Starity

Így búcsúztak a rajongók a nyolcaddöntőben kieső magyar válogatottól

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 27. 11:49 #41
nemérdekel
nemérdekel
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.28.
Hozzászólás: 238
Csatolások: 0
Azonosító: 255195
Offline offline
Oké szép volt,jó volt de vége.Sokan írjátok ,hogy a Magyar Válogatott sikerei összekovácsolták az országot és ,hogy miattuk lehetünk büszke az országunkra.Lehet ,hogy én vagyok az barom de én nem a Válogatott miatt vagyok büszke arra ,hogy magyarnak születtem.Vannak más sportágak amikbe milliókkal jobbak vagyunk.Láttátok a napokban lezajlott kajak-kenu bajnokság éremtáblázatát? Ajánlom figyelmetekbe.
Nem azt mondom ,hogy örülök ,hogy kiestünk mert nem, hanem azt mondom ,hogy túl nagyot álmodtunk és eléggé elbíztuk magunkat.A csapat jobb mint volt és nagyon összeszokott lett ,remélem ezt meg is tudják tartani de vannak ebben az országban sokkal nagyobb sikerek és elismerések, sokkal tehetségesebb emberek és ez az eb (már amennyi jutott nekünk belőle) csak egy kis része volt annak a bizonyos habnak, azon a bizonyos tortán.
2016. június 27. 11:52 #42
Suzie
Suzie
visszatérő vendég
 
StátuszTalán az a dolgok rendje, hogy néhány álmunk örökre csak álom marad.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.04.10.
Hozzászólás: 360
Csatolások: 1
Azonosító: 255553
Offline offline
Én örülök hogy nem vereségként fogtuk fel smileeee.gif
És én is nagyon büszke vagyok a fiúkra nem semmi hogy idáig eljutottunk csak így tovább! smileeee.gif
2016. június 27. 11:53 #43
Bbb8
Bbb8
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.01.10.
Hozzászólás: 106
Csatolások: 0
Azonosító: 253080
Offline offline
Én úgy nézem ezt a meccset, minth 0-2 lenne, a két gól volt az, ami még értékelhető, talán még a harmadik, a 4. már igazán nem volt szükséges szerintem. Nagyon jól játszottak a fiúk, nagyon szé rárugásaink voltak és csak piciken múlott. A VB-n már mégjobban fog menni, ez alatt a két hét alatt is láthatóan fejlődtek:). Mondjuk én Kleinheislert nemtudom hova tenni hogy nem játszott.. egy válogatott focista nem sérül csak úgy le melegítés közben szerintem. Lehet csak összeesküvés elméleteket gyártok (megesik) de szerintem ilyen nem történhet egyszerűen.
2016. június 27. 11:54 #44
Diala
Diala
Miss Objective
 
Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.27.
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Offline offline
Idézet (holczerd1997 @ 2016.06.27. 09:36)
Sajnos csak 4-et kaptak,de közel jártam az 5-el. sad.gif Remélem minél több hasonló vereséget élnek majd át.

Elolvastam a második kommented, és meg vagyok róla győződve, hogy ha nem troll vagy, akkor egy kib*szott sivár életű lúzer. Sajnállak.

Sajnos a futballban nincsen ha, de megnéztem volna a csapatot egy egészséges, legjobb formáját nyújtó Kleinheislerrel és Fiolával. Sajna most ütközött ki az a különbség, amit a kezdőben futballozó hat NB1-es játékos jelentett, akik elfogytak erre a meccsre. Gera, Nagy Ádi, Lang jóval alulmúlták a képességeiket, látható volt, hogy elfáradtak, illetve, hogy Kleini kiesése mennyire összezavarta a fejeket.
Soknak érzem a 0-4-et, jobbak voltak nálunk, de nem ennyire. A meccs utolsó negyedére teljesen elfogytunk, feltettünk mindent egy lapra, de túlságosan kinyíltunk hátul, és lazán lekontráztak minket. Nem érdemeltünk ekkora vereséget, legalább egy szépítő gól viszont jót tett volna mindenkinek, de képtelenek voltak a második gól után felállni a fiúk a padlóról, talán kicsit már fel is adták.
Nagyon sajnálom ezt a négy kapott gólt, nem azért, mert rosszak lettünk volna (bár enyhén hitehagyott volt a csapat már a meccs elejétől fogva), hanem a demoralizáló hatása miatt. Ez az eddigi fieszta-hangulatot teljesen beárnyékolja majd.

