Whispers In The Dark | Ma, 15:40
Na ezen most legalább akkorát röhögtem, mint a Kim Kardashian-Taylor balhén, de azért az utóbbi balhé jobban tetszett. rohog.gif
Számból vetted ki a szót:D
Összeszólalkozott Selena Gomez és Justin Bieber
2016. augusztus 15. 15:47
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
2016. augusztus 15. 16:01
MissFizzmizzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 235876 offline |
Bírom az ilyen énekeset akiknek ennyi időjük van kapálni küldeném őket.Megint kezdődik a Selena&Justin harc.
2016. augusztus 15. 16:26
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Idézet (FashionGirl @ 2016.08.15. 15:33)
Selena 2.hozzászólása,amelyikben azt állítja,hogy Bieber megcsalta kamu,photoshop.
Amúgy meg imádom a #SelenaEndedJustin hashtaget twitteren.Szánalmas ez a kisgyerek,aki valóban - mivel utánnanéztem és több rajongói véleményt olvastam - az utóbbi időben lesz*rja a rajongóit.+ Egy olyan csajt pártol velük szemben,akivel néhány napja randizgat.Selena,akit egyes JB fanok folyamatosan fenyegettek meg zaklattak megvédi és kiáll mellettük.Erre ezt kapja ettől a felkapaszkodott,beképzelt fiúkától?Méghogy ő tette híressé,/figyelem/hírnév miatt volt vele,röhög a májam.Pls.Ahogyan ezt egy instás hozzászólásban olvastam,Selena már akkor a család varázslója volt,amikor Justin még az utcán zenélt.
Amúgy meg imádom a #SelenaEndedJustin hashtaget twitteren.Szánalmas ez a kisgyerek,aki valóban - mivel utánnanéztem és több rajongói véleményt olvastam - az utóbbi időben lesz*rja a rajongóit.+ Egy olyan csajt pártol velük szemben,akivel néhány napja randizgat.Selena,akit egyes JB fanok folyamatosan fenyegettek meg zaklattak megvédi és kiáll mellettük.Erre ezt kapja ettől a felkapaszkodott,beképzelt fiúkától?Méghogy ő tette híressé,/figyelem/hírnév miatt volt vele,röhög a májam.Pls.Ahogyan ezt egy instás hozzászólásban olvastam,Selena már akkor a család varázslója volt,amikor Justin még az utcán zenélt.
2016. augusztus 15. 16:31
Egyik kutya, másik eb. Selenának már semmi köze nincs Bieber életéhez, bölcsebb lett volna ha inkább csöndben marad. Pont az ő szájából hallatszik borzasztó röhejesen a "Ha nem tudod kezelni az utálatot, akkor ne posztolj képeket a barátnődről lol." szöveg, mert anno ő is sokat panaszkodott arról, hogy nem érti mért bántják a srác rajongói... Hiába hangoztatja folyamatosan, még mindig nincs túl rajta, különben magasról letojná a szitut és nem lájkolgatna azóta is megállás nélkül Instán Biebert és az állítólagos új barátnőjét oltogató posztokat... Justinkán pedig már nem tudok meglepődni.
2016. augusztus 15. 16:35
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline |
Nevetséges. De legalább jobb kedvem lett. igazából nem birom túlzottan őket, de Selena hogy a halálba "kapaszkodhatott" volna fel Justinon? Ez már olyan, hogy Justin olyat akar Selena fejéhez vágni, amit ő maga is tud, hogy nem igaz.
