86 éves korában elhunyt minden idők egyik leghíresebb olasz színésze, a Bud Spencerként világhírűvé vált Carlo Pedersoli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gyász! 86 éves korában elhunyt Bud Spencer
2016. június 27. 23:10
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Nyugodj békében legenda!!! <3 Hiányzoni fogsz <3
2016. június 27. 23:10
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Nem hiszem el. A mai nap tele van rossz hírekkel. Starityn beleütközök egy csajba, aki osztja az észt, de azt se tudja miről. Aztán tovább jut Portugália és Izland...
Most meg ez érintett a legrosszabbul. Szinte mondhatni az ő filmjein nőttem fel. Hiányozni fog, hihetetlen egy színész volt! És igen, neki is járt volna az Oscar.
Most meg ez érintett a legrosszabbul. Szinte mondhatni az ő filmjein nőttem fel. Hiányozni fog, hihetetlen egy színész volt! És igen, neki is járt volna az Oscar.
2016. június 27. 23:11
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Már fél órája csak zokogok, egyszerűen nem bírom megemészteni, hogy ezúttal tényleg elment. Az első kedvenc színészeim közé tartozott, mind a Terence-szel, mind az egyedül készített filmjeit rengetegszer láttam. Nyugodj békében, Carlo Pedersoli!
2016. június 27. 23:12
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline |
Kész. Lefagytam. System error. Ez nem lehet, nem. Nem!!! A világ egyik legnagyobb szíve az övé.
Nyugodjon békében!
Eggyel több angyal. ❤
Nyugodjon békében!
Eggyel több angyal. ❤
2016. június 27. 23:13
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Óóh Istenem! Egy igazi Legenda volt. Nagyon sajnálom szegényt! Nyugodjon Békében! Mindig velünk marad! Terence Hill-l óriási páros volt! Nekem nagyon fog hiányozni.
2016. június 27. 23:14
Amikor először azt olvastam, hogy meghalt, azt hittem egy újabb tréfáról van szó. De amikor már mindenhonnan azt olvastam, hogy "meghalt" , "nyugodjon békében" , azt hittem sokkot kapok, és azt mondtam egyfolytában, sírva, hogy "ez nem lehet, ez nem történhet meg, nem halhatott meg". De sajnos igaz. Akár hiszitek, akár nem, totálisan kivagyok készülve, teljesen összetörtem, zokogok, még mindig sokk alatt vagyok. Nem tudom felfogni, hogy ez történt. Egyszerűen képtelen vagyok. Az ő filmjein nőttem fel, nem hagyhatott itt minket. Örökké a szívemben fog élni, és amíg élek, addig fogom a filmjeit nézni. Már egymilliószor láttam őket, de még mindig nem unom, és nem is fogom. Hihetetlen, hogy egy újabb legenda távozott el tőlünk. Nyugodj békében, Bud! <3 :'(
2016. június 27. 23:15
White Soulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 250587 offline |
Istenem :"(....Azzal tudom magam vigasztalni, hogy már biztosan egy jobb helyen van, ahol soha többé nem fog szenvedni. Nyugodj Békében Carlo Pedersoli!
2016. június 27. 23:16
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni.
Őszinte és mély részvétem. Nyugodjon békében ez a nagyszerű ember. ♥
Őszinte és mély részvétem. Nyugodjon békében ez a nagyszerű ember. ♥
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.