Mindent összegezve: én roppant büszke vagyok a csapatunkra, hihetetlen, mit mentek ez alatt a négy tét-, és az előttük lévő barátságos meccsek, valamint a pótselejtezők alatt. Remélem, nem szegi ez az utolsó meccs kedvüket, hanem a szereplésüknek köszönhetően legjobbjaink eligazolhatnak topligákba, ahol rendszeres játéklehetőség mellett még jobbakká, magabiztosabbakká tudnak válni.
Szeptembertől indulnak a VB-selejtezők, ezzel a stábbal, ezzel a csapattal, ilyen mentalitással bármire képesek lehetünk!
Hajrá, magyarok! smileeee.gif
2016. június 27. 11:54 #45
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™
 
Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.02.
Hozzászólás: 8769
Csatolások: 215955
Azonosító: 59785
Offline offline
Idézet (holczerd1997 @ 2016.06.27. 10:37)
Nem tudom mit lehet szeretni ebben az országban a Starity-n kívül?

Hmm... már az elmond valamit rólad, hogy egy weboldalt jobban szeretsz a saját hazádnál. Ajánlom, hogy gépezés helyett menj egy kicsit kirándulni. Gyönyörű helyei vannak Magyarországnak, amiket lehet szeretni, ha egy napra elmozdítja az ember a popsiját az internettől.

Őszintén szólva az eb előtt nem hittem volna, hogy idáig eljutunk, sőt. Viszont a Franciaországban nyújtott teljesítményével elérte a válogatott, hogy ismét egy kicsit visszatérjen a hitem a magyar fociba (még úgy is, hogy ritkán nézek labdarúgást). Köszönjük azt a csodát, srácok, aminek szemtanúi lehettünk... büszkék vagyunk rátok. meghajolo.gif

Idézet (nemérdekel @ 2016.06.27. 11:49)
Vannak más sportágak amikbe milliókkal jobbak vagyunk.Láttátok a napokban lezajlott kajak-kenu bajnokság éremtáblázatát? Ajánlom figyelmetekbe.
A csapat jobb mint volt és nagyon összeszokott lett ,remélem ezt meg is tudják tartani de vannak ebben az országban sokkal nagyobb sikerek és elismerések, sokkal tehetségesebb emberek és ez az eb (már amennyi jutott nekünk belőle) csak egy kis része volt annak a bizonyos habnak, azon a bizonyos tortán.

Jómagam autósportos vagyok, így tisztában vagyok vele, hogy ott például remekül teljesítenek hazánk fiai (Michelisz Norbi a WTCC portugáliai fő futamán pl. 3. lett a hétvégén). De szerintem az a visszhangot, amit most a magyar válogatott kap, nem szabad irigyelni... 44 év után jutottunk ki, ami nagyszerű dolog. Egyébként tavaly (ha jól emlékszem) meg minden Hosszú Katinkáékkal volt tele, úgyhogy annyira a többi sportág sincs mellőzve hírverés terén. smileeee.gif
2016. június 27. 12:00 #46
emily92-17
emily92-17
 
Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.07.
Hozzászólás: 822
Csatolások: 0
Azonosító: 132765
Offline offline
Mi igy is nyertünk. Fantasztikus csapat.
2016. június 27. 12:07 #47
Fanny Holt
Fanny Holt
 
