Starity

Személyiségi jogok megsértése miatt börtön vár Kim Kardashianra és Kanye Westre?

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 22. 00:42 #81
Diala
Diala
Miss Objective
 
Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.27.
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Offline offline
Idézet (Beyla @ 2016.07.21. 19:38)
Köszöntelek téged a felnőttek világában! A világ kib*szott manipulatív az emberek pedig még manipulatívabbak. Bár Taylor Swift nem a szívem csücske, sosem szerettem, de azt el kell mondjam, hogy a szálakat nem ő mozgatja, sőt soha nem is ő mozgatta. [...]

Félreértettél, mert én egy olyan dologot se állítottam, amit te fentebb kifejtettél. Tisztában vagyok vele, hogy Taylor nem egyedül irányítja a karrierjét, s mindent, ami azzal jár; szimplán annyit válaszoltam a Te kérdésedre, hogy számomra mi miatt ellenszenves. Ennyi.
2016. július 22. 01:18 #82
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Idézet (Diala @ 2016.07.22. 00:42)
Félreértettél, mert én egy olyan dologot se állítottam, amit te fentebb kifejtettél. Tisztában vagyok vele, hogy Taylor nem egyedül irányítja a karrierjét, s mindent, ami azzal jár; szimplán annyit válaszoltam a Te kérdésedre, hogy számomra mi miatt ellenszenves. Ennyi.

Félreértettelek? Nem hiszem. Olvasd vissza a hozzászólásaidat! Konkrétan úgy írsz Taylor Swiftről, mintha minden az ő kis szöszi agyából pattant volna ki. Csak egy példa - "Amit most is előadott a médiának, a hiszti a dal miatt, aztán kibukik, hogy végig tudott róla, és bele is egyezett...?!". Honnan tudod, hogy mindez nem egy előre megírt forgatókönyv? Nagy az esély arra, hogy valaki megmondta Taylornak mit kell csinálnia. Csapja ki a hisztit, mondja ezt, mondja azt, hisz úgyis az eladhatósága a lényeg. Minél többet írnak, cikkeznek, beszélnek róla, annál népszerűbb lesz. A népszerűség, mint tudjuk, pénzt hoz. Ő csak egy bábú, akit a háttérből rángatnak. Ha te is így látod, akkor miért vélekedsz róla ennyire negatívan? Egyébként nem a kérdésemre válaszoltál, mert én csak arra akartam választ kapni, hogy mi a helyzet az exeiről írt dalaival (lásd vastag betűs rész), nem pedig arról, hogy miért nem szimpatizál vele bárki is a fórumon. Úgyhogy az barokkos túlzás, hogy a feltett kérdésekre válaszoltál. A link pedig nem bizonyíték arra, hogy x dal tényleg y exéről szól. Ezek mind mind spekulációk, kérem szépen.
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820, olsenfan..
2016. július 22. 03:47 #83
Hoxa18
Hoxa18
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.07.17.
Hozzászólás: 875
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
Offline offline
lilla1 | Tegnap, 22:05
Remélem börtönbe megy mindkettő!!! Mármint Kanye és Kim. Ez az egész nem lenne, ha a drága Kanye West annak idején egyszer be tudta volna fogni a nagy pofáját és nem szakítja félbe Taylort, hogy nem őt illeti a győzelem. Biztos vannak minden díjátadón, akik nem értenek egyet az eredménnyel, de a gerinctelen Kanye-n kívül mindenkiben van annyi emberség, hogy ezt nem mutatja ki ilyen nyilvánosan. Még hogy őt tette híressé Taylort? Ugyan már! Ő egy senki hozzá képest a pornósztár feleségével együtt. Szerintem a probléma ott kezdődött, ott kellett volna Kanye-nek meghúznia magát, de legalább a dalban nem írna ilyeneket Taylorról. Mert egy valamirevaló ember nem tesz ilyet. Nem akarok belemenni, lényegtelen, hogy Taylor tudott-e a dalról vagy sem (nekem a videókból az jön le, hogy Taylornak van igaza, mert ő nem a szexes, hanem az én tettem híressé részen van felháborodva, ahhoz pedig a videóban nem kértek engedélyt...), ha engem valaki így megszégyenített volna, mint Kanye Taylort 2009-ben, Taylor helyében én is visszaadnám neki, így vagy úgy.

