Starity

Irina Shayk adatlap-pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. május 02. 13:39 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Szombat estig lehet beküldeni a pályázatot. Lezárást követően szavazhatnak a pályázók és az erre kijelölt emberek. vasárnap eredményhirdetés és lapátadás. Másolt életrajzokat nem fogadjuk el!
2016. május 02. 23:09 #2
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥
 
Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Offline offline
Irina Shayk - eredeti nevén: Irina Valeryevna Shaykhlislamova (oroszul: Ири́на Вале́рьевна Шайхлисла́мова) orosz modell és színésznő 1986. január 6-án született Yemanzhelinsk városában, Oroszországban.
Édesapja, a tatár származású Valery Shaykhlislamov, szénbányászként dolgozott. 2000-ben egy tüdőgyulladás szövődményeinek következtében hunyt el. Irina tőle örökölte kreol bőrszínét. Édesanyja, Olga, orosz származású, és óvodai zenetanárnő. A férje halála után két állást kellett vállalnia, hogy el tudja tartani a családot.
Van egy nővére, Tatjana.

Irina hatévesen kezdett zongorázni tanulni, majd három évvel később az édesanyja bíztatására zeneiskolába került, ahol hét éven át nemcsak a zongoratudását fejlesztette, de a kórusban is énekelt.
A középiskola befejezése után Irina marketinget tanult, de hamar megunta, és a nővérével együtt a kozmetikusi pálya mellett döntöttek. Egy helyi modellügynökség egyik embere figyelt fel a feltűnően szép lányra és rábeszélte, hogy vegyen részt a "Miss Chelyabinsk 2004" szépségversenyén - amit Irina meg is nyert.

2007-ben ő lépett Ana Beatriz Barros helyére és lett az Intimissimi fehérnemű-márka arca, majd ugyanabban az évben megjelent a képe a rangos Sports Illustrated fürdőruha-katalógusában.
2009-ben leszerződött az IMG modellügynökségéhez. Olyan divatcégekkel állt szerződésben, mint a Beach Bunny Swimwear, Victoria's Secret, Lacoste, Cesare Paciotti és Morellato. Részt vett a Guess tavaszi-nyári kampányában és olyan magazinok címlapjára került, mint az Annabelle, Bolero, Woman, Twelv, Jalouse, és a Paris Capital.

Miután három éven át volt az Intimissimi arca, 2010-ben hivatalosan is a márka nagykövetévé választották. Ugyanebben az évben az Armani Exchange tavaszi-nyári kampányában kapott kiemelkedő szerepet, valamint az ő képe került az Ocean Drive és a GQ South Africa augusztusi példányának címlapjára. A zenei világba is tett egy rövid kitérőt, amikor feltűnt Kanye West "Power" című videóklipjében.
A Complex magazin őt választotta a legszexibb orosz nőnek, a spanyol Glamour magazin pedig őt tüntette ki a 2010 Legjobb Nemzetközi Modelljének címével.
Novemberben a spanyol Harper's Bazaar oldalain és a spanyol Elle címlapján mutatta meg, hogy nemcsak fürdőruha-modellként tudja megállni a helyét. Az évet egy merész fotózással zárta, amikor a spanyol GQ decemberi számában meztelenül jelent meg. Irina azt állította, hogy nem vetkőzött le, hanem digitálisan tüntették el a rajta levő fehérneműjét.

A Late Show with David Letterman 2011. február 14-i adásában hozták nyilvánosságra, hogy Irina lett a 2011-es Sports Illustrated fürdőruha katalógusának címlapmodellje. Ez volt az ötödik alkalom, hogy a magazinban szerepelt, de az első, hogy a címlapra került - egyúttal ő lett az első orosz modell, akinek ez sikerült.
A Sports Illustrated mellett más rangos munkái is akadtak. Őt választották a Luli Fama fürdőruha-márka kampányarcának, dolgozott a Replay-nek és az XTI-nak, Bar Refaeli helyére került, hogy a Rampage-t népszerűsítse, de szerepelt a John John Denim reklámkampányában is. Olyan magazinok címlapjára került, mint a Tatler Russia, Twelv, Cosmopolitan Spain, GQ Mexico, Glamour Spain, és az Amica Italy, és őt érte a megtiszteltetés, hogy a spanyol Elle karácsonyi különkiadásának borítójára került. A Models.com "A 20 Legszexibb Modell" listáján a tizennegyedik helyre került.

2012-ben újabb címlapokkal gazdagította a repertoárját: az Esquire brit, a Harper's Bazaar arab és ukrán, a Marie Claire ukrán, spanyol és orosz, a GQ német, és a Glamour orosz kiadásának címlapja mellett világszerte tizennégy Cosmopolitan tavaszi borítón az ő arca köszöntötte az olvasókat.
A Vanity Fair olasz kiadásának több oldalas divatanyagát Irinával készítették, majd olyan márkák kampányába hívták, mint a Morellato, Agua Bendita és a Blanco. Ő lett a La Clover és az Avon kozmetikai cégek új arca, így vele reklámozták az Avon legújabb, drámai hatású szempillaspirálját is.
Szeptemberben a híres fotóssal, Mariano Vivanco-val dolgozott a L'express Styles magazin címlapján, ám novemberben még több munka várt rá. A spanyol Vogue felkérésére maga Mario Testino fotózta Irinát, majd a szupermodell Anna V-vel együtt szerepelt a Twelv Magazine címlapján. November 27-én ő vezette az Oroszország Következő Topmodellje című televízióműsort.