StátuszDreamin'
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.08.
Hozzászólás: 1028
Csatolások: 0
Azonosító: 208604
Offline offline
Először is GRATULÁLOK A FIÚKNAK! Végre a magyar foci nem a béka segge alatt van.
Aki azt mondja, hogy a belgákkal partiban tudtunk maradni az hazudik. A belgák sokkal gyorsabbak, pontosabbak voltak és szerencsésebbek is. Mi a középpályán folyamatosan eladtuk a labdákat, kicsit össze is rendültünk az első kapott góltól. Viszont mi egy portugál mecss után voltunk, ahol eléggé kihajtottuk magunkat, így nem csodálom, hogy a fiúk a végére már elfáradtak. Én eleve egy Nikolics Böde párossal kezdtem volna, nem pedig egy Pintérrel. A bíró most szerencsére nem volt olyan borzalmas, mint az előző három meccsen. Igaz a belga csapat nagyon fiatal és ezt kellene csinálni nekünk is. Talán még Geráék kihúzzák a VB-ig, de utána jöhetne az utánpótlás a fiatalokkal. Nézzük csak Nagy Ádámot, szerintem az EB egyik felfedezettje az a gyerek. Belenéztem az interjúiba és számomra nagyon szimpatikussá vált, tisztelettudó és optimista felfogása van a jövővel kapcsolatban. Egy szóval a kedvencem lett. biggrin.gif
És igen egyet kell értsek azokkal, akik azt mondják ez csak a kezdet. Van hova még fejlődnünk és reméljük ez Storck segítségével fog megtörténni.
Észrevételeim az EB alatt: Ami bosszantó volt, hogy mindig a legsz*rabb bírókat kaptuk és valahogy SOSE mutatták a MAGYAR szurkolókat a meccsen, csak ha gól volt.
Más csapatnál nem rohannak ki a szurkolókhoz, ha gólt rúgnak, de mieink, mentek azonnal ölelkezni a magyar drukkerekhez. És ezt annyira jólesett nézni, nahát még ott lenni és átélni... :')
*Észrevételeim off*
Egyetlen egy dolog zavar az egészben... Miért csak ez a b*zi foci tudja összetartani az országot? (Én is imádom a focit és hatalmas drukker vagyok)
De miért nem tudunk ennyire örülni a vízilabdázóink sikerének vagy az úszóknak, akik tényleg nyernek? Vagy ez már ennyire megszokott, hogy elvárjuk tőlük? Szerintem ugyanígy kellene ünnepelnünk, mint most az EB-n.
Ami még hozzáfűznivalóm van a dologhoz, hogy aki azt hiszi Belgium fog nyerni az nagy tévedésben él. Annyira nem jók, max. az ötödik hely juthat nekik. Én ugyanúgy a Németeket tartom esélyesnek, ahogy a legutóbbi Vb-n is. Meg persze hajrá a lengyel barátainknak! Mindent bele! (csak ne a franciák győzzenek! lol)
Ami már csak a legjobban fáj, hogy Rinyáldóék tovább jutottak.... Gondolom most örül a pofájuk, na de majd ad valaki a szájuknak.
MOST MÁR VÁROM AZ OLIMPIAI SIKEREINKET MAGYAROK! LEGALÁBB A TOP 10-BEN OTT A HELYÜNK!
RIA-RIA HUNGÁRIA! KÖSZÖNÖM AZ ÖSSZES KELLEMES EMLÉKET NEKTEK!
2016. június 27. 12:12 #48
- törölt felhasználó -    
Nagyon szupik viltak! heart.gif
2016. június 27. 12:20 #49
Divergent
Divergent
Dark witch
 
Státuszimmersed in the frenzy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.04.15.
Hozzászólás: 2157
Csatolások: 138
Azonosító: 242716
Offline offline
Szuperul voltak. Lehet h kiestünk de számomra a magyarok voltak a legjobbak!. Gratulálok a fiúknak! ❤
2016. június 27. 12:22 #50
tkinga06
tkinga06
új tag
 
StátuszLove♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.20.
Hozzászólás: 28
Csatolások: 11
Azonosító: 194408
Offline offline
GRATULÁLOK a FIÚKNAK!!! Teljes erővel küzdöttek a belgák ellen! Én nem szeretem a focit de megszerettették velem! És igaz a fiúk az országból nemzetet kovácsoltak!!! Büszkék vagyunk rátok fiúk!!!!!
2016. június 27. 12:24 #51
ScreamQueens
ScreamQueens
ITZY? ITZY!
 
Státusz»2019.03.05 - A.C.E concert~
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.07.11.
Hozzászólás: 1007
Csatolások: 1457
Azonosító: 246374
Offline offline
Nagyon büszke vagyok rájuk jók voltak és még azt is el érték hogy focit nézek szóval.. smileeee.gif
2016. június 27. 12:32 #52
Rebi0719
Rebi0719
visszatérő vendég
 
Státusz#ThisIsNotTheAlbum
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.21.
Hozzászólás: 316
Csatolások: 0
Azonosító: 204160
Offline offline
Nagyon büszke vagyok a fiúkra!!! A mi szemünkben győztesek, és ez a lényeg! smileeee.gif Szuperek voltak!
2016. június 27. 12:43 #53
Diala
Diala
Miss Objective
 
Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.27.
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Offline offline
Idézet (Fanny Holt @ 2016.06.27. 12:07)
Egyetlen egy dolog zavar az egészben... Miért csak ez a b*zi foci tudja összetartani az országot? (Én is imádom a focit és hatalmas drukker vagyok)
De miért nem tudunk ennyire örülni a vízilabdázóink sikerének vagy az úszóknak, akik tényleg nyernek? Vagy ez már ennyire megszokott, hogy elvárjuk tőlük? Szerintem ugyanígy kellene ünnepelnünk, mint most az EB-n.

