Így búcsúztak a rajongók a nyolcaddöntőben kieső magyar válogatottól
2016. július 03. 11:25
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline |
Nincs vége semminek. Szeptember 6-án kezdjük a VB selejtezőket. Ugyanúgy fogunk drukkolni, mint eddig. Ráadásul a portugálokkal is összekerültünk, hát vágjunk be nekik még 3-at!
2016. július 03. 12:51
AdriLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 256836 offline |
Egyetértek a képekkel ) <3
Minden meccset néztem, és nagyon szerettem^^
Igen, az utolsó meccsünkön már én is szomorú voltam az éjszaka, de rájöttem hogy jön a VB és ott is megmutatjuk hogy mi is tudunk úgy játszani, ahogy Portugália, vagy akár Izland meg mittomén' a világhírű csapatok <3
Minden meccset néztem, és nagyon szerettem^^
Igen, az utolsó meccsünkön már én is szomorú voltam az éjszaka, de rájöttem hogy jön a VB és ott is megmutatjuk hogy mi is tudunk úgy játszani, ahogy Portugália, vagy akár Izland meg mittomén' a világhírű csapatok <3
2016. július 11. 22:48
Szepunkiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 257947 offline |
A legjobb csapat a világon. Csak miattuk néztem az EB-t, hisz 40 év után kijutottunk. Lehet, hogy a nyolcaddöntőben elbuktak a Belgák ellen, de egész Európa tiszteli Őket. A világ legjobbjai és 'Európa bajnokai'.❤ Nem érdekel, hogy kiestek, helyt álltak és küzdöttek a végsőkig. Csak így tovább, fiúk!❤ Ti vagytok a legjobbak! #
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.