2013 februárjában a Vs. Magazine címlapján tündökölt (ismét Anne V-vel), a new yorki divathéten Jeremy Scott alkotásaiban jelent meg a kifutón, majd Bruce Weber fotózta a CR Fashion számára.
Márciusban a párizsi divathéten a rangos divatmárka, a Givenchy ruhakölteményeit mutatta be.
A kifutó mellett a divatmagazinokban is sikert sikerre halmozott: több alkalommal szerepelt a Harper's Bazaar amerikai kiadásában, valamint az Allure Russia és a Vogue Spain címlapján - ez lett az első Vogue címlapja, amit Giampaolo Sgura készített.

2014-ben megjelent az oroszországi Szocsiban rendezett Téli Olimpiai Játékok nyitóünnepélyén - ő vitte az hazája nevét viselő transzparenst. Nem sokkal később a híres orosz TV-műsorban, az "Evening Urgant"-ben szerepelt, ahol a sikeres modellkarrierjéről is beszélt.
Nem meglepő, hogy az orosz Glamour őt választotta az Év Asszonyának és több oldalas cikket szentelt neki. Keményen dolgozott és az eredmény sem maradt el: a Givenchy divatbemutatója mellett számos reklámfilmben (Saks Fifth Avenue, Bebe, XTI, La Clover) és még több magazinban szerepelt - többek között a Vogue Mexico, Vogue Espana, Vogue Brazil, Maxim Russia és a Cosmopolitan China címlapján. Szerződést kötött az Avon kozmetikai céggel és két terméküket (Avon Mesmerize parfüm, Avon Ultra Color Bold rúzs) ő reklámozta.
Ugyanebben az évben debütált Irina a filmvásznon, amikor Dwayne Johnson oldalán játszott a Hercules című filmben.

2015-ben is ő volt az egyik legkeresettebb modell. Az editorialok mellett a címlapra került többek között a Harper's Bazaar és a DSECTION magazinjaiban, szerepelt a The Lions, Giles, Marc Jacobs, DVF és a Givenchy divatbemutatóin, valamint a Replay, a Bebe és a Samsung Galaxy reklámfilmjeiben és a H&M őszi katalógusában. Az Avon Element mellett ő lett három Avon-parfüm (Rare Gold, Rare Amethyste, Mesmerize) arca is. 2015 októberében őt választották az új L'Oréal Paris International szóvivőjének.

2016-ban számos magazin divatanyagában kapott kiemelkedő helyet, olyan címlapokon szerepelt, mint a Numero May 2016, Vanity Fair Italy, vagy az Interview Germany és az a kitüntetés érte, hogy ismét a Sports Illustrated számára fotózták - ezúttal Tahitin.
Ő kapta a főszerepet az Intimissimi és a Bebe tavaszi-nyári kollekcióját bemutató reklámfilmben, valamint tovább reklámozta az Avon Rare Gold parfümjét. Divatbemutatókon is részt vett: többek között a The Lions, Miu Miu, Bottega Veneta, DVF, Versace és a Givenchy modelljeként jelent meg a kifutón.

Jótékonysági munka

Szülővárosában, Yemanzhelinskben egy szülőotthont támogat, és a nővérével együtt segített újjáépíteni a helyi kórház gyermekosztályát. Emellett aktív támogatója a Pomogi nevű orosz jótékonysági alapítványnak, amely beteg gyermekeknek nyújt segítséget. Irina a Pomogi hivatalos nagykövete.

Magánélete

2010 és 2015 között a portugál futballcsillaggal, Cristiano Ronaldo-val járt.
2015 áprilisa óta a színész Bradley Cooperrel randevúzik.

Érdekesség

Van egy labradorja, Caesare (Julius Caesar után nevezte el), akiről azt állítja, hogy a Marley és én vígjátékában szereplő egyik kutya kölyke.

2 felhasználónak tetszik: Bogiboszi, Shenayla
2016. május 03. 00:04 #3
LaTasha
LaTasha
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.12.14.
Hozzászólás: 17816
Csatolások: 223645
Azonosító: 46320
Offline offline
Irina Shayk (született 1985. január 6-án) orosz topmodell.

Kezdetek

A 30 éves topmodell Yemanzhelinks-ben, Oroszországban született Irina Valeryevna Shaykhlislamova (oroszul: Ири́на Вале́рьевна Шайхлисла́мова) néven. A kőbányászként dolgozó édesapja, Valery tatár; édesanyja, az óvodai énektanár Olga pedig orosz származású. Egy nővére van, a 32 éves Tatiana.

Kiskorában zeneiskolába járt, majd a középiskola befejeztével marketinget tanult egy főiskolán. 2004-ben elvégzett egy modelltanfolyamot, majd benevezett a Miss Chelyabinks szépségversenyre, amit meg is nyert. Itt figyelt fel rá egy helyi modellügynökség vezetője, aki sztárt csinált belőle.

Modellkarrier


2006-ban az orosz Jalouse októberi címlapján szerepelt először.

2007-ben a Lacoste és a Cesare Paciotti arcaként ismerhette meg a világ.

2009-ben az Intimissimi-vel kötött exkluzív szerződést, majd a Guess? is vele népszerűsítette a ruháit. A spanyol Women magazin júniusi címlapján is ő szerepelt.

2010-ben továbbra is az Intimissimi arca lett, valamint az Armani Exchange reklámjaiban is ő pózolt. Felfigyeltek rá a férfimagazinok: sorra ő szerepelt az Ocean Drive és a GQ nemzetközi címlapjain, valamint élete első ELLE címlapját is megkapta.

2011-ben a ő szerepelt a Sports Illustrated Swimsuit címlapján – ezek után igazán kapkodtak érte a modellszakmában. A spanyol ELLE és Glamour, a Tatler, a Harper’s Bazaar, a GQ, az Amica és a Yo Donna címlapján is Irina pózolt. Ezek után a John John farmermárka, a Replay és az XTI arca is ő lett, de a Victoria’s Secret fürdőruha katalógusában is láthattuk őt.

2012-ben az AVON arca lett, valamint ismét láthattuk az Intimissimi plakátjain – mindemellett a Replay, a Suiteblanco és a Morellato is őt kérte fel kampányarcnak. Az Esquire és a Cosmopolitan több nemzetközi kiadása, az arab és az ukrán Harper’s Bazaar, a spanyol és az orosz Marie Claire, az S Moda, a Sunday Times Style, az orosz Glamour, a TWELV, a L’Express Styles és a német GQ címlapjai is bekerültek a portfóliójába.

2013-ban megkapta élete első Vogue címlapján, majd az orosz Allure, a GQ, a Harper’s Bazaar, a VS Magazin, és a 7 Hollywood magazin borítóján is szerepelt . Ezek után az Agent Provocateur, az AVON, a Roberto Cavalli x C&A, a Fay, a Quela, valamint a Morellato ékszereit reklámozta.

A 2014-es évet 5 Vogue címlappal ünnepelhette: kétszer szerepelt a mexikói kiadáson, egy brazilon és két spanyol lapszámon is - egyiken expárjával, Cristiano Ronaldo focistával együtt. Később a MAXIM férfimagazin nemzetködi kiadásait is vele adták el, majd a Cosmopolitan-on és az orosz Glamour-on is szerepelt. Többek között az Agua Bendita, a Vigoss, a Sacoor Brothers, az XTI, a La Clover, a Twin-Set, a Via Spiga, a Suiteblanco, a Scoop, a Lord&Taylor, a BeBe, a Triton, a Lilly Pullitzer, a Beach Bunny és a Saks Fifth Avenue áruház reklámarca lett, valamint az AVON Ultra Color Bold rúzsait is ő népszerűsítette.

A filmiparba is belekóstolt: Dwayne Johnson feleségét, Megara-t ő alakította a Hercules című filmben.

2015-ben a L’Oréal Paris szépségnagykövete lett, majd a BeBe, a Linda Farrow, a Simons Canada, az Agua Bendita, az XTI, a Love Republic, a Davidson Zinane, a Network és a Replay poszterein szerepelt. Mindemellett az AVON Mesmerize parfümjének és az új Samsung Galaxy mobiltelefonnak az arcaként is láthattuk.A címlapokat illetően szerepelt a kínai és a spanyol Harper’s Bazaar, a Double magazin, a Sorbet és a Telegraph, valamint a Costume és a DSection borítóján is.

2016-ban a török Vogue címlapját kapta meg, majd a német Interview, az olasz Vanity Fair és a Numéro címlapján is pózolt. Még mindig a L’Oréal Paris szépségnagykövete, majd az Intimissimi, BeBe és a Givenchy Jeans tavaszi-nyári kampányában is szerepelt. Jelenleg az AVON Rare Amethyst és a Rare Gold parfümjeinek arca.

Magánélet

2007-ben a Linkin Park dobosával, Rob Bourdon-nal randizott, ám 2009 elején szétváltak az útjaik. 2010-ben a portugál focistával, Cristiano Ronaldo-val jöttek össze – ők öt év után szakítottak. 2015 áprilisa óta Bradley Cooper színésszel van együtt.

Jelenlegi kampányai

Irina jelenleg a L’Oréal Paris szépségnagykövete (2015-), valamint az Intimissimi, a BeBe és a Givenchy Jeans plakátlánya. Mindemellett az AVON Rare Amethyst és a Rare Gold parfümjeinek az arca.

Címlapjai

(Ha nem gond, ide nem szúrom be őket; a többi sztáradatlapomon megtaláljátok a külalakot. Nem szeretném képekkel elvonni a figyelmet. - LaTasha)

Díjai


2010 – Glamour Spanyolország „Legjobb nemzetközi topmodell”
2011 – Marie Claire Prix de la Moda „Nemzetközi divatnagykövet”; GQ Mexikó „Az év nője”
2012 – Glamour Oroszország „Az év modellje; Russian Jeritage Festival Awards „Az év nője”
2014 – Glamour Oroszország „Legjobb topmodell”

Jótékonyság

Irina lelkes támogatója a New York-i APSCA alapítványnak, ami árva, menhelyes házi kedvenceknek segít gazdát találni, illetve anyagilag támogatja szülőhelye, Yemanzhelinsk szülőotthonát és kórházát, kiemelt figyelmet szentelve a gyermekosztálynak.

