Klippremier: Selena Gomez – Kill Em With Kindness
2016. június 09. 13:33
|
|
Prigernikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.20. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 256492 offline
|
nagyon jóóóó lett
2016. június 09. 19:45
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Tetszik a klip, jó lett.
Szeretem ezt a dalt, de a Hands To Myself a kedvenc.
2016. június 10. 19:27
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jó kis klip és szám lett:)
2016. június 11. 14:08
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
A klip engem teljesen megnyert, tetszik, hogy mennyire letisztult hatást kelt. A dal párszor hallgatható, tulajdonképpen nem rossz, csupán nem az én mûfajom.
2016. augusztus 24. 23:54
Imádom!
Maga a klip, zene, zene szöveg, annyira jó!
2017. január 13. 21:47
|
|
s.zsofiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 251606 offline
|
Mi Selenatorok, sőt még maga Selena is tisztában van azzal a ténnyel, hogy nem ő a világ legjobb énekesnője.
Meg amúgy is szerintem nem csak az ő hangja van feljavítva. Más sztárok is szívesen élnek a lehetőséggel, hogy fel legyen a hangjuk javítva.
Ami a dalt, és a klippet illeti. A dal nekem kifejezetten tetszik, és nem csak azért, mert Selenator vagyok. Egyrészt fülbemászó a dallama, másrészt pedig akkor amikor kijött a dal, még nem is voltam annyira Selena rajongó. A klip szerintem illik a dalhoz. Nagyon tetszik, hogy fekete fehér, egyszerű és letisztult. Ahogy Selenának, úgy nekem is ez a kedvenc dalom a Revival albumról.
Meg amúgy is szerintem nem csak az ő hangja van feljavítva. Más sztárok is szívesen élnek a lehetőséggel, hogy fel legyen a hangjuk javítva.
Ami a dalt, és a klippet illeti. A dal nekem kifejezetten tetszik, és nem csak azért, mert Selenator vagyok. Egyrészt fülbemászó a dallama, másrészt pedig akkor amikor kijött a dal, még nem is voltam annyira Selena rajongó. A klip szerintem illik a dalhoz. Nagyon tetszik, hogy fekete fehér, egyszerű és letisztult. Ahogy Selenának, úgy nekem is ez a kedvenc dalom a Revival albumról.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: