Starity

Így búcsúztak a rajongók a nyolcaddöntőben kieső magyar válogatottól

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 27. 10:41 #21
Andiie
Andiie
új tag

StátuszAz élet egy harc. Vagy felfegyverkezel, vagy azonnal megadod magad...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 76
Csatolások: 0
Azonosító: 242249
holczerd1997, Agüero10: WOW, belőletek csakúgy sugárzik a hazaszeretet! O.o Lehet hülye kérdés, de ha ennyire szeretnétek magyar vereséget és/vagy más ország győzelmét látni (akár fociban), akkor mit kerestek itt?! Takarodjatok Belgiumba és használjátok a belgák weboldalait, ne itt savazzátok a saját hazátokat! Érdekleső kis dögök, ha a magyarok verik el a belgákat 4-0-ra, akkor persze itt nyivákolnátok az örömtől, hogy "hajrá magyarok!" ...
2016. június 27. 10:41 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (holczerd1997 @ 2016.06.27. 09:36)
Sajnos csak 4-et kaptak,de közel jártam az 5-el. sad.gif Remélem minél több hasonló vereséget élnek majd át.

Ez aztán a hazaszeretet. Mások vereségét kívánni...csak rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.
Nem ezt érdemelték a fiúk, de semmi ok a szomorúságra. Hosszú idő után újra bejutottak az EB-re és nem is akármilyen eredményeket szereztek. Szerintem mindenkit megleptek. Legalább a nemzet is egy kicsit összekovácsolódott. A divatdrukkereket pedig szánalmasnak tartom, csak addig támogatták a magyarokat, meg verték a mellüket, amíg vereséget nem szenvedtek, utána rögtön kezdték az ócsárlást. Nevetséges. Na mindegy, nagyon jól játszottak a fiúk, még néhány év fejlődés, és utána visszatérnek, de még hogy. smileeee.gif
2016. június 27. 10:43 #23
Eroszi
Eroszi
visszatérő vendég

StátuszWhy so serious?
Hozzászólás: 241
Azonosító: 232003
Én magam is úgy gondolom, hogy ez még nem az út vége, hanem a kezdete. A magyar válogatott most indult el az útján és még nagyon sok minden vár rá. Magyarországból tényleg nemzet lett, csak azt remélem, hogy a divat focidrukkerek nem válnak ezután károgóvá, hanem a fiuk mellett maradnak jóban rosszban. A belgák jobbak voltak, ennyi az egész, szerintem se ciki jobb csapattól kikapni. Most eddig jutottunk, összedőlt a kártyavár, de újraépítjük erősebb alapokkal, addig amíg az égig nem ér.
RIA RIA HUNGÁRIA!
2016. június 27. 10:51 #24
Penny Lane
Penny Lane
új tag

StátuszI'm happy as can be I know
Hozzászólás: 90
Azonosító: 218919
Nagyon büszkék lehetünk az elképesztő magyar csapatra! Egész Magyarország összefogott ez alatt a pár nap alatt, és együtt szurkoltunk a csoport elsőként nyolcaddöntőbe kijutó focistáinknak. Nagyon nagy élmény volt ezt átélni szerintem! Köszönjük fiúk! smileeee.gif
2016. június 27. 10:55 #25
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Idézet (holczerd1997 @ 2016.06.27. 09:36)
Sajnos csak 4-et kaptak,de közel jártam az 5-el. sad.gif Remélem minél több hasonló vereséget élnek majd át.

Ugye tudod,hogy nem a belgák kapták a gólokat? Bocsi de ezt muszáj meg kérdeznem,mert nem tudom,hogy ennyire figyelmetlen,vagy ennyire sík vagy..
Ki lehet állni a "nagy színpadra" (ahogy Király Gabi fogalmazott), és ott lehet újra éleszteni a magyar labdarúgást.
Addig inkább csak gondolkozz mielőtt kommentelsz.Nem is hiszem el,hogy nem szórakozásból csinálod.
Amúgy meg, szívből gratulálok fiúk. Ez alatt a két hét alatt jó volt magyarnak lenni. Öcsi és a többiek mosolyogva néznek le rátok heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
"Az éjjel soha nem érhet véget"
2016. június 27. 10:56 #26
healy.
healy.
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 93
Azonosító: 240743
A harmadik képet akárhányszor látom, mindig megkönnyezem egy kicsit, mindent elmond az a fotó, ami lényeges. Nagyon köszönöm a csapatnak ezt az izgalomban, büszkeségben, örömben gazdag két hetet. smileeee.gif
2016. június 27. 10:59 #27
Vilcsiii
Vilcsiii
visszatérő vendég