Érdekességek
● Kiskorában 7 évig járt zeneiskolába: kiválóan tud énekelni és zongorázni is
● Nem vállal meztelen/topless fotózást: a Playboy már többször is felkérte a címlapjára –mindannyiszor visszautasította őket.
● Szerepelt Kanye West Power című videoklipjében
● Van egy labradorja, akit Julios Cesare-nak nevezett el. A kutyus állítólag a Marley& Én című film egyik szereplőjének kutyusa.
● Ő vezette az ’Oroszország következő topmodellje’ című reality showt
● 2007 óta minden Sports Illustrated kiadványban szerepel – többek között fotózták már Chilében, Grenadában, Szenpéterváron, Nápolyban és Bora Bora-n is.
● Nem iszik alkoholt, viszont rajong az organikus bőrápoló termékekért
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. május 07. 14:41 #4
Shenayla
Shenayla
Sheyka
 
Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 11.08.18.
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Offline offline
Weblap
Facebook
Twitter
IMDB

Irina Shayk 1986. január 6-án született az oroszországi Yemanzhelinsk-ben. Édesapja Valery Shaykhlislamov szénbányászként, édesanyja Olga pedig óvodai zenetanárként dolgozott. Orosz és tatár származású. Nővére Tatiana Petenkova, két évvel idősebb nála, két gyermeke van.

Hat éves korában kezdett zongorázni tanulni, majd három évvel később beiratkozott egy zeneiskolába, ahol hét évig tanult, zongorázott és kórustag volt. Irina mindössze 14 éves volt amikor édesapja meghalt, a család ettől fogva nehezebb anyagi körülmények közt élt, édesanyjának két munkahelyen kellett dolgoznia.

KEZDETEK

Érettségi után marketing szakon kezdte meg a főiskolát, de azt otthagyta és nővérével beiratkoztak egy kozmetikus iskolába. Az iskolában felfedezte őt egy helyi modell ügynökség, az ő szorgalmazásukra részt vett a 2004-es Miss Chelyabinsk szépségversenyen, amit meg is nyert.

MODELL KARRIER

2007-ben az Intimissimi arca lett, Ana Beatriz Barrost váltotta, illetve ekkor debütált a Sports Illustrated Swimsuit magazinban. 2007 óta minden évben bekerült a magazinba.

2009. májusában szerződést kötött az IMG modellügynökséggel, majd a Beach Bunny fürdőruhák, illetve a Guess tavasz-nyári kollekciójának az arca lett.

2010-ben Irina az Intimissimi hivatalos nagykövete lett.

Látható volt Victoria's Secret katalógusban, a Lacoste, Cesare Paciotti és Morellato kampáyaiban. Kezdetekben olyan magazinok címlapján pózolt mint az Annabelle, a Bolero, a Woman, a Twelv, a Jalouse és a Paris Capital.

A 2010-es Armani Exchange tavaszi-nyári kampányban is részt vett, majd címlapot kapott az Ocean Drive és a GQ Dél-Afrika augusztusi számaiban.

2010-ben aktfotók jelentek meg a modellről a spanyol GQ decemberi számában, Irina később állította, hogy sosem vállalt aktsorozatot, a magazin digitálisan módosította a képeket.

2011-ben Irina volt a Sports Illustrated Swimsuit címlaplánya, ebben az évben ötödik alkalommal szerepelt a magazinban, címlaplányként ekkor debütált, ráadásul ő volt az első orosz lány, aki a magazin címlapján helyet kapott. Ebben az évben lett a Luli Fama fürdőruhakampány arca és népszerűsítette Bruno Banani fürdőruháit is. Irina szerepelt a 2011-es orosz Tatler, Twelv, a spanyol Cosmopolitan, Glamour, a mexikói GQ, az olasz Amica és a spanyol Elle magazin karácsonyi különszámában.

2012-ben az Esquire UK, a Harper Bazaar-Arábiai és Ukrajnai kiadásában valamint az ukrán, spanyol és orosz Marie Claireben, a námet GQ-ban és az orosz Glamour-ban is jelentek meg róla fotók. Szerepelt a Morellato, Agua Bendita és a Blanco kampányaiban. Ebben az évben lett az Avon szuper dráma szempillaspiráljának az arca, a modell ettől kezdve gyakran mosolygott vissza ránk a katalógusból.

2013. februárjában a New York-i divathéten is fellépett, Jeremy Scott kollekcióját népszerűsítette. Nem egészen egy hónappal később, márciusban Givenchy ruhákban vonult végig a párizsi Fashion Week-en. Ebben az évben több alkalommal szerepelt az amerikai Harper's Bazaar magazinban, illetve az orosz Allure-be és a spanyol Vogue-ba is fotózták. Részt vett a 2014-ben megrendezett téli olimpia nyitóünnepségén az orosz csapattal.

2015. októberében Irina a L'Oréal Paris International szépségnagykövete lett, emellett szerepelt a Bebe és a H&M tavaszi kampányaiban.

2016-ban 10. alkalommal kapott helyet a Sport Illustrated magazinban, illetve megjelentek róla anyagok a Numéro, a spanyol és angol GQ, az olasz Vanity Fair és a török Vogue magazinokban.

FILMEK/TELEVÍZIÓ

Irina 2012. novemberében műsorvezetőként debütált az orosz Next Top Model (Topmodell leszek!) című televíziós showműsorban.

2014-ben kapott egy kisebb szerepet a Magyarországon forgatott amerikai filmben, a Herkulesben, ahol Megara szerepét alakította. A filmben Dwayne Johnsonnal, Rufus Sewellel és Ian McShane-vel volt látható, de szerepelt a filmben számos magyar színész is, illetve a világhírű magyar modell, Palvin Barbara.