Hajrá Taylor, veled vagyunk, remélem tényleg leszel olyan tökös, hogy börtönbe juttatod ezt a gerinctelen senkiházit és a pornósztárt!!!


Abszolút nem védeni akarom, de ugye tudod, hogy Kanye West 21-szeres Grammy díjas előadó? Ennyi még a kis Taylornak sincs, úgyhogy azt inkább nem állítanám, hogy egy senki. A senkik nem kapnak csak úgy ennyi Grammyt.
2016. július 22. 07:41 #84
- törölt felhasználó -    
Szerintem teljesen mindegy, hogy valaki rángatja-e a T.S. drótjait vagy sem a végeredmény ugyanaz. Felnőtt nő, meg tudja ítélni mi az, ami erkölcsileg helyes vagy sem. Ha a 16 exből, amit előzőleg felsoroltak csak a felét cikizte ki, úgy hogy azoknak fogalmuk sem volt, h. mire megy ki a "játék" már eleve sok(k). Ő az aki a képét, nevét adja mindenhez, Ő az aki a végső kegyelemdöfést megadja, nem kell még részben sem felmenteni, plusz mindent a kreatív teamre, pr-okra stb közreműködőkre a háta mögött kenni. Taylor tollának ékességei a jaj de szemétláda voltál, amiért ezt + azt tetted / nem tetted nyavalygós picsogások.

Ha más azt mondja alázz meg valakit, mert ezáltal sok pénzre tehetsz szert, akkor te megteszed? Az emberek a saját értékrendjük, ítélőképességük alapján hozzák a döntéseiket. Nyilván a menedzsment az anyagi megfontolásokat tartja szem előtt, ami T.S. imidzsével társítva annyit tesz, h. rendelkeznek mások felett. Lehet, h. nem nevezi meg az exe-it a dalaiban, de amikor a szakítását követően olyan számot ad ki, aminek a címe pl. Style és több interjúban utal arra mennyire nehéz időszakon van túl a sráccal való szakítása után, mely egyben inspirálta is az X-Y szám(ok) megírásában akkor már több mint egyértelmű, h. kinek / ki miatt íródott / íródtak a szerzemény(ek).

Úgy vélem, h. innét megkerülni, és megmagyarázni a bizonyítványt teljesen értelmetlen.

Miley egy sokkal komplexebb eset, és egyetértek azzal, h. amit csinál(t) azzal végső soron több problémát okozott, mint T.S. az álszenteskedésével. A rajongói táborát a legsebezhetőbb és legbefolyásolhatóbb korosztály alkotja, mindegy ebbe nem is megyek bele hosszú lenne és off.

Britneyt imádtam, az Oops I did it again albuma örök kedvenc marad, nem hiába vezette az albumeladási listát az Adele Hello hype-ig, ami megint csak egy ügyes marketing fogás részeként vehette át a stafétát /megint off/ visszatérve a szűz imidzsre, engem hidegen hagyott, és amikor "lelepleződött" sem volt benne semmi megdöbbentő, legalábbis számomra nem. Azzal az imiddzsel nem ártott senkinek, nem befolyásolt rossz irányba senkit, nem úgy mint most többgyermekes anyukaként Britney Bitchként...
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2016. július 22. 10:23 #85
Eroszi
Eroszi
visszatérő vendég
 
StátuszWhy so serious?
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.08.22.
Hozzászólás: 241
Csatolások: 0
Azonosító: 232003
Offline offline
Nevezzük nevén a gyereket, Kimék végre valahára lerántották a leplet mindenki kedvenc üdvöskéjéről, hogy a való életben, a sok jótékonykodás meg szereplés ellenére, a való életben mégis csak egy hülye picsa. Ennyi. Gyakorlatilag mondjuk azt, hogy kiderült az igazság róla...és mi történik? Hát persze, hogy azok lesznek +bäszva, akik csak az igazságot akarták!