Státusz...
Hozzászólás: 156
Csatolások: 1
Azonosító: 240096
Az EB kezdete előtt unalmasnak találtam a focit. Nem értettem, hogy apukám hogy tudja ezt nézni másfél órán keresztül. Aztán bejutottunk az EB-re, és jött az első, osztrák meccs. Onnantól kezdve pedig nem volt megállás. Köszönöm a fiúknak, hogy megszerettették velem a focit! Köszönöm, hogy olyan sok kellemes élményt nyújtottak nekem! Imádlak titeket! #HUN #csakegyütt
2016. június 27. 11:07 #28
DrectionFanGirl
DrectionFanGirl
visszatérő vendég

StátuszOne Dream...One Band...One Direction
Hozzászólás: 186
Azonosító: 255979
egy igazi győztesnek tudni kell veszteni. több évtized kellett. de megérte. végre láthatta európa hogy kik is vagyunk mi. ez egy kezdet egy hosszú útra.
2016. június 27. 11:08 #29
Becka73
Becka73
Queen

StátuszL.I.F.E.: Living isn't fucking easy...
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
Én nagyon büszke vagyok a magyar válogatottra, nagyon ügyesek voltak!!! Nekem a családomat is összehozták 1,5 órára. Csak így tovább!!!!
És az, hogy a belgák ellen nem győztünk nem baj (persze jó lett volna), ez is hatalmas lépés volt a magyar focinak.
2016. június 27. 11:13 #30
Kaliah
Kaliah
a cup of tae with a suga and a kookie

Státusz" You know it all, you're my best friend, the morning will come again "
Hozzászólás: 1191
Csatolások: 9
Azonosító: 227484
Végre valakik életet leheltek az országba:) Köszönjük fiúk, büszkék vagyunk rátok! smileeee.gif
2016. június 27. 11:16 #31
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Semmi okunk szégyenkezni, sokkal többet tettek le most a fiúk az asztalra, mint amit előzetesen vártunk tőlük (ami tény, az tény). Csoportelsőként, veretlenül, a legtöbb rúgott góllal a legjobb tizenhatban. Ez olyan, amire büszkék lehetünk. Nem szégyen egy világranglista második helyezettjétől kikapni. Inkább így kapjunk ki, mint úgy, ahogy a horvátok a portugáloktól, kvázi egy talált góllal. Nem mondom, hogy nem fáj az a négy gól, igazán megérdemeltünk volna egy szépítő találatot. De be kell ismerni, hogy a belga csapat még sok volt nekünk. Tele van sztárjátékosokkal, akik nyugaton játszanak, sokkal több a rutinjuk. Gyorsabbak, pár passz, és már a mi térfelünkön voltak, egy az egyben jobban el tudták vinni a labdát, és a helyzetkidolgozásban is jobbak voltak.
Viszont erre a magyar csapatra lehet építkezni, ha most elviszik őket nyugatra, lesz esély rá, hogy ne kallódjanak el. Ami nekem a legjobban tetszett, hogy önbizalommal mentek fel a pályára, megtartották a labdát, nem az volt, mint mondjuk egy éve, hogy passzoltak hármat-négyet, aztán már nem volt náluk a labda. Dárdai és Storck valami nagyon jót indított el, és annyira jó volt látni, hogy így összehozta az embereket a válogatottunk ♥
2016. június 27. 11:16 #32
Ritya
Ritya
Hozzászólás: 2288
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Sajnálom őket sad.gif de kellett előre örvendeni, meg a másik csapatokat leszólni...
2016. június 27. 11:22 #33
rara022
rara022
visszatérő vendég

StátuszNIALL HORAN and One Direction FOREVER :D
Hozzászólás: 183
Azonosító: 207142
Eddig értelmetlennek találtam a focit, nem is néztem soha. Mikor győztünk az osztrákok ellen, még mindig nem hittem nagyon a sikerünkben. De aztán jöttek az izlandiak és mikor továbbjutottunk már tudtam, hogy ennél is többre vagyunk hivatottak. A portugálok elleni meccset már én is néztem és olyan büszke voltam a magyarokra, mint még soha. Tegnap görcsölő gyomorral néztem végig a meccset és reménykedtem hogy tudunk még egyenlíteni, de végül nem így történt. Először bevallom, kicsit szomorú voltam, de aztán rájöttem hogy nincs értelme búslakodni, hiszen eddig jutottunk, ami óriási siker! Büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok és hiszek abban hogy a vb-n is legalább ilyen jól szereplünk majd! Hajrá fiúk, fel a fejjel! <3
2016. június 27. 11:24 #34
- törölt felhasználó -    
Gratulálok a fiúknak, nagyon büszke vagyok rájuk! Számomra ők a legjobbak!! smileeee.gif
És nem szégyen, hogy kikaptunk a belgáktól mert tényleg sokkal jobb csapat, és a fiúk megtettek mindent amit tudtak. Nekünk már az is nagy dolog, hogy eljutottunk idáig és nem is akárhogy...
Vilcsii szívemből szóltál smileeee.gif én is most szerettem meg a focit smileeee.gif
2016. június 27. 11:26 #35
kuci100
kuci100