ÉRDEKESSÉGEK IRINÁRÓL

× Az igazi neve Irina Valeryevna Shaykhlislamova, leginkább Shayk-ként találkozhatunk vele, de néhol előfordul a Sheik megszólítás,
× Gyakran nézik őt Dél-Amerikainak, sötét bőre miatt, melyet tatár édesapjától örökölt, világos szemeit pedig orosz származású édesanyjától örökölte,
× van egy Caesare nevű kutyusa, (Julius Caesar után kapta a nevét),
× Irina egy a szülővárosában Yemanzhelinsk-ben működő szülőotthont támogat, nővérével segítettek felújítani a helyi kórház gyermekosztályát, és ő a nagykövete az orosz Pomogi nevű jótékonysági szervezetnek - amely a beteg gyerekek ellátását biztosítja,
× 2010-ben szerepelt Kanye West Power című dalának videoklipjében,
× 2010-ben a Complex magazin "50 Hottest Russian Women" listáján az első helyen végzett,
× Irina elnyerte a spanyol Glamour magazin "Legjobb Nemzetközi Modell 2010" címet,
× a Models.com felmérése szerint, 2011-ben Irina volt a 14. a Top 20 legszexibb modellek listáján,
× 2014-ben a Maxim magazin "Az év legszebb női" 100-as listáján 4. lett Candice Swanepoel, Scarlett Johansson és Katy Perry mögött,
× Évek óta arca a spanyol Pronoviasnak, fellép a márka bemutatóin, hogy menyasszonyi ruháikat népszerűsítse,
× Irina instagram oldala: https://www.instagram.com/irinashayk/,

MAGÁNÉLETE

Irina 2007 és 2009 közt a Linkin Park dobosával Rob Bourdonnel járt, szakításuk után még 2009-ben állítólag (Irina később tagadta) viszonya volt Sepp Blatterrel, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi elnökével, aki kerek 50 évvel idősebb a modellnél. 2010. tavaszán jött össze a portugál futballistával, Cristiano Ronaldoval akivel 2015, januárjában szakítottak. Még ebben az évben összemelegedett Bradley Cooper színésszel, de csak 2016. elején vállalták fel hivatalosan a kapcsolatot.

http://www.kepfeltoltes.hu/160507/322933298Irina_Shayk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1 felhasználónak tetszik: kurrek
2016. május 07. 19:44 #5
missdaisy
missdaisy
sérendipité
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.09.20.
Hozzászólás: 1633
Csatolások: 34832
Azonosító: 249895
Offline offline
http://www.kepfeltoltes.hu/160507/2016_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

AMIT TUDNI KELL RÓLA:

Irina Shayk orosz származású topmodell. Karrierét mindössze 19 évesen kezdte, amikor 2007-ben az Intimissimi új arca lett. Ugyanebben az évben debütált először, mint a híres Sports Illustrated első orosz modellje. Az évek során olyan neves márkák reklámjaiban szerepelt, mint a Victoria's Secret, az Armani Exchange, a Lacoste, a Replay, a Givenchy, a Miu Miu, a Guess, a C&A by Roberto Cavalli, a Saks, vagy éppen az XTI. Nemcsak reklámokban, de magazinokban is megcsillogtatta szépségét, láthattuk már a Jalouse, az Ocean Drive, a Tatler Russia, a Harper's Bazaar, a Glamour, a brit Esquire, a Marie Claire, a Sunday Times, a GQ, az Elle és a Vogue címlapjain is, hogy csak a nevesebbeket említsük. 2016-ban ő reprezentálja a Givenchy legújabb farmer kollekcióját, ő az Avon két illatának (Rare Gold és Rare Amethys), a Bebe és az Intimissimi márkák hivatalos reklámarca. 2015-től kezdve a L'Oreál Paris szépségnagykövete. Legutóbb a Vanity Fair, az Interview és májusban a Numero magazin címlapján pózolt.


KEZDETEK:

Irina Valeryevna Shaykhlislamova néven született 1986. január 6-án Yemanzhelinsk városában, az akkori Szovjetúnió területén. Édesapja Volga Tatar Valeryevna Shaykhlislamova, tatár származású szénbányász, édesanyja Olga Valeryevna orosz származású óvodai zenetanárnő. Van egy lánytestvére, Tatiana aki nála két évvel idősebb. Tatianának két gyermeke van.

Irina mindössze 6 éves volt, amikor elkezdett zongorázni tanulni, 9 éves korában pedig már beiratkozott oroszország egyik neves zeneiskolájába, ahol 7 éven keresztül zongorázott, emellett az iskolai kórusban is megcsillogtatta tehetségét, mindezt édesanyja zenei hatására. 14 éves korában családját egy tragédia rázta meg, hiszen Irina édesapja életét vesztette egy súlyos tüdőgyulladásban. A család szűk anyagi helyzetének következtében édesanyja két állást is vállalt, hogy eltudja tartani lányait. A középiskola befejeztével Irina egy főiskolán kezdett el marketinet tanulni, azonban megbukott így a felsőoktatás helyett egy "szépségiskolában" iratkozott be testvérével együtt, ahol a kozmetika fortélyaiba kóstolt bele. Itt azonnal felfigyeltek a fiatal egzotikus külsejére, és egy helyi modellügynökség megkörnyékezte, hogy jelentkezzen a Miss Chelybinsk 2004-es szépségversenyére, melyet végül meg is nyert.


