Klippremier: BTS – Save ME
2016. május 18. 07:52
Nagyon jó. Még az ilyen egyszerű klipekkel is betudnak férkőzni még jobban.
2016. május 18. 16:00
|
|
Lili.Kormendyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.28. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 240905 offline
|
IMÁDOM *0*
2016. május 23. 13:50
Facebook-on láttam először, a barátnőm aki nagyon BTS-es osztotta meg. Úristen V részénél meghaltam :3 De nagyon jó lett az egész, angyon imádom ezt a számukat és még sok másikat :3
2016. május 23. 14:50
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3975 Csatolások: 64061 Azonosító: 236119 offline
|
Először is nem tudom hogy miért lenne ez egy selejtes klip egyesek szerint. Három klipet forgattak egy albumhoz......azért az hatalmas munka ám...a dalhoz szerintem nem is illett volna más koncepció. Ez így lett tökéletes <3 A Fire elég ütős lett ez pedig egy egyszerűbb és visszafogottabb klip lett. A koreográfia tökéletes és látványos mint mindig. Imádom a számot nagyon szuper. Keményen dolgoztak a srácok most is ahogyan mindig és ennek még is lett az eredménye. Csak így tovább ti vagytok a legjobbak :* Fighting BTS
!!!!!! <3
Kapcsolódó sztárok
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben távozott a gyomra tartalma.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.

0 felhasználónak tetszik: