunal Nayyar szerint még hosszú évekig képernyőn marad az Agymenők
2016. április 12. 14:17
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. április 12. 14:32
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline |
Remélem, hogy így lesz.
2016. április 12. 14:56
én is remélem, hogy lesz!!!
ezek a karakterek fantasztikusak, mindig megnevettetnek. az egyik legjobb sorozat már évek óta!!!
ezek a karakterek fantasztikusak, mindig megnevettetnek. az egyik legjobb sorozat már évek óta!!!
2016. április 12. 15:30
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
1) Anno, még 3 évvel ezelőtt berendelték a sorozatot még három évadra, ergo, az, hogy lesz tizedik évad már elég régóta egyértelmű (sőt, még azt a cikket ezen az oldalon olvastam anno).
2) A rendező és a producer is kiadott már nyilatkozatot, hogy sanszos, hogy tíz évad után rolólehúzás lesz, mert kezd laposodni és alapvetően már azon csodálkoznak, hogy a tizedik évadot megéri a sorozat.
Ettől függetlenül, nekem hatalmas kedvencem, olyan sorozat, amit érteni kell ahhoz, hogy szeresd, és ha ez megy, akkor viszont imádni fogod. Hajrá
2) A rendező és a producer is kiadott már nyilatkozatot, hogy sanszos, hogy tíz évad után rolólehúzás lesz, mert kezd laposodni és alapvetően már azon csodálkoznak, hogy a tizedik évadot megéri a sorozat.
Ettől függetlenül, nekem hatalmas kedvencem, olyan sorozat, amit érteni kell ahhoz, hogy szeresd, és ha ez megy, akkor viszont imádni fogod. Hajrá
2016. április 12. 16:47
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline |
Ez az egyik sorozat, amit szerintem soha sem unnám meg. Nem tudom, hogy mit csinálnak a készítők, de valahogyan mindig képesek fennttartani az érdeklódést és a színvonalat egyaránt.
2016. április 12. 16:49
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Az egyik kedvenc sorozatom, ennek ellenére azt mondom, jobb lenne már abbahagyni.. A 9. évad nekem már nem az igazi
2016. április 12. 20:16
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Nagy kedvelője vagyok a sorozatnak, jöhet a folytatás
2016. április 13. 07:17
Ezaz! Imádom az agymenőket, nincs annál jobb! De tényleg, soha ne szüntessék meg! I love agymenők
2016. április 14. 21:21
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline |
Minél tovább, annál jobb!!! Messze messze az egyik legjobb sorozat amit valaha láttam! A remek karaktere, a sztori, a kockaság a humorral kombinálva bármikor kikapcsol! Nagyon szeretem És Sheldon Forever
2016. április 15. 21:08
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Kedvenc sitcom. 9 év után sem unalmas számomra és a karaktereket, illetve a stábot is csípem. Két éve is tudtuk, hogy a 10. évad garantált, de remélem igaza lesz Kunalnak.
2016. május 16. 10:03
Igenigenigen
Maradjatok örökké, szerelmeim!
Kevés sorozatról mondhatom el, hogy a vége felé is ugyanúgy tetszett mint az elején, de az Agymenők még mindig fantasztikus! Kedvenc srozatom
Maradjatok örökké, szerelmeim!
Kevés sorozatról mondhatom el, hogy a vége felé is ugyanúgy tetszett mint az elején, de az Agymenők még mindig fantasztikus! Kedvenc srozatom
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.