Kész nő lett! Így néz ki most az Alkonyat sztárja, Mackenzie Foy
2016. július 29. 11:46
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Őszinte leszek, kislány korában sokkal kiemelkedőbb volt a szépsége, meg sokkal bájosabb volt. Olyan különleges. Most meg olyan átlagos. Jó szép, meg minden, de ilyet az utcán is sokat lehet látni. Nincs meg benne az a különlegesség, ami kislánykorában még megvolt.
2016. július 29. 12:03
Szerintem régebben sokkal szebb volt. És ő lány, nem pedig nő
2016. július 29. 13:09
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline |
Kislanynak olyan gyonyoru volt ez a lany annyira bajos es edes volt most pedig egy atlagos szep lany es mar nem annyira gyonyoru de lehet azert mert belepet a kamaszkorba am en ugy kepzelnem el h egy barnabb boru vastagabb szemoldoku piros ajku leanyzo talan igy vissza nyerne kislanyos gyonyoru bajat es egy icike piciket tobb smink es a stilusa nem annyira tetszik velem egyidos en is 16 vagyok de a korombeli lanyok nem igy oltozkodnek hisz meg fiatal nem igy kene oldozkodni mint egy emos (nem inge nem veszi magara senki. ) en az eletvidam szineket szeretem pasztel neon termeszetesen nkm is vannak sotet ruhajim na M1 ...
2016. július 29. 13:16
Decibelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.25. Hozzászólás: 424 Csatolások: 78 Azonosító: 254270 offline |
Én is 16 vagyok, és annak ellenére, hogy nincs színészi múltam,
gyereknek nevezem magam. Ő is az. A 16 éves az még gyerek.
Régebben, szerintem szebb volt. Kicsit furcsa az arca.
gyereknek nevezem magam. Ő is az. A 16 éves az még gyerek.
Régebben, szerintem szebb volt. Kicsit furcsa az arca.
2016. július 29. 13:36
Már megint egy felesleges cikk. Aki kíváncsi arra, hogy hogyan néz ki, az csak rákeres interneten.
2016. július 29. 15:01
Jó..Ha leírjátok még 100-an ,hogy ő egy lány és nem nő,akkor talán mindenki elhiszi. Amúgy tényleg szép.
2016. július 29. 15:08
Sütikexdd: A stílus neve nem emos, hanem emo és Mackenzine olyan messze áll attól, mint az Eiffel Torony a Szabadság szobortól. Ha pedig esetleg ez a stílus jönne be neki, akkor miért is nem öltözhetne úgy 15 évesen? -.- Erre elég béna indok volt az, hogy te jobban szereted a színes cuccokat...
Szerintem is erős túlzás nőnek nevezni 15 évesen és nem változott szerintem túl sokat. Ha nem tudnám, hány éves, olyan 13-ra saccoltam volna. Százával mászkálnak ilyen külsejű lányok a nagyvilágban, annyira nem kiemelkedő.
Szerintem is erős túlzás nőnek nevezni 15 évesen és nem változott szerintem túl sokat. Ha nem tudnám, hány éves, olyan 13-ra saccoltam volna. Százával mászkálnak ilyen külsejű lányok a nagyvilágban, annyira nem kiemelkedő.
2016. július 29. 15:43
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1455 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline |
Az hogy mások le írják hogy szép lány nos szerintem a szépség relatív de mindegy Egyébként olvasom hogy meg oszlik az a vélemény miszerint jól áll-e neki ez a ruha amit a képen visel vagy nem. Szerintem evvel a ruhával nincsen semmi baj. De amúgy is fiatal lány és az ízlése is változni fog
2016. július 29. 16:49
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
"a róla készült legújabb felvételeken pedig szemtanúi lehetünk annak, milyen sokat változott azóta
ez jó én nem hiszem el hogy a lányról február óta nem csináltak képet mert hogy a fent említett "új" képek akkor készültek
ez jó én nem hiszem el hogy a lányról február óta nem csináltak képet mert hogy a fent említett "új" képek akkor készültek
2016. július 29. 17:05
Jaj istenem, nem kell annyira komolyan venni a "nő" elnevezést, a rég nem látott rokonaim engem is szoktak ezekkel a jelzőkkel illetni, pedig a tinédzserkornak pont a kellős közepén járok.
2016. július 29. 17:27
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
A nő szót nem szó szerint értette a cikk írója.
2016. július 29. 19:55
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Sütikexdd szerinted egy tizenvalahány éves lánynak még mindig úgy kéne kinéznie, mintha 9 éves lenne és ehhez a megfelelő eszköz a kiló vakolat a fejen és kislányos ruhák? Fubazdmeg, mi találkoztunk ám már itt fórumon, de valami hihetetlen, hogy hogy lehet valaki ilyen korlátoltan buta. És a stílus neve valóban emo és nem 'emós', ennek tetejébe pedig ez nem is az... tudod az emo stílusirányzata nem egy fekete kabátban merül ki Azt meg hogy te milyen ruhákat hordasz, konkrétan ki nem sz_rja le?
2016. július 29. 19:56
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline |
Én még mindig ugyanolyan kislánynak látom.
2016. július 29. 20:00
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Pont a múltkor nézegettem. Szerintem aranyos
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.