2016. augusztus 15. 16:52
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline |
Hath ez durva egyetlen sztart sem lattam meg aki az insta fiokjat zartkorure csinalta volna szegenyke mar nem tud magaval mit kezdeni es ha a rajongoinak nem tetszik h Justin ezzel a csajjal van hat istenem de a rajongoi ott lesznek neki a rossz helyzetbe is meg ha ez a csaj nem is igaza van Selenanak jo tenleg nincs semmi koze hozza de Justinnak a fejebe szalt a hirnev es le kene szarni h par gyulolkodo ezt mondja ha megvan a szerelem es mindketten imadjak es csodaljak egymast ez nem szamitana h par ember ezt mondja csak Justin legbelul tudja h nem passzolnak egymashoz (nem tudom mit erez igazabol csak gondolom. )Selenanal jobbat velemenyem szerint nem talana mivel egyszeru lany botranyoktol ugy ahogy mentes hatalmas szive van .. Ott lehet a szepseg ha egy harpia (nem azt mondom h Selena nem szep mert gyonyoru) Nem ertem minek kellett megcsalnia anno Selenat mert regebben egy kis luzer onimado kreten volt (le ne tamadjatok ezert ez csak az en velemenyem )
2016. augusztus 15. 17:05
Selena most aztán megmondta. Igaza van. És becsülöm hogy ilyen erős.
Justin.. Justin meg ássa el magát.. bírom őt, de a csak a zenéjéért. Néha nagy bunkó tud lenni..
Justin.. Justin meg ássa el magát.. bírom őt, de a csak a zenéjéért. Néha nagy bunkó tud lenni..
2016. augusztus 15. 17:07
egyiket se csípem, de selena pont ugyanolyan álszent mint a barátnője, taylor. bieber legalább leírja/kimondja azt, amit gondol, nem sumákol. tizenéves hisztis fanokról van szó és a viselkedésükről, némelyik tényleg irtó messzire tud menni. mitől jobb az ha helyben hagyja a fröcsögéseiket, v. mellőzi őket miközben a pokolba kívánja őket? azt már meg sem említve, hogy bieber teljesen normális hangvételben írt, felszólította őket, h. viselkedjenek. ebben mi a gáz? egyáltalán nem drámázott. selena részéről több mindent nem értek, legfőképpen azt, hogy minek követi nyomon az exét, és ha ezt teszi minek szól még be pluszba neki. apropó a selena pártján állók talán már el is felejtették amikor pont ő akadt ki, amikor megszólták a kilói miatt, vagy hogy playbackelt-e vagy sem. őt mért érdekelték ezek a dolgok, heh?
2016. augusztus 15. 17:28
Ez tök jó, hogy Selena leoltotta Justint! Mindjárt jó kedvem lett tőle! XD Remélem idővel belátja, hogy jobb barátot is szerezhetett volna magának... Justin meg legyen boldog újdonsült csajával!
2016. augusztus 15. 17:31
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Sírok, Selenácskának mindenbe bele kell kötnie?XD mondjuk én Justin mellé sem állok, mert ő meg megérdemelte
2016. augusztus 15. 17:58
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Beieber mindig is rosszul kezelte a rajongóit, pedig az évek során megtanulhatta volna, de szegény drágának gyenge a lelke...mondjuk Selenának sem kellett volna beleszólnia...
2016. augusztus 15. 17:59
Tényleg a Justinnal való kapcsolata tette fel Selenát a zenei show business térképére. Tényleg ne kövesse az exét, ha rosszul van, már attól is ha csak a nevét említik egy-egy interjú során. Tényleg ha már rég túllépett rajta akkor ne érdekelje, hogy Bieber milyen barátnős képeket posztol. Hallottam már nem egy történetet arról, hogy Bieber mennyire nem értékeli azt amije van, de nem ő az egyetlen aki átnéz a rajongóin. Ám valahogy más sztárok Instagram fotói alatt nem látni Selenát, a rajongók becsületéért kiállni. Senkinek nem vagyok a rajongója, így nekik sem. Ez csak egy objektív vélemény.
2016. augusztus 15. 18:03
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline |
Jaj egyemmeg, valakinek FELTEKENYSEGI rohama lett.
Ez az egesz mar nem szol masrol mint a hirnevrol. Mi az hogy "van egy csomo rajongoi levelem amit elkell olvasnom." ?? Mi a franc? Ennyire azert ne nojjon mar a pofaja. Meg felmegy Szelcsike az instara, es tobb kepet posztol a rajongokkal csak hogy mindenki tudtara adja, igen, neki aztan tobb millio rajongoja van! Mit ert el ez a kis csitri? Meg enekelni sem tud, o is bevallotta, megis abbol keresi a kenyeret, mi van itt keremszepen?