Státusz"La vie est, ce qu'elle est"
Hozzászólás: 801
Azonosító: 248788
Ritya: Előre örülni? Senki, de senki nem nézte le a belgákat, ők Európa egyik legjobb csapata. Annyit mondtunk, hogy nem félünk tőlük, de ennyi. Én azt mondom, hgy a belgáknak nagyon jó napja volt, nekünk annyire nem, de mindenki legyőzhető. Köszönjük fiúk, Puskás büszke lenne rátok! Én azt mondom, ha a vb még nem is, de ha így fejlődünk tovább, a következő eb-n még jobbak leszünk, akár még felérhetünk a dobogóra is. Remélem, Storck marad és szerintem kijelenthetem, hogy a magyar foci rengeteget javult, csak kellett egy Dárdai meg egy Storck. Eddig is ott volt bennük az erő, csak nem volt önbizalmuk. Összehoztak egy országot és igen, rengeteg külföldinek nyertük el a tetszését, pl.: Király szürke melegítőjével. Minden külföldi lap szerint "feltámadtunk" és Dárdainak igaza volt, mert azt nyilatkozta, hogy: A nulláról nem lehet rögtön száz százalékosan teljesíteni. Ez az út kezdete, hajrá Magyarország! #HUN
2016. június 27. 11:26 #36
Kíra26
Kíra26
visszatérő vendég

StátuszA bizalmat ki kell érdemelni,ez nem megy varázsütésre!
Hozzászólás: 141
Azonosító: 231955
Gyönyörű lett az összeállítás,megkönnyeztem rajta.Köszönjük fiúk az elmúlt heteket,megmutattátok hogy igenis van magyar foci...Csak így tovább,ne szomorkodjatok hisz az egész ország büszke rátok. smileeee.gif
Ria Ria Hungária
2016. június 27. 11:26 #37
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (holczerd1997 @ 2016.06.27. 10:37)
Nem tudom mit lehet szeretni ebben az országban a Starity-n kívül?

A hozzád hasonló negatív, pesszimista felfogású emberek teszik Mo-t azzá ami. Elég ironikus, hogy valaki a saját nemzete bukását kívánja, aztán meg panaszkodik, hogy milyen szar az ország...

On: A Belga válogatott az egyik legerősebb csapat, és jobbak ellen sosem szégyen kikapni. A fiúk nagyszerűen játszottak, nem adták fel és hősiesen végigküzdötték a 90 percet. Ennél többet már nem is kívánhatnánk. Joggal lehetünk büszkék rájuk. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Récy98
2016. június 27. 11:39 #38
- törölt felhasználó -    
Nagyon büszke vagyok én is Magyarországra! Még a döntetlent is úgy tudjuk ünnepelni, hogy az valami felemelő érzés! Az egész város tombol, ennyire még sosem volt együtt a magyar nemzet. Ugyanazt akartuk, szurkoltunk. biggrin.gif
Büszkék vagyunk!!! heart.gif
2016. június 27. 11:41 #39
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
jók voltatok fiúk nagyon büszkék vagyunk rátok megmutatátok európának h a magyar csapat mien kemény hajráááá dzsudszii smileeee.gif
2016. június 27. 11:48 #40
- törölt felhasználó -    
Én is így vagyok vele, hogy az EB előtt kifejezetten nem nagyon érdekelt a foci, sőt, kicsit sem. Amikor láttam, hogy vesztésre állunk, kicsit csalódott voltam, DE jobban belegondoltam, hogy büszkének lenni, hiszen történelmet írtunk.
"Sajnos csak 4-et kaptak,de közel jártam az 5-el. Remélem minél több hasonló vereséget élnek majd át." Na, én az ilyet bírom.. de komolyan. Hatalmas hazafinak mondják magukat, erre meg olyanokat írnak "de jó, hogy a Belgák nyertek, de jó, hogy a magyarok kikaptak". Ilyenkor én szégyellem magamat a helyükben.
Én is pontosan úgy gondolom, hogy ez még nem a vég. Eleve AZ is hatalmas büszkeség, hogy kijutottunk az EB-re.
"A mérkőzés előtt 4-0-át tippeltem a német-szlovák meccsből kiindulva és meg is lett. Emellett a kedvencem Hazard egy szép kis szóló gólt lőtt,aminek szintén nagyon örülök. Remélem Belgium lesz az Európa-bajnok,amelyre minden esély megvan szerintem,de ezt már az Eb előtt így gondoltam. "
Hát komolyan, szégyelljétek magatokat. Akkor ha ennyire szurkoltatok másoknak, takarodjatok az országból. Ennyi.
Fiúk, nagyon büszkék vagyunk rátok! Köszönöm Istenem, hogy magyarnak születtem! wub.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!