MODELL KARRIER:

Mindössze 19 éves volt, amikor belecsöppent a hivatásos modellek világba, 2007-ben. Karriere akkor kezdődött el, amikor Ana Beatriz Barros helyét vette át, mint az Intimissimi olasz fehérnemű márka legújabb arca. Ez a reklám annyira sikeres lett, hogy a neves Sports Illustrated még a 2007-es év folyamán leszerződött a modellel, ezzel pedig az orosz szépség lett az SI legújabb fürdőruhamodellje. Ugyanebben az évben még promotálta a Lacoste, valamint Cesare Paciotti kollecióját. Első címlapját anno 2006. októberében adta ki a Jalouse Russia.

2008-ban Irina tovább folytatta munkáját, mint az Intimissimi reklámarca, és az év során őt láthattuk az őszi/téli kollekció plakátjain. Tavasszal az a megtiszteltetés érte, hogy az amerikai Guess legújabb modelljének választották, így a nyár folyamán a márka ruháit promotálta.

A 2009-es évben a Madame Figaro magazin borítójáról nézett vissza ránk, illetve a már megszokott Guess és Intimissimi reklámokban is Irina szerepelt. Májusban leszerződött az IMG modelsszel, ezáltal a Beach Bunny fürdőruha katalógusában szerepelhetett. Júliusban a spanyol Women c. divatlap élére került.

2010-ben érte a fordulat, amikor az olasz fehérneműmárka, az Intimissimi hivatalos nagykövete lett. Emellett az Armani Exchange is őt választotta legújabb arcának. Irina ezen kívül olyan neves magazinok címlapján szerepelt, mint az Ocean Drive, a GQ, az Elle, illetve helyet kapott a Harper's Bazaar többoldalas katalógusában is. Az év folyamán szerepelt Kanye West 'Power' című videoklipjében, melyet Marco Brambilla rendezett. Az év végén beválasztották a 50 Legdögösebb Orosz Nő listájába, valamint a spanyol Glamour magazin azza a megtiszteltetéssel jutalmazta, hogy Irinát választotta a 2010-es év Legjobb Nemzetközi Modelljének. Decemberben a GQ spanyol számának legdobta ruháit, és anyaszült mesztelenül pózolt a magazin borítóján. Később maga a modell tisztázta az ügyet, hiszen elmondása szerint nem volt meztelen, hanem a készítők szerkesztették meg úgy a borítót, hogy annak tűnjön.

2011. januárjában rögtön a Glamour Spain borítójáról nézett vissza ránk az orosz szépség. Februárban a Tatler Russia címlapján, illetve a Sports Illustrated Swimmsuit magazinban szerepelt. Érdeksség, hogy már ötödszörre szerepelt a márka hivatalos magazinjában, de ez volt az első alkalom, amikor a címlapra is került, ezzel ő lett az első orosz modell, aki a Sports Illustrated borítójára került. Tavasszal olyan márkáknak modellkedett, mint a John John Denim, valamint az Xti. A nyár folyamán a modell leszerződött a világszerte elismert és híres Victoria's Secrettel, ezután pedig szerepelt a márka legújabb fürdőruhakatalógusában. Ugyanekkor szerepelt a Cosmopolitan, a Harper's Bazaar, a GQ Mexico és a Yo Dona spanyol kiadáványainak elején. Ősszel a Replaynek és a XTI-nek állt modellt. Az év folyamán még őt választották a Luli Fama 2011-es kampányának hivatalos arcául, emellett pedig szerepelt az Amica, az Elle, a Twelv és az orosz Tatler borítóján. Év végén a models.com listáján a 7. helyen végzett a világ legszebb modelljei kategóriájában.

2012. februárjában jelent meg az Esquire brit száma, melynek címlapján Irina volt látható. Tavasszal az Intimissimi legújabb fehernemű kollekcióját promotálta, valamint a Replay és a Blacko Suiteblaco kampányában is szerepelt. Márciusban a Haper's Bazaar, a Marie Claire Spain, áprilisban az Esquire és a Marie Claire Russia magazinok borítóját tudhatta magáénak. Szintén tavasszal Kanye West őszi-téli kollekciójában vonult végig a fashion week keretein belül. A nyár folyamán olyan neves magazinok címlapján szerepelt, mint a Harper's Bazaar, az S Moda, a Marie Claire, a Cosmopolitan, a Sunday Times, a GQ, illetve a Glamour. Ősszel az Avonnal szerződött le, így a márka legújabb sminkkollekcióját reklámozta, valamint a Morellato új arca is lett, akiknek ruhakölteményeiben csodálhattuk meg az orosz modellt. Szeptemberben a L'Express Style borítójára került Mariano Vivanco oldalán, valamint a TWELV magazinban is láthattuk. Az év novemberében tagja volt Russia's Next Top Model műsor zsűrijének.

2013. februárjában a Vs. Magazine címlapján szerepelt Anne V-vel karöltve. Szintén februárban készült el fotósorozata a CR Fashion Book kiadványához, ami pedig a kifutót illeti, februárban a Jeremy Scott, márciusban pedig a Givenchy legújabb kollekciójában láthattuk a párizsi divathetek jóvoltából. Tavasszal az Avonnal újította meg szerződését, illetve a Morellato legújabb kampányában is az orosz szépség szerepelt. Májusban a Harper's Bazaar címlapján pózolt, illetve fellépett az amfAr AIDS elleni divatbemutatóján is, augusztusban pedig a GQ Russia borítójára került. Ősszel Roberto Cavallival dolgozott egütt a C&A legújabb kampányának keretein belül, illetve Irina promotálta még az Agent Provocateur, a Fay, a Qela és a C&A brazil legújabb vonalát is. Szeptemerben az Allure, novembern a 7 Hollywood és a Vogue spanyol magazinok címlapján szerepelt, az utóbbi nem mellesleg első Vogue fotózása is egyben.

