A rajongók már hónapok óta tűkön ülve várják, hogy közel 10 év után újra láthassák Rory és Lorelai mindennapjait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szívek szállodája: itt az első előzetes!
2016. július 28. 11:23
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
2016. július 28. 11:48
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Kedvenc sorozatom volt, a végén amikor a főcímdal elindult, elérzékenyültem. "Az évszakok változnak, de pár dolog sosem fog." Nagyon várom már a részeket.
2016. július 28. 12:04
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
A legrégebbi sorozat,amit néztem,de az örök kedvencem marad.A sorozat felé irányuló szeretetem,látható a felhasználó nevemből is.
Nagyon várom már,hogy láthassam a Gilmore lányok történetét,még ha ez csak négy részből is fog állni,sajnálatomra.Addig is tűkön ülök.
Nagyon várom már,hogy láthassam a Gilmore lányok történetét,még ha ez csak négy részből is fog állni,sajnálatomra.Addig is tűkön ülök.
2016. július 28. 12:43
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Minden idők legjobb sorozata, nagyon szerettem de nem tudom, hogy örüljek e ennek vagy sem. Általában ezek a "nagy sikere volt egy sorozatnak, vegyük elő még egyszer hátha hoz egy kis bevételt" sorozatok nem sikerülnek túl jól, de hátha most másképp lesz!
<3
2016. július 28. 12:43
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Engem nagyon érdekel a sorozat ha végeztem a Született Feleségekkel szerintem el fogom kezdeni elölről mert hébe-hóba láttam így részeket a TV-ben a Viasat3-on de úgy igazán sosem néztem sztem tényleg el fogom kezdeni
Melissa miatt a sorozat előnyben van hisz vele együtt biztos jó lesz!
2016. július 28. 13:43
Sajnos még egy részt sem láttam belőle, de nagyon érdekel a sorozat. Egyszer lehet, hogy ledarálom.
2016. július 30. 11:08
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Jaj, de várom már! Nagyon örülök, hogy gyakorlatilag mindenki visszatér, és nem csak a főbb szereplők, de ilyen kisebb karakterek, akik bár nem voltak nagyon fontosak, de mindig jelen voltak, és sokat adtak a sorozathoz. Ilyenekre gondolok, hogy Taylor, Kirk, Mrs Kim stb. A november 25 mostantól piros betűs ünnep a naptáramban.
2016. július 30. 21:38
Olyan nagyon várom már! Remélem majd hamar lefordítják a részeket.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: