A skót lemezlovas immár búcsút intene a hírességeknek, és a hétköznapi lányok táborában keresne magának társat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Calvin Harris egy életre végzett a Taylor Swift típusú lányokkal
2016. június 30. 08:33
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. június 30. 08:36
viki_vagyok2016új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 257357 offline |
Hát van ez így a mai világban..
2016. június 30. 09:04
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Szegény Calvin.
2016. június 30. 09:13
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Már annyira unalmasak az erről a románcról szóló hírek és ezt nem sértésnek szánom ( üzenet a cikk írójának)! Oké, hogy egy hétköznapi lányra vágyik, ám egy hétköznapi lány is átverheti, méghozzá könnyűszerrel.
2016. június 30. 09:16
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Gyere Calvin! Csak a tiéd vagyok!
2016. június 30. 09:31
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Fanni0325 | Ma, 09:13
Már annyira unalmasak az erről a románcról szóló hírek és ezt nem sértésnek szánom ( üzenet a cikk írójának)! Oké, hogy egy hétköznapi lányra vágyik, ám egy hétköznapi lány is átverheti, méghozzá könnyűszerrel.
Igaz. Én csak annyiban cáfolnám meg,hogy egy átlagos,hétköznapi lány nem olyan csiillivilli,és menősködő,és teljesen más a gondolkozása is,valamint életmódja
Egyébként én teljesen megértem Calvint,és szerintem helyesen gondolkozik
Igaz. Én csak annyiban cáfolnám meg,hogy egy átlagos,hétköznapi lány nem olyan csiillivilli,és menősködő,és teljesen más a gondolkozása is,valamint életmódja
Egyébként én teljesen megértem Calvint,és szerintem helyesen gondolkozik
2016. június 30. 09:41
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
A napi Taylor cikk, jó sok érdekes infóval.
2016. június 30. 09:48
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Megérdemelte, és senki nem kérte, hogy összejöjjön Taylor-ral. Mit hisztizik ennyit? A lányok szoktak szakítás után. Úgy látszik abban a kapcsolatban Taylor viselte a nadrágot. Unalmas már, hogy mindennek lehordja Taylor-t, közben meg ha megromlik egy kapcsolat akkor az mindkét fél hibája. Calvin nagyot esett lefelé a szememben... Ezzel csak azt fogja elérni, hogy Taylor és a rajongói ellen fordulnak, márpedig szerintem neki sokkal több van. Sohasem bírtam ezt a fickót, ezután kifejezetten utálom. >:(
2016. június 30. 10:30
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline |
justanarianafan: ez már a második Taylor cikk a mai napon
2016. június 30. 10:35
MrsHoran2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 243927 offline |
Óh, Selena Gomez Fan.2, nehogymár Calvin legyen a hibás, mikor Taylor dobta őt egy másik pasi miatt, aztán még hisztit is kicsap Calvintől ezek a megnilvánulások tök normálisak, nem tudom hol van szó itt hisztiről. Nem is ismerted a kapcsolatukat, és mivan ha Calvin viselte a nadrágot? Attól mert Taylor mindig veri magát hetente 2 pasival, Calvin meg elvan magának még nem biztos hogy Taylor viselte a nadrágot. Taylor meg a rajongói ha ilyen miatt ellene fordulnak, Calvin szerintem le fogja tolni, mert a rajongóknak kb. semmi közük a kapcsolatukhoz, szánalmas ha emiatt rászállnak. Az meg felettébb okos dolog, hogy amiatt utálsz meg valakit, mert szakított az általad sztárolt (vagy nem sztárolt) lánnyal, aztán meg nyilatkozik hogy a csaj milyen kiábrándító mert 2 nap sem kellett neki hogy mással taperoltassa magát. Aha oké.
2 felhasználónak tetszik:
SpecialError,
idone
2016. június 30. 10:40
Selena Gomez Fan.2: Mit hisztizik ennyit? Az lenne nagy szám, meg akkor lenne megkérdőjelezhető a fickó emberi oldala, ha a kedves,ártatlan kis művésznőhöz hasonlóan pár hét alatt túllépett volna egy féléves kapcsolaton, amiben elvileg szerette a másikat. -.- Szerintem teljesen okkal van kiakadva és okkal kritizálják Taylor-t, amiért ilyen hamar továbblépett és ismét megtalálta a 100valahanyadik "Nagy Ő-jét." Ja és a másik: "Megérdemelte, és senki nem kérte, hogy összejöjjön Taylor-ral." A drága kis hercegkisasszonyt ki kényszerítette, hogy bújjon ágyba fél Amerikával? Senki. Ennyi erővel ő is megérdemelte azt a sok "szerelmi bánatot", amiket a nagy horderejű kapcsolatai után kapott és, amik után persze minden rajongója sajnálta és elmondta mindennek a pasit..-.-
2 felhasználónak tetszik:
SpecialError,
idone
2016. június 30. 10:44
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Jol teszi, nem kell neki az ilyen olcso no, keressen maganak egy igazit, aki szereti is, de nehez is legyen megszerezni
2016. június 30. 10:49
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Szegény Calvin
Szerintem jól teszi hogy átlagos lányt keres magának ......
Szerintem jól teszi hogy átlagos lányt keres magának ......
2016. június 30. 10:49
Akkor a kedves cikkírók is végezzenek már egy életre ezekkel a cikkekkel.
2016. június 30. 11:03
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Sajnálom Calvint, mert tudom milyen ha így elárulnak, de kicsit magára is vethet, Taylor már nem egyszer tett tanúbizonyságot arról, hogy számára egy kapcsolat nem jelent semmit, úgy váltogatja a pasikat mint más az alsóneműjét.
2016. június 30. 11:22
Meg tudom érteni. Remélem, hogy találni fog majd egy olyan lányt, aki szereti őt.
2016. június 30. 11:28
Screamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.24. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 255882 offline |
Szegény Calvin...
Viszont szerintem a téma túl van tárgyalva. Nagyjából 10 cikknek szolgált alapul ez a szakítás... most már nem kellene több ehhez hasonló.. Legalábbis Calvin részéről. Vagy ötmilliószor le lett írva ugyan az: csalódott, elárultnak érzi magát stb. Sajnálom/sajnáljuk is, de nem kell túlragozni a dolgot. Tegyenek pontot a sztori végére... Vagyis én így gondolom...
Viszont szerintem a téma túl van tárgyalva. Nagyjából 10 cikknek szolgált alapul ez a szakítás... most már nem kellene több ehhez hasonló.. Legalábbis Calvin részéről. Vagy ötmilliószor le lett írva ugyan az: csalódott, elárultnak érzi magát stb. Sajnálom/sajnáljuk is, de nem kell túlragozni a dolgot. Tegyenek pontot a sztori végére... Vagyis én így gondolom...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.