Akik így ellene vannak a gyomorszűkítésnek annak ajánlom az Élet 240 kiló felett-i című dokumentum sorozatot. És bizony van olyan, aki mozdulni se tud, annyira elhájasodott, hogy a fenébe tudni sportolni, ha sétálni is alig tud.
Bár a cikkben emlegető csaj nem nyomott annyit, szerintem gyomorszűkítés nélkül is letudott volna fogyni.
Viszont vannak olyan emberek, akiknek már nincs más megoldás, mert egyszerűen ágyhoz vannak kötve. Nem állítom ,hogy nem hibásak, sokszor csak maguknak köszönhetik, de azért elvárni ,hogy sportoljon? Általában ezért is hozzák meg sokan azt a döntést főleg Amerikában, hogy gyomorszűkítés a megoldás. De ez csak azt segíti, hogy a páciens kevesebbet egyen, egy idő után mozognia kell ahhoz, hogy lefogyjon. Szóval én szerintem azért nem luxus dolog a gyomorszűkítő, mert tenni is kell mellette.
A csajnak, ahogy látom a képen, azért a felesleges bőrt eltudta távolítani és utána megedzette magát, hogy sose hihessék róla, hogy kövér volt.
Káprázatos átváltozás: testsúlya felét adta le ez a lány
2016. május 13. 13:37
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Ez elég hihetetlen.
Én nem hiszem el hogy ugyan az a két lány van a képen.
És a fogyás után még a mellei is szép teltek maradtak ezt én nem hiszem el.
Lehetséges hogy egy kövér ember megszabadul a súlyfeleslegtől de annak maradnak nyomai,ezen a lányon pedig semmi sem maradt.
Csak híres akart lenni ennyi van ebben figyelem felkeltés.
Én nem hiszem el hogy ugyan az a két lány van a képen.
És a fogyás után még a mellei is szép teltek maradtak ezt én nem hiszem el.
Lehetséges hogy egy kövér ember megszabadul a súlyfeleslegtől de annak maradnak nyomai,ezen a lányon pedig semmi sem maradt.
Csak híres akart lenni ennyi van ebben figyelem felkeltés.
2016. május 14. 17:26
KimMinTae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 557 Csatolások: 65 Azonosító: 212688 offline |
Azért megfigyelve a képeket vicces látni, hogy a bal oldali képeken egy összetúrt ágyat látunk a háttérben, valami androidos telefonnal a lány kezében a baloldali képen, meg a lány teljesen (!!) új külsővel, új hajszínnel, új telefonnal és új cipőkkel szép ággyal pózol. Tudom, nem erről szól a cikk, de muszájnak éreztem megjegyezni.
Ha igaz, akkor gratulálok neki. A párjának meg csak nagy tapsot.
Ha igaz, akkor gratulálok neki. A párjának meg csak nagy tapsot.
2016. május 15. 13:18
Szerintem ez igaz, nem fake. Mindenesetre gratulálok neki!
2016. május 15. 18:45
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
biztos ugyanaz a nő van a képeken?
ha ez igaz(nehezen lehet elhinni), akkor látszik, hogy a szoba is együtt változott a csaj kinézetével.
ha ez igaz(nehezen lehet elhinni), akkor látszik, hogy a szoba is együtt változott a csaj kinézetével.
2016. május 15. 21:44
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
Először én sem hittem el, de érdemes az instagramját átfürkészni
2016. május 15. 22:21
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Most nem tudom,hogy elhiggyem,vagy ne. Hogy változott ennyit? Mondjuk,gratulálok,tök jó,hogy fogyott.
Na de még egy kérdés.Ez az oldal mióta is szól ilyenekről? MIiért érdekes,ha valaki fogyott? Csak mert millió követője van? Sok más, hétköznapi ember is képes ilyesmikre. Na mindegy.
Na de még egy kérdés.Ez az oldal mióta is szól ilyenekről? MIiért érdekes,ha valaki fogyott? Csak mert millió követője van? Sok más, hétköznapi ember is képes ilyesmikre. Na mindegy.
2016. május 16. 13:03
Enn13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 255834 offline |
Kedves Tessa Collins!
Igazad van a fogyás valóban hülyeség, ha valaki normàlis alakból szeretne barbie baba lenni. De százhúsz kilónál nem azért kezdesz fogyókúrába mert 'jaj nem tetszik az alakom' hanem mert EGÉSZSÉGTELEN.
Igazad van a fogyás valóban hülyeség, ha valaki normàlis alakból szeretne barbie baba lenni. De százhúsz kilónál nem azért kezdesz fogyókúrába mert 'jaj nem tetszik az alakom' hanem mert EGÉSZSÉGTELEN.
2016. május 16. 13:26
Tessa Collins: Gratulálok az életfelfogásodhoz!
Enn13: Egyetértek.
Enn13: Egyetértek.
2016. május 16. 14:46
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline |
Ha ez igaz is tuti fekudt kes ala is. Lehetetlen, hogy ha valaki igy lefogy szep marad a bore es feszes. A melle nem maradhatna meg igy, ha termeszetesen fogyott le. Na mindegy ez erdekes..
2016. május 17. 11:58
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 786 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline |
biztos h nagy akaraterő és kitartás kellett hozzá gratulálok!
2016. május 18. 12:08
Mincsimoncsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 236216 offline |
Hmmm. Érdekes.
Hogy lehet hogy a fogyással a striák is átvándoroltak? A kövér lánynak főleg csak a köldöke felett vannak repedések, a vékonynak pedig csak a köldöke alatt látszik pár vonal. Felül neki nincs semmi. Pedig tudtommal azok nem szoktak felszívódni. Max elfehérednek.
Hogy lehet hogy a fogyással a striák is átvándoroltak? A kövér lánynak főleg csak a köldöke felett vannak repedések, a vékonynak pedig csak a köldöke alatt látszik pár vonal. Felül neki nincs semmi. Pedig tudtommal azok nem szoktak felszívódni. Max elfehérednek.
2016. május 18. 12:58
sziebertdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 181918 offline |
Öhm.... Nem azért elhiszem hogy gyomorszűkítő műtéten esett át DE aki hirtelen ilyen nagy mennyiséget fogy, annak a lenyúló,megereszkedett bőr ott marad a testén hacsak orvosi úton nem távolítják el, de ott hegek maradnának szooooval nem tudom mit higgyek, de ha igaz akkor gratulálok neki mert nagyon szép eredmény!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.