csak az a xar hogy 14-bõl 4-en jutnak tovább
Csillag születik - Mit gondoltok a műsorról?
2007. november 04. 01:14
sztem nem rosz sõt igazán tetszik
2007. november 04. 08:17
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Megint másolni próbálnak egy külföldi müsort.
Rém egyszerû emberek,sok kis trendi tini,ostoba értékelni nem tudó zsûri,kreativitás nélüli produkciók(kivétel attraction,bár õk is "lopták" azt az elõadást) az amit láthattunk.
Az egyedüli aki nagyot alkotott az a mûsorvezetõ kiscsaj,már a megjelenésével is tovább juthatott volna ha indul,ráadásul lemosta az össze-vissza rángatozzó Bucit.
A Youtube tele van az amerikai,brit Csillag születik szereplõivel.Több milliós nézettségû
,már-már megdõbbentõ elõadásokkal.A tegnapiak közül én nem sokat néznék meg mégegyszer.
http://www.youtube.com/watch?v=K_5W4t_CBzg
http://www.youtube.com/watch?v=5MsYWNuQWFk
Rém egyszerû emberek,sok kis trendi tini,ostoba értékelni nem tudó zsûri,kreativitás nélüli produkciók(kivétel attraction,bár õk is "lopták" azt az elõadást) az amit láthattunk.
Az egyedüli aki nagyot alkotott az a mûsorvezetõ kiscsaj,már a megjelenésével is tovább juthatott volna ha indul,ráadásul lemosta az össze-vissza rángatozzó Bucit.
A Youtube tele van az amerikai,brit Csillag születik szereplõivel.Több milliós nézettségû
,már-már megdõbbentõ elõadásokkal.A tegnapiak közül én nem sokat néznék meg mégegyszer.
http://www.youtube.com/watch?v=K_5W4t_CBzg
http://www.youtube.com/watch?v=5MsYWNuQWFk
2007. november 04. 08:55
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Hát nem tudom...
Nekem nem nagyon jön be...
Ráadásult 1 órával tovább tartott a tegnapi mûsor mint kellett volna, szóval egy kicsit már untam a végére ezen felül az a parodista nagyon gyenge volt, mondjuk a többiek jók voltak.
Nekem nem nagyon jön be...
Ráadásult 1 órával tovább tartott a tegnapi mûsor mint kellett volna, szóval egy kicsit már untam a végére ezen felül az a parodista nagyon gyenge volt, mondjuk a többiek jók voltak.
2007. november 04. 09:51
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Idézet(johawer @ 2007. November 4. - 01:14)
sztem nem rosz sõt igazán tetszik

Ha már itt tartunk kik jutottak tovább?
2007. november 04. 09:55
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
A parodista mondanivalója az volt,hogy a magyar média különbözõ köntösbe bújtatva el tudja adni ugyanazt a fost akár 100szor is,mert a buta nép sajnos vevõ rá.Én ezt értékelem,bár tény,hogy jobban is elõadhatta volna.
A többieknek iskolában a helyük!
A többieknek iskolában a helyük!
2007. november 04. 10:59
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
nem nagyon vagyok oda ezekért a tehetségkutató féle mûsorokért, ugyanúgy mint a valóság sókért sem, de azért belenéztem, az elsõ kép elõadást megnéztem... elég is volt...
és szerintem van már elég hasonló mûsorokból (megatánc, megasztár stb) jött SZTÁROCSKÁNK és nem igazán kéne csinálni többet, legalábbis szerintem, mert nemhinném hogy túl sokmindenkit érdekelne hogy VV Ágica újra szerelemes, új haja van, esetleg betört a körme
és hát az ötletek, tényleg semmit ötletük nincs, minden mûsort külfödrõl másolnak
és szerintem van már elég hasonló mûsorokból (megatánc, megasztár stb) jött SZTÁROCSKÁNK és nem igazán kéne csinálni többet, legalábbis szerintem, mert nemhinném hogy túl sokmindenkit érdekelne hogy VV Ágica újra szerelemes, új haja van, esetleg betört a körme
és hát az ötletek, tényleg semmit ötletük nincs, minden mûsort külfödrõl másolnak
2007. november 04. 11:26
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
nekem vegyes érzéseim vannak. tetszett is,meg nem is. tetszett,h mindenki kapott lehetõséget, minden mûfajból bemutatkozhatott vki. nem tetszett Stohl BUCIIII (õ soha), meg a zsûribõl egyedül Fábrynak volt normális és értékelhetõ véleménye. a humorba bújtatott szöveg alatt nagy igazságok lapultak, csak sajnos ezt a tudatlan közönség nem nagyon szûrte le, mert csak röhögtek folyton...
na majd meglátjuk, mi lesz itt még.
na majd meglátjuk, mi lesz itt még.
2007. november 04. 11:54
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
akik továbbjutottak ( 2 énekesnõ, 2 tánccsoport ) azok jók voltak sztem..
kíváncsi vok a további felhozatalra...
sztem összességében nemvolt rossz mûsor,eltekintve a mûszaki bakiktól, a siralmas mûsorvezetõktõl és a hozzánemértõ zsûrítõl...
sztem összességében nemvolt rossz mûsor,eltekintve a mûszaki bakiktól, a siralmas mûsorvezetõktõl és a hozzánemértõ zsûrítõl...
2007. november 04. 11:56
|
|
Jamarco |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.01. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 2253 Azonosító: 36073 offline
|
Idézet(Dido @ 2007. November 4. - 11:54)
akik továbbjutottak ( 2 énekesnõ, 2 tánccsoport ) azok jók voltak sztem..

Ez nemeleg indok hogy katasztrofalis legyen egy musor???
2007. november 07. 14:23
|
|
Mannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.30. Hozzászólás: 245 Csatolások: 296 Azonosító: 40372 offline
|
Hát nem rossz sztem... láttam az elsõ adást belõle, mondjuk nem az egészet, de láttam pár embert... Tök durva volt az a 12 éves kiscsaj...
De jól énekelt, csak szar számot!
2007. november 07. 14:28
Idézet(xxNikixx @ 2007. November 4. - 09:51)
Ha már itt tartunk kik jutottak tovább? 
http://www.csillagszuletik.tv/
itt meg tudod nézni
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: