Nyugodjon békében!
az ő filmjein nőttem fel.
Gyász! 86 éves korában elhunyt Bud Spencer
2016. június 29. 08:27
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline |
2016. június 29. 10:00
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
R.I.P.
Tehetséges színész volt, és szerencsére a filmrendezők, és a filmes szakma többi emberei ki is használták ezt. Ismét egy olyan ember, aki nem kapcsolatait felhasználva lett celebecske, hanem tényleg, tehetséges, sikeres színész. Ettől függetlenül nem szeretem a filmjeit, mivel akciófilmek, meg pofonok, meg vígjáték...teljesen más műfaj, amelyet én szeretek, de tegnap megnéztem a Kincs, ami nincs-et, és nagyon tetszett(:
Tehetséges színész volt, és szerencsére a filmrendezők, és a filmes szakma többi emberei ki is használták ezt. Ismét egy olyan ember, aki nem kapcsolatait felhasználva lett celebecske, hanem tényleg, tehetséges, sikeres színész. Ettől függetlenül nem szeretem a filmjeit, mivel akciófilmek, meg pofonok, meg vígjáték...teljesen más műfaj, amelyet én szeretek, de tegnap megnéztem a Kincs, ami nincs-et, és nagyon tetszett(:
2016. június 29. 10:03
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Amit láttam még tőle, a Banana Joe, ami szintén nagyon tetszett, és a Double Trouble- t (magyarul nem tudom, mi a címe) és az is nagyon szimpi volt. És ha jól emlékszem láttam még egy filmet, de azt nagyon régen, és nem tudom már, mi volt a címe, de az is jó volt. Emlékszem, ahogyan a család leült néha este, és nézett Bud Spencer filmet(:
2016. június 29. 10:42
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline |
Nyugodjon Békében.
2016. június 29. 14:30
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Ez borzalmas. Imádtam a filmjeit kiskoromtól kezdve egész mostanáig, és mindig is imádni fogom. Nyugodjon békében az ember, akin felnőttem
2016. június 29. 20:33
Mikor láttam a híreket, nem hittem a fülemnek. Nagyon meglepett a hír. Tudtam, hogy már nem volt fiatal, de akkor se számítottam rá, hogy eltávozik közülünk. Gyakran néztem a Terence Hill-lel közös filmjeit és a Piedonét, a gyerekkorom részei voltak.
Csodálatos színész és ember volt. Nyugodjon békében!
Csodálatos színész és ember volt. Nyugodjon békében!
2016. július 01. 16:34
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Nagyon sok embert a képernyők elé csalt.
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2016. július 01. 23:08
Ennek a duónak a filmjein nőttem fel. Gyakorlatilag teljesen lesokkolt a hír. Nagyon szerettem Budot, nagyon jó ember volt. Nyugodjék békében!
2016. július 03. 11:14
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline |
Én a 90-es években a filmjein nőttem fel, volt, hogy naponta megnéztük a Kincs ami nincset. Olyan ember távozott, aki helyett nincs másik. Ma már nem születnek legendák. Ég veled, gyerekkorunk hőse!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.