"Köszöntelek téged a felnőttek világában! A világ kib*szott manipulatív az emberek pedig még manipulatívabbak." Igazad van, csak nem ugyanabban a nézőpontban állunk.
A sztárok világa úgy van kifordulva magából, ahogyan csak lehet. Azok fogják megszívni, akik az igazságot hirdetik és azok kerülnek rivaldafénybe (lsd. Swift), akik hazugok és képmutatóak. Ez a világ el van cseszve, nem is tudom kiben csalódjak nagyobbat. Talán az elvetemült rajongókban, akik szeretik a zenéjét, munkásságát, de nem képesek felfogni, hogy attól, mert valaki csinál valami jót, még lehet egy seggfej.

Swift mögött tényleg háttéremberek sokasága áll, de ne mondja nekem senki se azt, hogy a nagy Taylor Swift eddigi minden lépése az ő irányításukra történt. Ez nem rágalom, hogy ők nem csak eszközt látnak benne a tömegek megfogására, mert ez lehet, hogy így van.
De attól még Taylor ugyanolyan okádék személyiségű csaj marad, ez nem csak "játékból" van. Kihasználja a férfiakat és a kapcsolatait, majd ebből inspirálódik, az emberek pedig éljenzik ezért!
2016. július 22. 11:10 #86
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 192
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Offline offline
Hoxa18: Valóban nem tudtam, meg is lepődtem rajta. Én soha életemben nem hallottam egy számot sem tőle, lehet, mert más a zenei ízlésem, de szerintem Grammy díj ide-oda, Taylor Swift nagyobb sztár, nincs olyan,aki legalább egy dalát ne tudná folytatni, ha meghallja.
2016. július 22. 11:13 #87
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 192
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Offline offline
Akik Taylor-t szidják és elmondják mindenféle r*bancnak meg k*rvának és Kimet védik, remélem tudják, ki is az a Kim Kardashian. Egy pornósztár, akit azért ismer a világ mert széttette a lábát. Egy szexvideónak köszönhetően híres. Könyörgöm, ne vegyük egy kalap alá Taylor-ral, akinek voltak félresikerült kapcsolatai, nemhogy még Kim a jobb... A kettő messze nem egy kategória, úgyhogy, aki Kimet védi és Taylort a pasiügyei miatt mocskolja, remélem tudja ki kicsoda...
2016. július 22. 11:35 #88
- törölt felhasználó -    
Hogy lehet valaki ennyire szánalmas?? Taylor igazán abbahagyhatná már az álszentkedést... nehogy már azok kerüljenek börtönbe akik az igazságot modják!! Nem igaz hogy taylor nem tudja elfogadni hogy lebukott... most attól mert bepereli West-éket még ugyanúgy egy hazudós picsa és mindenki tudja hogy beleegyezett a dalszövegbe...
2016. július 22. 12:49 #89
- törölt felhasználó -    
...mert kinek ártott Kim Kardashian azzal a pornóvideóval Lilla?
A csaj saját magát járatta le, saját magából csinált hülyét, tisztában van azzal mit minek köszönhet, azzal is, h. egy tehetségtelen liba, viszont nem gázol át másokon annak érdekében, h. megtömje a zsebét. Emberileg még mindig több értéket hordoz ilyen téren mint T.S. nem próbál másnak látszani mint, ami/aki. Jah, h. Swift nyert tizenvalahány Grammyt? És? Céline Dion, Tina Turner, Mariah Carey, Christina Aguilera... hányat nyertek? Pont, h. a T.S.-féle "énekesnők" díjazása miatt vesztette nívóját a legtöbb rangos esemény.