Annyira lesut rola hogy olyan alszent mint a kis Taylorka baratnoje. A kedvencem az egeszben hogy o aradozott hogy mar nem jelent semmit szamara, meg meg felvolt haborodva hogy mindig rola kerdezik az interjukban. Es most mit csinal, ugy godolta Szelenita hercegno hogy ossza ki Justint (akihez mar 2 eve semmi koze sincs de noproblem), mert hat o megteheti, neki mindenhol ott kell lennie, csak vele foglalkozhat a media, es nehogymar hogy igy Justinnak uj baratnoje van, atvegye egy tole 1000szer ertelmesebbnek tuno lany! Gratulalok Szelcsikenek, ismet sikerult nagyot alakitania *tapstaps* hanyom ettol az alszent ribizlitol.
Azok a" rajongok" pedig akik emiatt elhagyjak Justint, azoknak oszinten gratulalok. Inkabb tamogatniuk kene Justint, es orulni hogy vegre boldog es sikerult tovabb lepnie, nem pedig keresztbe tenni neki!!
Ez az egesz mar nem szol masrol mint a hirnevrol. Mi az hogy "van egy csomo rajongoi levelem amit elkell olvasnom." ?? Mi a franc? Ennyire azert ne nojjon mar a pofaja. Meg felmegy Szelcsike az instara, es tobb kepet posztol a rajongokkal csak hogy mindenki tudtara adja, igen, neki aztan tobb millio rajongoja van! Mit ert el ez a kis csitri? Meg enekelni sem tud, o is bevallotta, megis abbol keresi a kenyeret, mi van itt keremszepen?
Annyira lesut rola hogy olyan alszent mint a kis Taylorka baratnoje. A kedvencem az egeszben hogy o aradozott hogy mar nem jelent semmit szamara, meg meg felvolt haborodva hogy mindig rola kerdezik az interjukban. Es most mit csinal, ugy godolta Szelenita hercegno hogy ossza ki Justint (akihez mar 2 eve semmi koze sincs de noproblem), mert hat o megteheti, neki mindenhol ott kell lennie, csak vele foglalkozhat a media, es nehogymar hogy igy Justinnak uj baratnoje van, atvegye egy tole 1000szer ertelmesebbnek tuno lany! Gratulalok Szelcsikenek, ismet sikerult nagyot alakitania *tapstaps* hanyom ettol az alszent ribizlitol.
Azok a" rajongok" pedig akik emiatt elhagyjak Justint, azoknak oszinten gratulalok. Inkabb tamogatniuk kene Justint, es orulni hogy vegre boldog es sikerult tovabb lepnie, nem pedig keresztbe tenni neki!!
2016. augusztus 15. 18:07
Igaz, hogy ez nem Selenára tartozott, de végső soron nagyon is igaza volt.
2016. augusztus 15. 18:09
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline |
amúgy most ez így komoly? a gyerek nem valami felháborító dolgot rakott ki csak pár képet az új barátnőjével most ez így miért baj? ok az egész a hírverésre megy de selenának ez így nem tökmindegy? vagy csak szerintem rohadt gyerekes amit így itt leművel? oké szakítottak meg minden de azért gyűlölet kampányra menni mert a srác felakarta dobni ennek a csajnak a karrierjét ezért már így miért ne posztolhatná ki? csak azért mert pár rajongó felháborítónak találta, hogy amúgy így képes saját életet élni és mint egy normális ember randizni? oké, hogy a rajongókért mindent de azért a magánéletét azért csak ne kelljen úgy élnie, ahogy pár 14-15 éves azt akarja pls.
de azért örülök, hogy most már a menedzserek sem tudnak valami jó kis szaftos sztár "botrány" megkreálni azt hittem a swift kim dráma legalább inspiráló lesz majd vagy valami de most ez így elég gyenge lett sorry aktatáskás pr bácsik/nénik
de azért örülök, hogy most már a menedzserek sem tudnak valami jó kis szaftos sztár "botrány" megkreálni azt hittem a swift kim dráma legalább inspiráló lesz majd vagy valami de most ez így elég gyenge lett sorry aktatáskás pr bácsik/nénik
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.