Egyszerű a válasz: azért, mert bárki bármit mond, tetszik-nem tetszik, a foci a világ legnépszerűbb sportja. A 2014-es VB döntőt egymilliárd ember követte, az El Clásicókat pedig rendszerint több százmillióan. A miénktől igényesebb, színvonalasabb bajnokság meccseire negyven-ötvenezren látogatnak ki (mármint nem fordulónként, hanem egy meccsen), és hetekkel a szezon kezdete előtt elkelnek a bérletek, jegyek.
A vízilabda - vagy fentebb láttam, kajak-kenu - ezt hol mondhatja el magáról? Én nagyon örülök minden magyar sportsikernek, de a foci külön kategória. Ha valaki követi a (sport)híreket, akkor tudja, hogy mikor két éve Pesten volt a vízilabda EB, hatalmas érdeklődés övezte minden meccsünket, elfogyott minden jegy, végig telt ház volt a Hajós Alfrédban a magyar mérkőzéseken. Vagy hogy mást mondjak... Az idei jégkorong VB-n (miután a Divízió I-ből feljutottunk a főcsoportba) Szentpéterváron és Moszkvában példátlan szurkolást produkáltak a magyarok, az egész világ a csodájára járt, micsoda szurkolóink vannak, akik hatalmas hangulatot teremtettek a meccseken, és végig óriási szívvel buzdították a játékosainkat.
Szóval nemcsak a foci van, csak mivel ez a sport ilyen népszerű, az nagyobb figyelmet kap, több emberhez eljut.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. június 27. 12:44 #54
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter
 
Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.01.
Hozzászólás: 2558
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Offline offline
Nagyon büszke vagyok. Ebben a két hétben Rengeteget fejlődtek a fiúk, a végére elfáradtak, de még így is bent voltunk a legjobb 16 között. Ez hatalmas teljesítmény. Tudtam, hogy nem lesz könnyű, hiszen belgák nagyon jók a fociban. Gyorsabbak voltak ez tény. Szalait kikellett volna állítani, Bödének pedig végig a pályán kellett volna lenni. Dzsudzsák ismét hozta a formáját smileeee.gif Király olyan nagyokat védett, hogy nyitott szájjal néztem a kivetítőt. AZ ÉJJEL SOHA NEM ÉRHET VÉGET! Még nincs vége! A VB selejtezőkön még tarolhatunk wink.gif Egyébként a szégyen, hogy Portugália fele annyira nem játszott jól mint mi, mégis továbbjutottak. És nem hiszem el, hogy még mindig vannak károgók! Miért nem tudunk együtt örülni a magyar futball sikerének? Gép mögül károgtok, a Nagykörúton nem hallottalak titeket... csak gép mögül tudtok a saját hazátok ellen fogadni. Nem... bocsánat, nincs hazátok... nem vagytok magyarok, csak állampolgárok.. ...
Mindenesetre gratulálok a fiúknak, egy élmény volt együtt szurkolni smileeee.gif Nagyon Nagyon nagyon büszke vagyok, még csak most kezdődött minden.
2016. június 27. 12:48 #55
Fanny Holt
Fanny Holt
 
StátuszDreamin'
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.08.
Hozzászólás: 1028
Csatolások: 0
Azonosító: 208604
Offline offline
Idézet (Diala @ 2016.06.27. 12:43)
Egyszerű a válasz: azért, mert bárki bármit mond, tetszik-nem tetszik, a foci a világ legnépszerűbb sportja. A 2014-es VB döntőt egymilliárd ember követte, az El Clásicókat pedig rendszerint több százmillióan. A miénktől igényesebb, színvonalasabb bajnokság meccseire negyven-ötvenezren látogatnak ki (mármint nem fordulónként, hanem egy meccsen), és hetekkel a szezon kezdete előtt elkelnek a bérletek, jegyek.
A vízilabda - vagy fentebb láttam, kajak-kenu - ezt hol mondhatja el magáról? Én nagyon örülök minden magyar sportsikernek, de a foci külön kategória. Ha valaki követi a (sport)híreket, akkor tudja, hogy mikor két éve Pesten volt a vízilabda EB, hatalmas érdeklődés övezte minden meccsünket, elfogyott minden jegy, végig telt ház volt a Hajós Alfrédban a magyar mérkőzéseken. Vagy hogy mást mondjak... Az idei jégkorong VB-n (miután a Divízió I-ből feljutottunk a főcsoportba) Szentpéterváron és Moszkvában példátlan szurkolást produkáltak a magyarok, az egész világ a csodájára járt, micsoda szurkolóink vannak, akik hatalmas hangulatot teremtettek a meccseken, és végig óriási szívvel buzdították a játékosainkat.
Szóval nemcsak a foci van, csak mivel ez a sport ilyen népszerű, az nagyobb figyelmet kap, több emberhez eljut.