Annyit hozzáteszek nem gyűlölöm egyik oldal képviselőit sem, nem tartom k*-nak egyik hölgyeményt sem, T.S.-től van pár szám, videó klip, ami tetszik, de nem azért mert kimagaslóan jól énekel bennük, a mögöttes tartalmat próbálom figyelmen kívül hagyni, de ha a szám csak picsogásról szól, akkor inkább meg se hallgatom.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. július 22. 14:58 #90
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég
 
Státusz"Minden siker mögött 100 kudarc van"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.05.10.
Hozzászólás: 392
Csatolások: 0
Azonosító: 243663
Offline offline
OceanSoul ott a pont
2016. július 22. 15:35 #91
Zsombor1989
Zsombor1989
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.08.06.
Hozzászólás: 122
Csatolások: 0
Azonosító: 247914
Offline offline
Megérdemelnék, végre a botrányaikba fulladnának bele. ..
2016. július 22. 15:57 #92
samudzsenifer
samudzsenifer
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.09.01.
Hozzászólás: 365
Csatolások: 0
Azonosító: 185285
Offline offline
Örülnék ha Taylor megtenné... De nem foglya
Nem ismerem Taylort úgy értem személyesen, de tudom ki ő és milyen.
Gondoljatok bele.
Kanye-nak és Kim-nek is rengetek követője van.
Taylor pert indít és milliók kedvenceit börtönbe küldi akkor őt fogják utálni. És ezt nyilván nem szeretné.
2016. július 22. 16:47 #93
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.08.
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Offline offline
bármit perre lehet vinni ha elég nagy név vagy...
2016. július 22. 17:20 #94
Bius2002
Bius2002
visszatérő vendég
 
Státusz"A világ öngyilkos hajlamú. Hiába mentjük meg, újra felköti magát."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.12.29.
Hozzászólás: 144
Csatolások: 0
Azonosító: 238037
Offline offline
Na hajrá!! biggrin.gif
2016. július 22. 18:03 #95
Detta
Detta
Queen♛
 
StátuszTired AF.... but succesful
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.07.
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Offline offline
Most kivételesen Kiméknek tudnék igazat adni ez ügyben.
2016. július 22. 22:25 #96
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch
 
StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.02.17.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Offline offline
Hát ez szép. taps.gif
2016. július 22. 22:37 #97
- törölt felhasználó -    
Csak nehogy Taylor menjen ja boccs taylor .. Kardashian családdal nem szabad újat húzni .. Majd most bele avatkozik Kris és ha ő bele avatkozik akkor Kiméknek nyert ügyük lesz!
2016. július 22. 22:51 #98
Genoveva01
Genoveva01
visszatérő vendég
 
StátuszPretty Little Liars :3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.01.
Hozzászólás: 275
Csatolások: 0
Azonosító: 202964
Offline offline
Taylor egy picsa.
A neten valahol olvastam,hogy ha perre is vinnék az ügyet, azok a felvételek azért készültek, mert van egy pasi, aki állandóan Kanyét filmezi,mert a jövőben önéletrajzi filmet vagy mit akarnak csinálni.szóval lehet hogy mégsem annyira illegálisak a felvételek.
ha meg bíróságra mennének..ugyanmár biggrin.gif pont őket csuknák le?biggrin.gif ahol a pénz van.max fizetnek és annyi lesz
nem kell itt félteni senkit.
#teamkimye
2016. július 23. 09:33 #99
DanceToSzoncsa
DanceToSzoncsa
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.08.06.
Hozzászólás: 34
Csatolások: 0
Azonosító: 247943
Offline offline
Taylor egy rohadt nagy PICSA! MIndig is az volt!Azzal a sok pasijával és a megcsalásaival!... Nem birom ezt a Kardsian-Jenner.. családot de most Kiméknek adok igazat!#TeamKimye
2016. július 23. 11:08 #100
- törölt felhasználó -    
Örülnék, ha lecsuknák őket. Taylor oldalán állok.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok