Mi, nők egyszerűen nem tehetünk ellene, imádunk sminkelni. Talán csak a ruhák, a táskák és a cipők hoznak hasonló lázba, mint egy szupertartós szempillaspirál, egy csókálló rúzs vagy egy gondosan ápoló alapozó.
A teljes cikkhez kattints ide!
7 kozmetikai termék, aminek mindig figyelj a szavatossági idejére
2016. július 06. 13:42
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. július 06. 14:09
Idézet
Mi, nők egyszerűen nem tehetünk ellene, imádunk sminkelni. Talán csak a ruhák, a táskák és a cipők hoznak hasonló lázba, mint egy szupertartós szempillaspirál, egy csókálló rúzs vagy egy gondosan ápoló alapozó.
Hm. Engem a felsoroltak egyike sem hoz igazán lázba. Biztos velem van a baj, de ha valakit lázba hoz egy szempillaspirál, ott azért már, szerintem gondok vannak. Egy szempillaspirált minden drogériában lehet kapni pár száz forintért, és ma már szinte mind vízálló. Szóval nem egy nagy dolog
(Lol, biztos férfi vagyok, vagy a franc se tudja.)
Szerintem, szinte senkinek nincs otthon csillámpora, mert azt általában szilveszterkor veszi az ember, és már estére elfogy. Ez személyes tapasztalat.
2 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
Rose Rowan
2016. július 06. 14:24
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
utolsó nem érint, de a többi elég hamar elfogy. Ecseteket meg tisztán kell tartani, akárcsak a sminkszivacsot, ha azt használ az ember. De ennyi erővel lehetne beszélni a mostanában divatos kontúrokhoz való termékekről is.
2016. július 06. 17:05
Stellarevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 253414 offline |
Hmm..nem rossz nem rossz.
Egyébként az ecsettisztításnak van egy olcsóbb megoldása is, mint a boltban kapható folyadékok, nem mellesleg szerintem egy-két drogáriás folyadéktól jobb is.
Pár száz forintért a gyógyszertárban beszerezhető sebbenzin is jól tisztit. Tény, hogy rettentően büdös, de gyorsan párolog, így abszolút túlélhető
Én a tisztító folyadékok közül a MAC -ét használom. Nyilván nagyon király, de egy vagyon:D
Egyébként az ecsettisztításnak van egy olcsóbb megoldása is, mint a boltban kapható folyadékok, nem mellesleg szerintem egy-két drogáriás folyadéktól jobb is.
Pár száz forintért a gyógyszertárban beszerezhető sebbenzin is jól tisztit. Tény, hogy rettentően büdös, de gyorsan párolog, így abszolút túlélhető
Én a tisztító folyadékok közül a MAC -ét használom. Nyilván nagyon király, de egy vagyon:D
2016. július 06. 17:22
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Nem tudom, engem mindig is jobban lázba hozott egy jó könyv, mint a sminkelés vagy vásárlás. Utóbbi kettő számomra horror.
Egyébként ezek roppantul logikusak, józan p*raszti ésszel simán rá lehet jönni. Bár aláírom, mindig van egy-két olyan jómadár, akik miatt az ilyen logikus dolgokat is szájba kell rágni. Mint a kézmosást...
Ember, más úgy káromkodik az üzenetében, ahogy a csövön kifér, nekem meg nem hagyod elküldeni a p*raszt szó miatt? Ejjj...
Egyébként ezek roppantul logikusak, józan p*raszti ésszel simán rá lehet jönni. Bár aláírom, mindig van egy-két olyan jómadár, akik miatt az ilyen logikus dolgokat is szájba kell rágni. Mint a kézmosást...
Ember, más úgy káromkodik az üzenetében, ahogy a csövön kifér, nekem meg nem hagyod elküldeni a p*raszt szó miatt? Ejjj...
2016. július 06. 17:52
1. Hát lehet nem vagyok nő de ezekre nekem nem igazán van szükségem.
2. A többi cucc jó a lejárat után is?
3. Ami lejár mert olyan sokáig nem használod arra nincs is szükséged, felesleges megvenni.
2. A többi cucc jó a lejárat után is?
3. Ami lejár mert olyan sokáig nem használod arra nincs is szükséged, felesleges megvenni.
2016. július 06. 19:38
Szupi. Majd ha sminkbuzi leszek, odafogok figyelni.
2016. július 12. 11:50
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Épp most (tegnap) vettem új spirált, de akkor is... Attól, hogy egy régebbit használsz, a jó ég áldjon meg, nem fogsz MEGVAKULNI!
-.-"
-.-"
2016. július 12. 11:55
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Kedves Agent X!
Lehet, hogy én sem vagyok annyira oda a sminkekért (csak spirált használok), de attól még az, akit ez komolyabban érdekel, és nem vesz meg akármilyen termékéket, az nem hülye, és nincs gond vele (ahogy te fogalmaztál), egyszerűen ez érdekli. Lehet, hogy neked más hobbijaid vannak, de ne ítéld el a sminkelni szeretőket pusztán ezért!
Lehet, hogy én sem vagyok annyira oda a sminkekért (csak spirált használok), de attól még az, akit ez komolyabban érdekel, és nem vesz meg akármilyen termékéket, az nem hülye, és nincs gond vele (ahogy te fogalmaztál), egyszerűen ez érdekli. Lehet, hogy neked más hobbijaid vannak, de ne ítéld el a sminkelni szeretőket pusztán ezért!
2016. július 16. 11:16
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1633 Csatolások: 34832 Azonosító: 249895 offline |
Az alapozóm fél évet nem bír ki, általában 3-4 hónap után elszokott fogyni, nyáron mondjuk kevésbé A sminkszivacsom nem szoktam minden használat után tisztítani, de mostmár nekikezdek
2016. július 16. 17:45
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Bocsi,de engem inkább egy könyv hoz lázba,és a hétvégék,szünetek utáni első sulinap(:
Bocsi,de engem inkább egy könyv hoz lázba,és a hétvégék,szünetek utáni első sulinap(:
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.