Hidd el nem mondtál újat. Csak én ugyanúgy kimennék ünnepelni az utcára egy Katinka siker után. smileeee.gif
2016. június 27. 12:48 #56
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.20.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Offline offline
Ahogy játszottak tegnap a srácok, nem érdemelték meg a négy nullás vereséget. Nekem ez a meccs 1:2 volt, és azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. A belgák nem gyöngék, de tudtunk volna gólt rúgni, ebben biztos vagyok. Az előző mérkőzésen, a német-szlovák meccsen láthattuk, hogy a szlovákok sokkal gyengébben játszottak mint mi (pedig dicsérték őket ezerrel), és ki is kaptak 3:0-ra. Németország pedig szintén erős, anno a brazilok felett is győzelmet arattak.
Csalódott vagyok, és úgy érzem, ennél mi jobbat érdemeltünk volna, mert jobbak vagyunk. A belgáknál ugyan nem, de amint mondtam, egy gólt rúghattunk volna, de szinte mindig egy átkozott centi hiányzott.
Bízom benne erősen, hogy a majd a következő bajnokságon szerencsésebbek, de főleg jobbak leszünk, jobban játszanak majd a fiúk. Ez az EB szerintem mindeki számára világossá tette, hogy nincs itt semmi sem veszve.
Igazán kár volt az a nagy hűhó, egyébként szerintem túlzásba vittük már a szurkolást, a mi sulinkban meg pláne. smileeee.gif 44 év után újra pályán, csoportelsőség, ennyi nekünk éppen elég.
2016. június 27. 12:52 #57
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter
 
Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.01.
Hozzászólás: 2558
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Offline offline
Mileylove23 őszintén, jó lenne. De előbb jussunk ki biggrin.gif
2018-ban jövünk!!!
2016. június 27. 13:05 #58
Diala
Diala
Miss Objective
 
Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.27.
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Offline offline
Idézet (Fanny Holt @ 2016.06.27. 12:48)
Hidd el nem mondtál újat. Csak én ugyanúgy kimennék ünnepelni az utcára egy Katinka siker után. smileeee.gif

Ki tart vissza? smileeee.gif
2016. június 27. 13:38 #59
YourPrincess
YourPrincess
új tag
 
Státusz"You'd lose your mind trying to understand mine."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.06.09.
Hozzászólás: 50
Csatolások: 0
Azonosító: 256954
Offline offline
Semmi okunk nincs szomorkodni, Gera gólja lett a legszebb a csoportmérkőzéseken lőtt gólok közül, Királynak rengeteg védése volt, sokat köszönhetünk neki is, mi lőttük a legtöbb gólt a csoportmérkőzéseken, veretlenül, és csoportelsőként jutottunk be a nyolcaddöntőbe. smileeee.gif Sajnos az eredmény szerintem nem tükrözi a meccset a belgák ellen, sok szép helyzetünk volt, amiket sajnos nem tudtunk gólra váltani. A belgák nagyon erősek, így erre lehetett számítani, de én nem vagyok szomorú, a magyar futball végre tart valahol, és így több esélye lesz a magyaroknak is valami erősebb klubcsapatba leigazolni, hiszen tele vagyunk jobbnál jobb játékosokkal. smileeee.gif Siralmas a sok utálatos, gyűlölködő károgó, aki a saját hazája veszteségét kívánja. Szomorú, hogy amikor tényleg mindenki összetart, még ilyenkor is vannak gyűlölettel teli emberek. Hogy képes valaki a saját hazája ellen drukkolni? Mindegy, nem kell velük foglalkozni, a legtöbben úgyis büszkék vagyunk a sikereinkre, és csak előre nézünk! smileeee.gif Hear our hearts beat together. heart.gif HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! heart.gif wub.gif
2016. június 27. 13:43 #60
- törölt felhasználó -    
Nagyon ügyesek voltak. Le a kalappal előttük.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!