Hol képzelitek el a távolabbi jövőtöket, Magyarországon vagy külföldön?
2012. május 20. 14:36
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Egyértelmű válasz: külföldön.
Semmi sem köt ehhez az országhoz jelen pillanatban, kilátástalan lenne itt a jövőm. Ezért most úgy látom, hogy mindenképpen külföldre kéne mennem gimi után. De majd meglátjuk, hogy alakul...
Semmi sem köt ehhez az országhoz jelen pillanatban, kilátástalan lenne itt a jövőm. Ezért most úgy látom, hogy mindenképpen külföldre kéne mennem gimi után. De majd meglátjuk, hogy alakul...
2012. május 20. 14:44
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline |
Külföldön, az biztos! Nem maradok ebben az országban, ha már élhetnék egy sokkal jobban is.. Egyenlőre a célom az Amerika azon belül meg vagy New York vagy Los Anegeles vagy valahol Kaliforniában.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2012. május 25. 13:36
Külföldön mindenképpen, mert itt a mentőtiszt a 120 000-res fizetésével is alig tud megélni, ott kint pedig a rohammentősök kétszer annyit keresnek, úgyhogy mindenképpen USA. Ha van egy lehetőség, akkor azt meg kell ragadni, azok közé a szerencsések közé tartozom, akiknek megadatott.
Bátor Ventillátor
2012. május 25. 13:39
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Egyértelműen külföldön,méghozzá Los Angeles-ben. Gyerekkori álmom,hogy kiköltözzek oda,ha minden úgy megy ahogy terveztem akkor jövő nyáron költözöm a legjobb barátnőmmel.
2012. május 27. 19:25
Külföldön, hogy miért? Mert itt nem vagyok benne biztos, hogy lesz jövőm.
2012. május 27. 19:32
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Ha őszinte akarok lenni, akkor kerek perec megmondom: fogalmam sincs. Nyilván vonz külföld is, de jelen pillanatban tisztában vagyok azzal, hogy az én idegennyelv-tudásom nem elegendő ahhoz, hogy kint elboldoguljak. Ráadásul egyelőre még van hol dolgoznom a végzettségemmel itthon is. Nyilván sosem lehet tudni. Könnyen lehet, hogy arra fogok kényszerülni, hogy elköltözzek. Én a jövőmet ott képzelem el, ahol a családomnak adott helyzetben jobb lesz. Ez meg majd alakul.
Bátor Ventillátor
2012. május 28. 21:39
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Én itthon biztos nem maradok meg elképzelni se tudom...
2012. május 30. 12:50
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline |
Külföldön..1 év és költözünk. -.-
2013. június 07. 18:55
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Én még nem nagyon tudom
Attól függ, hogy elmegyek-e fősulira tanárnak, mert akkor lehet, hogy Mo.-n, de ha nem, akkor külföldön
Attól függ, hogy elmegyek-e fősulira tanárnak, mert akkor lehet, hogy Mo.-n, de ha nem, akkor külföldön
2013. június 07. 19:32
Igen elszeretnénk nagyon szeretem a tengert és nekünk nincs
2013. június 07. 19:53
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Valahol külföldön, az biztos...
2013. június 07. 20:20
Külföldön, ez egyértelmű. Leginkább Franciaország és Olaszország vonz, de New York és Japán se rossz, bár az utóbbiba inkább csak nyaralni mennék el, lakni nem.
2013. június 14. 13:45
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Mindenképpen Magyarország.
Még ha nincs is itt minden rendben,és pénzkeresésileg sem a legjobb,a legtöbb magyarban azért még is csak benne kéne lennie a hazaszeretetnek...
Mi lenne,ha minden egyes fiatal kimenne külföldre?
Nem beszélve arról,hogy amíg felnősz,ez az ország tart el,aztán meg itt hagyod cserben...Sok orvos is amíg tanul,szinte ingyen kap mindent,elég sok pénz belefeccolnak,aztán meg mindegyik megy ki külföldre,Magyarország meg gyakorlatilag így persze hogy benne marad a sz*rban.
Még ha nincs is itt minden rendben,és pénzkeresésileg sem a legjobb,a legtöbb magyarban azért még is csak benne kéne lennie a hazaszeretetnek...
Mi lenne,ha minden egyes fiatal kimenne külföldre?
Nem beszélve arról,hogy amíg felnősz,ez az ország tart el,aztán meg itt hagyod cserben...Sok orvos is amíg tanul,szinte ingyen kap mindent,elég sok pénz belefeccolnak,aztán meg mindegyik megy ki külföldre,Magyarország meg gyakorlatilag így persze hogy benne marad a sz*rban.
minibogárka
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.