Starity

Szabó Ádám adatlap-pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. július 05. 15:25 #1
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Elmaradt múlt heti pályázatot is most indítom. Szokás szerint lehet szombatig beküldeni az életrajzokat. Szombat este lezárás, vasárnap este eredményhirdetés, lapátadás. beer.gif
2016. július 09. 16:15 #2
- törölt felhasználó -    
Hajszín: barna
Szemszín: zöldeskék
Súly: 75 kg
Magasság: 182 cm
Hobbi: foci, bulik, barátok, harmonika
Kedvenc szín: piros, zöld, kék
Kedvenc étel: gyros
Kedvenc film: Eredet
Kedvenc együttes: Queen

Szabó Ádám – magyar zenész, énekes és harmonikás – 1992. június 12-én született Budapesten, Magyarország szívében. Érden nevelkedett fel, ami jelenlegi lakhelyéül szolgál most is. Öt éves korában kezdte el érdekelni a harmonikázás, ugyanis ekkor találta meg édesapja harmonikáját. Több versenyen is részt vett már, mind hazai, mind nemzetközi szempontból. Jelentkezett az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorába is, ahol felfigyeltek tehetségére. Ez a tehetség elég volt arra, hogy ezzel elnyerje a döntőben a második helyet. Ezután végezte el sikeresen a középiskolát, majd a Liszt Ferenc Zeneakadémián folytatta tovább tanulmányait. Később jelentkezett A Dal 2013 eurovíziós nemzeti dalválasztó showba, ahol be is jutott az elődöntőbe a Hadd legyen más című dalával. 2013-ban kamatoztatta énekesi adottságait az X-Faktor című tehetségkutató műsorban. Itt az ötödik helyig jutott el. 2014 márciusában kiadta a Nem kell többé félj című dalát. 2015-ben ismét jelentkezett A Dal eurovíziós nemzeti dalválasztó showjába, ahol eljutott az elődöntőbe, ezúttal a Give me your love című dalával. 2015-ben Szabó Ádám világrekorder lett. Egy forró nyári napon a 40 fokos hőség ellenére sem rendült meg. Feladatát teljesítette: 24 órán keresztül harmonikázott az Erzsébet téren. 2015-ben YesYes néven alapított bandát.

Magánélete

Ádám és párja, Niki az X-Faktor második évadában ismerkedtek meg. Ádám ekkor még csak extra fellépőként vendégszerepelt a műsorban. Két évvel később viszont már versenyzőként állt a színpadon. A döntők során Niki többször táncolt Ádám mögött a színpadon, ez összehozta őket. Mint kiderült, a Give me your love című dal egy szerelmi vallomás párjának. Már több alkalommal is szakítottak.

Diszkográfia

Slágerlistás dalok

2013 – Hadd legyen más
2014 – Nem kell többé félj
2015 – Give me your love
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!