Selena Gomez elárulta szépségének titkát
2016. július 21. 19:14
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline |
Rose Rowan adom. Pl.: Kylie J. sokkal szebb. Okos és szép helyett hülye és ronda
2016. július 21. 19:26
Nem értek egyet Rose Rowannal. Majd akkor ítélkezz ha tudsz olyan számokat írni mint ő. Szerintem Selena az egyik legnormálisabb sztár. Szép és okos is de ezt nem veri nagy dobra. És amúgy sem kell féltékenynek lenni rá mert ő szép te meg nem.
2016. július 21. 22:20
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet (csenge01 @ 2016.07.21. 19:26)
Nem értek egyet Rose Rowannal. Majd akkor ítélkezz ha tudsz olyan számokat írni mint ő. Szerintem Selena az egyik legnormálisabb sztár. Szép és okos is de ezt nem veri nagy dobra. És amúgy sem kell féltékenynek lenni rá mert ő szép te meg nem.
Nem bírtam elmenni, hogy ne keljek Rose Rowan védelmére. Először is. Te elolvasod egyáltalán, hogy mit írsz? Ekkora hülyeségeket még életemben nem olvastam. "Mert ő szép te meg nem." Ennyi erővel ezt én is mondhatnám egy általad utált sztárra, hogy ő szép te meg nem. Nem kell azonnal ítélkezni azért, mert a te sztárocskádat valaki nem kedveli. Fogadd el a negatív kritikákat is, különben te nem fogsz majd a későbbiekben jól kijönni ezekből a "vitákból". Ja és jobb lesz ha megérted..minden sztár nagy dobra veri magát. Ha nem tennék, nem lennének híresek.
2016. július 22. 02:42
Shireenbokeh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 610 Azonosító: 255253 offline |
Hm, nem tudom, szerintem szép lány, főleg mert nem mű. Vannak azok a tipikus agyonsminkelt lányok, akik ki nem lépnének a házból a vastagon kihúzott szemöldökük nélkül és ahogy így rájuk nézek, gyakran elfog a késztetés, hogy egy vödör vizet öntsek rájuk Természetesen itt nem azt mondom, hogy Selenán nincs smink meg két kiló hajlakk, de mindez csak mértékkel, és inkább kiemelést szolgál mintsem másítást. Azt hiszem a szépsége pontosan az "átlagosságban" rejlik. Én sokkal szívesebben látok ilyen embereket a magazinokban és a tvkben, mint a csont sovány, vagy éppen agyonplasztikázott egyedeket.
2016. július 25. 16:09
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline |
Szerencsés, mert természetes szépség, a délies típusú nőknek például szerintem nincs is nagyon szükségük sminkre - nyilván nem mindenkire igaz ez, de java részük nagyon szép.
2016. július 26. 16:04
ex machinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 258321 offline |
A régi zenéit nem igazán szeretem, de a Revival és a Stars Dance egészen jók, és mint ember tök normális Ezek a tanácsok, vagy nem tudom mik, pedig egészen jók
2016. július 27. 00:06
minniemouse0516új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.15. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 243816 offline |
nagyon jo cikk lett
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.