A 23 éves slágergyáros nem várt bókot kapott Grammy-díjas kolléganőjétől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift zavarba hozta Zayn Malikot
2016. június 15. 07:22
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. június 15. 07:55
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Vigyázz Gigi Taylor nagyon rámenős tud lenni xD Ajvé hánynom kell a csajtól...
2016. június 15. 10:15
Na akkor most mi van? Gigivel jár, de Taylor iránt is érez valamit?
2016. június 15. 11:03
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Oh anyám, hogy mindig, de mindig, DE MINDIG kell hogy szülessen egy cikk arról ahol ő arról nyilatkozik hogy mennyire sz*rul érezte magát a 1D-ben és ő mennyire, de mennyire ki akart már válni, annyira elegem van belőle hogy mintha azt hinné, csak ezzel tudja fenn tartani az emberek érdeklődését. Lejárt téma már, szakadj le róla istenem!
Taylorral meg vigyáznék, még a végén Giginek versenytársa akad... Vigyázat, most szingli, én figyelmeztettelek, ha kell három másodperc alatt az ujjai köré csavar téged, aztán kiállhatatlan lesz, ha pedig dobni merészeled ír rólad három kislemezt meg egy egész albumom, hu-hú
Taylorral meg vigyáznék, még a végén Giginek versenytársa akad... Vigyázat, most szingli, én figyelmeztettelek, ha kell három másodperc alatt az ujjai köré csavar téged, aztán kiállhatatlan lesz, ha pedig dobni merészeled ír rólad három kislemezt meg egy egész albumom, hu-hú
2016. június 15. 13:22
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Pityang leírta a frankót! Nagyon uncsi már ez a 1D "szapulás". Abba a kézbe harap bele újra és újra, ami enni adott neki. Remélem a szorongását is rájuk fogja majd. Taylor meg mindenkinek nyal a pofájába, az meg más kérdés, hogy mi az igazi véleménye. Ha jól emlékszem volt ezeknek valami Twitter balhéja. Milyen jó kis puszipajtik lettek hirtelen. Szánalmas mindegyik...
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
2016. június 15. 13:22
Nagyon sok újat mondott, de komolyan... Azt hittem, lesz valami újdonság, de hát mire is vártam?
2016. június 15. 13:42
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline |
Milyen édes már Szegényke még most se tudja teljesen kezelni a hírnevet.Nekem amúgy sokkal jobban bejön a munkássága mióta kilépett a bandából és szóló karrierbe kezdett.
U.I a cikk címe enyhén szólva is megtévesztő.
U.I a cikk címe enyhén szólva is megtévesztő.
2016. június 15. 14:32
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 offline |
Jaaaj szegény Zaynie! Az lenne a legröhejesebb ha ezek ketten összejönnének. Taylor-t tobták kiadja az új albumot addig Zayn szakít Gigi-vel aztán már össze is jönnek utána pedig megvan Taylor-nak a következő album témája ahogy szerintem Zayn-ek is. Tökéletes pár!
2016. június 15. 17:10
Nem hiszem, hogy lecsapna Zaynre Taylor Swift! Most Gigivel boldog! Az albumról nem tudok véleményt formálni, ugyanis nem hallgattam meg...
2016. június 15. 17:30
avonsvoidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 2 Azonosító: 256574 offline |
az egyik hozzaszolo jol mondja. Zayn-nek addig kellett a banda, hogy szerezzen hirnevet. Annyira nem birom ot mar, pedig ha hiszitek, ha nem, nagyon nagyon bolondultam erte.. de ez minket szepen atvert. Nagyot csalodtam benne. Azt meg vegkepp nem ertem, hogy tudnak tinilanyok megorulni a kulseje miatt? Ugy nez ki, mint egy bortontortelek. Elnezest kerek, ha valakit ezzel megbantottam, tisztelem mindenki velemenyet, egyszeruen csak annyira csalodott vagyok, nem tudom elkerulni nem leirni oszinte velemenyemet rola.
2016. június 15. 17:34
avonsvoidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 2 Azonosító: 256574 offline |
Es meg egy dolog: annyira irrital a teny, hogy mindenki isteniti ot. Jo hangja van, ahhoz semmi ketseg, tehetsegesnek tartom, de Zayn annyira tulbecsult.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.