2014. januárjában a Vogue mexikó borítójára került Irina. Februárban Philip Plein legújabb kollekciójában vonult végig a kifutón. Tavasszal az XTi, a Vigoss, a Sacoor Brothers és az Agua Bendita választotta legújabb arcául a modelt, illetve a már megszokott Avon kampányban is ő szerepelt. Szintén a tavaszi-nyári időszakban Irinát láthattuk a Beach Bunny legújabb modelljei között, emellett a Saks, a Lilly Pullitzer és a Triton fürdőruhakatalógusában is szerepelt. A nyár folyamán olyan neves magazinok borítóján pózolt az orosz szépség, mint a Vogue Espana - kedvesével, Christiano Ronaldoval - a Cosmopolitan, a Maxim, a Maxim Russia és a Vogue Brasil. Júniusban a Givenchy nagyszabású divatbemutatóján lépett fel. Ősszel Irina leszerződött a Bebével, így vele karöltve jelentek meg a legújabb reklámok. Emellett Irina promotálta a Lord & Taylor, a Twin-Set, a Via Spiga, a La Clover, az XTI és a Suiteblanco legújabb kollekciójit. Szeptemberben a Vogue spanyol, októberben a Vogue mexikói, decemberben pedig a Glamour orosz kiadványainak élére került Irina. Az év végén jelent meg a Bebe legújabb, különleges karácsonyi katalógusa, melynek fő modellje Shayk volt.

2015. januárjában debütált az Avon legújabb kollekciója, illetve Irina promotálta a márka saját illatát, a Mesmerize Fragrance-t is. Szintén januárban szerepelt a Simons Canada legújabb szépségkampányában, valamint szerződést kötött a L'Oreál Parisszal, így ő reklámozta a márka smink kollekcióját. Februárban Naomi Campbell jótékonysági divatbemutatóján tette tiszteletét, mint az egyik kifutó modell. Márciusban a Harper's Bazaar China, nemsokkal később pedig a Double Magazin élére került. Tavasszal a Bebe, az Avon, Linda Farrow és az Agua reklámaban szerepelt, illetve az Avon új illatának, a Rare Amethyste Fragrence-nek volt a hivatalos arca. Júniusban az eddigi évekhez hasonlóan a Givenchy divatbemutatóján vonult végig a kifutón. A nyár folyamán olyan magazinok borítójára került, mint a Sorbet, a Telegraph és a Costume. A szeptemberi divathetek keretein belül Diane Von Fürstenberg, Marc Jacobs és Giles ruhakölteményeiben lépett színpadra a nagyközönség előtt. Ősszel a DSECTION magazin címlapjára került Natasha Poly és Anna Ewers oldalán. Szintén ősszel a Love Republic, a Replay, a Davidson Zanine, a NETWORK, a Bebe, a Samsung és az Avon legújabb illatát reklámozta, a Rare Goldot. Az évet a decemberben megjelent Harper's Bazaar spanyol borítójával zárta.

2016. januárjában Versace legújabb divatbemutatóján vonult végig a kifutón. Szintén januárban debütált a L'Oreál legújabb kollekciója, melyet ismét Irina promotált. Februárban a Vogue törökországi címlapjára került, illetve a divathét keretén belül olyan tervezők ruhakölteményeiben szerepelt a kifutókon, mint Diane Von Fürstenberg, Versace és Bottega Veneta. Tavasszal a Bebe, az Avon - Rare Amethyst és Rare Gold illatok - valamint a Givenchy reklámaiban láthattuk a modellt. Márciusban ismét a kifutón tündökölt az orosz szépség, ezúttal a The Lions, a Givenchy és a Miu Miu kollekcióját promotálva. Áprilisban Irina került az Interview német, valamint a Vanity Fair olasz számainak címlapjára. A tavasz folyamán Irina újraszerződött az olasz fehérnemű világmárkával, az Intimissimivel, így jelenleg is ő reklámozza a legújabb kollekciót. Májusban a Numero borítóján szerepelt, illetve legutóbb a Pronovias spanyol márka 2017-es kollekciójának divatbemutatóján lépett kifutóra.


MAGÁNÉLET:

2007-ben vállalta fel első kapcsolatát a média előtt a Linkin Park dobosával, Rob Bourdonnal. A pár két éven keresztül volt együtt, majd 2009 elején szakított. Ezután 2009-ben a média összeboronálta a FIFA elnökével, Sepp Blatterrel, de ez a kapcsolat soha nem lett megerősítve. Irina ezután kezdett el randevúzgatni a brazil modellel, Arthur Salesszel, akivel nagyjából 9 hónapon át alkottak egy párt, majd 2009. novemberében különváltak útjaik. 2010. májusában vállalta fel kapcsolatát a portugál focistával, Christiano Ronaldóval, annak ellenére, hogy a férfi 2010. júliusában apa lett (nem Irinától). A páros boldog kapcsolatban élt, több fotósorozat is készült kettejükről. 2015. januárjában Christiano szakított Irinával, mondván, hogy kapcsolatuk elhidegült, egyesek szerint azonban azért váltak külön, mert a focista más nőkkel is töltötte idejét. 2015. tavaszán a média már össze is boronálta a népszerű az amerikai színésszel, Bradley Cooperrel, akivel hivatalosan 2015. áprilisától alkottak egy párt. Bradleyvel 2015. decemberében össze is költöztek, jelenleg pedig New York West Village részében élnek együtt.


JÓTÉKONYSÁGI MUNKÁJA:

Irina szabadidejét jótékonysági munkával tölti. Több éve segédkezik szülővárosában, Yemanzhelinskben testvérével együtt, akivel először egy szülészeti kórház gyermekosztályának újraépítésében vettek részt, illetve jelenleg is aktív látogatói az osztálynak. Irina emellett gyakran gyűjt pénzt az egyik orosz jótékonysági szervezetnek, a Pomoginak, amely beteg gyermekeken segít. Az itt végzett munkája miatt nevezte ki az intézmény az orosz modellt hivatalos nagykövetének, melynek szerepét jelenleg is betölti. New Yorkban az APSCA alapítvánnyal van kapcsolatban, ahol anyagi támogatása mellett menhelyi állatoknak keres új gazdát. Végül, de nem utolsó sorban Irina a Vöröskereszt egyik aktív támogatója is. Gyakran vesz részt jótékonysági divatbemutatókon.


SZÍNÉSZI KARRIERE:

2011-ben felkérést kapott egy szinkronszerepre, amely által hangját kölcsönözte Mila Belovának a Need For Speed: The Run című videójátékban. 2013-ban kapta meg első kisebb szerepét a L'Agent című 6 perces rövidfilmben, melyet Penelope Cruz rendezett, és amelyben Irina Miguel Angel Silvestre oldalán játszott. 2014-ben debütált igazán a filmvilágban a Brett Ratner által rendezett Herkules című filmben, melyben Dwayne Johnsonnal játszott együtt. A filmben Irina Megara szerepét alakította, Herkules feleségét. Érdekesség, hogy a filmet hazánkban forgatták.


FILMOGRÁFIA:

2011: Need for Speed: The Run - Mila Belova (szinkronhang)
2013: L'Agent (rövidfilm)
2014: Hecules / Herkules - Megara


MEGNYERT DÍJAK:

2010: Legjobb Nemzetközi Modell - Glamour Spanyolország
2011: Az Év Nője - GQ Mexikó
2011: Marie Claire Prix - Moda Awards
2012: Az év modellje - Glamour Oroszország
2012: Az év nője - Russian Heritage Festival Awards
2014: Az év nője - Glamour Oroszország


ÉRDEKESSÉGEK:

– Soha sem szerepelne a Playboyba, mert állítása szerint osztályán
– Nem szeret, sőt, soha nem is szokott diétázni, inkább többet edz
– Egészséges életmódot él
– Hetente ötször edz a modell, hogy karban tartsa testét
– Ő az első orosz modell, aki újság címlapjára
– 2011-ben a magyar Periodika magazin őt választotta az Év Legszexibb nőjének
– Van egy labrador kutyája, Caesare, aki a Marley meg Én című filmből ismert kutya egyik kölyke
– Jelenleg New York és Európa között
– Kedvenc rendezője: Woody Allen
– Kedvenc filmje a 2005-ös Match Point és az 1997-es The Game
– Kedvenc írói: Haruki Murakami és Fyodor Dostoevsky
– Kedvenc üzletei a Rag & Bone, a Scoop NYC és az Intermix
– Nem szeret alkoholt inni
– Imádja az organikus kókusz vajat, melyet arc- és testhidratálóként használ
– Gyermekkorában arról álmodott, hogy újságíró lesz
– Inkább hordana tornacipőt, mintsem magassarkút
– Amikor ihletet kap, szeret verseket írni
7 felhasználónak tetszik: Jolie_77, duracell, funny18, LaTasha, Bessie, FruFruChan, Lindsay019
2016. május 07. 20:14 #6
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Pályázat beküldését lezárom. Lehet szavazni a pályázóknak és az erre kijelölt embereknek. Holnap este eredményhirdetés, lapátadás. beer.gif
2016. május 07. 22:42 #7
LaTasha
LaTasha
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.12.14.
Hozzászólás: 17816
Csatolások: 223645
Azonosító: 46320
Offline offline
missdaisy nagyon szép életrajzot írtál Irinanak! wub.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: missdaisy, lucymharding
2016. május 09. 01:33 #8
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (LaTasha @ 2016.05.07. 22:42)
missdaisy nagyon szép életrajzot írtál Irinanak!  wub.gif  wub.gif

A többség is veled ért egyet, úgyhogy a lapot ő nyerte. Gratulálunk neki. taps.gif
4 felhasználónak tetszik: duracell, LaTasha, missdaisy, Jolie_77
2016. május 09. 07:24 #9
missdaisy
missdaisy
sérendipité
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.09.20.
Hozzászólás: 1633
Csatolások: 34832
Azonosító: 249895
Offline offline
Idézet (Bessie @ 2016.05.09. 01:33)
A többség is veled ért egyet, úgyhogy a lapot ő nyerte. Gratulálunk neki. taps.gif
Nagyon szépen köszönöm a szavazatokat, és a lapot is! blush.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!