Különleges emberkísérlet indult a minap: Magyarország első meztelen valóságshow-jában a párra vágyók teljesen pucéran találkoznak egymással. A szexuálpszichológus szerint ez egy igazi kendőzetlen élmény, ahol a push-up melltartók, fűzők és vállszélesítő ingek mit sem befolyásolnak. A játékosoknak pedig időnként óhatatlanul elkalandozik majd a tekintete. Arra, hogy ki miként reagál a különleges szituációra, nem lehet előre felkészülni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elindult a pucér emberi kísérlet
2016. április 27. 18:12
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. április 27. 18:46
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Tegnap éjjel véletlenül odakapcsoltam és kb 1 percig bírtam. Komolyan ez kell az embereknek????? Az ilyen színvonal??? Szánalom, még az ősember is eltakarta magát, mert volt annyi esze. Aki ezt kitalálta azt felküldeném a Holdra hogy nézzen körbe egy kicsit, majd maradjon is ott!!!
"Itt nincsenek push-up melltartók, vállszélesítő ingek, fűzők és semmi hasonló" Áá az nincs, de szilikon ezerrel az van!! Hányingerem van, bocsi...
"Itt nincsenek push-up melltartók, vállszélesítő ingek, fűzők és semmi hasonló" Áá az nincs, de szilikon ezerrel az van!! Hányingerem van, bocsi...
2016. április 27. 19:01
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline |
Láttam az első műsor felét...Ez a hölgy itt az utolsó képen rommá van szoliva a 30 kilós testén ott díszeleg 2 lufi,amit ő mellnek csúfol,semmi természetesség,csak műanyag mindenhol,ez is csak a negatív példát mutatja a kíváncsi tinédzsereknek,hogy így kell kinézni mert különben értéktelen vagy! Van ennek a műsornak egy külföldi változata(meztelen szerelem-lifenetworkön megy),takarással. Százszor különb lányok és fiúk szerepelnek benne,nagyon ritka ha valami mű. De nálunk erre van kereslet,18 évesen mellműtét a többi meg szép "lassan" követi,majd 25 évesen a sok műtéttől és mű dolgoktól az ember kinéz 40 évesnek,helló bőrrák stb.
2016. április 27. 19:02
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Ez nagyon undorito
2016. április 27. 19:47
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline |
Egyáltalán nem jön be.
2016. április 27. 20:07
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Tegnap belenéztünk. Kritikán aluli, ennél még a Farm is jobb.
2016. április 27. 20:25
Inorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 202686 offline |
Én is belenéztem ebbe a... nem is tudom, mibe. Csak úgy poénból meg kíváncsiságból. Leginkább azon röhögtem, hogy a szereplők egy része mennyire retardált. Például a barna hajú csaj, a Petra vagy ki azt mondta, hogy "jók a cickóim, mert szilikon." Azt a népművelt anyámat. Egyébiránt ha nem mondták be volna a korát, azt hittem volna, hogy negyven éves. Persze elhajtottam a csatornát és esküszöm, hogy többé egy büdös percet nem nézek meg belőle.
2016. április 27. 20:33
Angeskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 343 Csatolások: 0 Azonosító: 234680 offline |
Ennél nagyobb ökörséget még nem láttam! Kitaláltak egy igénytelen baromságot, ami vonzza a kretén nézőket... Ennél csak az szánalmasabb, hogy valami pszichobaromságot próbálnak belemagyarázni.
2016. április 27. 22:29
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Kedves Starity!
1. Tinédzsereknek készül az oldal, nem? Megkérdezhetem, hogy már megint miért kell olyan témáról írni, amihez olykor felnőtt emberek nem értenek?
2. Azért az tényleg röhejes, hogy olyan cikkhez beteszitek a +18-at, ahol csak beszélnek a szexről, de ahol két meztelen nő is van (és az egyiknek a melle is kint), azt bezzeg nyugodtan nézheti mindenki. Javítsatok ki, ha tévedek, de nekem az "állj" gombocska nem jelent meg, amikor ide kattintottam.
Bravó...
1. Tinédzsereknek készül az oldal, nem? Megkérdezhetem, hogy már megint miért kell olyan témáról írni, amihez olykor felnőtt emberek nem értenek?
2. Azért az tényleg röhejes, hogy olyan cikkhez beteszitek a +18-at, ahol csak beszélnek a szexről, de ahol két meztelen nő is van (és az egyiknek a melle is kint), azt bezzeg nyugodtan nézheti mindenki. Javítsatok ki, ha tévedek, de nekem az "állj" gombocska nem jelent meg, amikor ide kattintottam.
Bravó...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.