A nagy sikerű A kör horrortrilógia harmadik részének, a Köröknek a minap került fel az előzetese a világhálóra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik a Kör 3. része – itt van az előzetes!
2016. augusztus 25. 17:53
2016. augusztus 25. 17:59
Hát nem tudom meddig akarják még húzni, az első része az cool volt, a második meg gyengusz, szerintem ez is gyenge és vontatott lesz.
2016. augusztus 25. 17:59
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Emlékszem ez volt az első horror amit láttam. Az akkor 16 éves tesómnak volt az asztalán a DVD én meg akkor láttam meg potn amikor nem volt otthon senki és betettem a lejátszóba és elkedztem nézni. Huh de fostam tőle napokig! xDD Mind1 megtette a hatását de ma már nem nagyon értem hogy félhettem tőle ennyire. Az azért érdekes hogy ahogy telik az idő a kör készítői is haladnak a korral és érdekes lesz hogy mostmár laptopon keresztül is előjön Samara na ez az amiért sztem hiteles lesz a kövi rész mert olyan életszerű. Laptopja meg gépe mindenkinek van és manapság a fiatalok azt jobban kihasználják mint a TV-t ezért sztem ez egy tök jó ötlet volt a készítők részéről!
2016. augusztus 25. 18:01
Igaz , hogy kiskoromban szó szerint betojtam ettől a filmtől, de ma már egészen más az helyzet, egyik kedvenc horrorommá nőtte ki magát ! Az előzetes jó , eléggé felcsigázott, remélem nálunk is kijön hamarosan
2016. augusztus 25. 18:03
orangeccatladyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.24. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 259229 offline |
Igeeeeeeeen már alig várom ! Bár igazából az eredete szerintem sokkal érdekesebb mint maga a film. Tuti nézni fogom!
2016. augusztus 25. 18:20
Szerintem felesleges még egyet csinálni. Az első rész nagy durranás volt, személy szerint ez volt az első horror amit láttam, a második jó lezárást adott a sztorinak, nem kéne még tovább húzni, ebből nem szokott sem jó kisülni. Mindezek ellenére én azért kíváncsi vagyok rá, főleg, hogy újítottak a sztorin is, meglátjuk, hogy mit tudnak kihozni az új, modernebb harmadik részből.
2016. augusztus 25. 18:33
Az első két részt láttam és azok jók voltak. Remélem, hogy ez is lesz olyan jó, az előzetes alapján izgalmasnak tűnik. Én biztosan megnézem majd.
2016. augusztus 25. 18:44
emlékszem mikor először láttam, szerintem 11 éves voltam... még most is képes halálra rémiszteni, bár szerintem csak azért, mert akkor régen annyira de annyira féltem tőle! fogalmam sincs, hogy meg merem e nézni majd ha kijön
2016. augusztus 25. 18:52
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Miért kell mindenből hasznot húzni? Van 2 része ami nagyon jó, de nem hiszem hogy azt a kettőt már felül tudnák múlni, ennek már nagyon pénz szaga van.
2016. augusztus 25. 20:48
Ez volt az első és utolsó horrorfilmem, utána lefekvés előtt folyton a tévét bámultam és alig mertem kimenni sötétben a szobámból. Többet nem nézek ilyeneket.
2016. augusztus 25. 21:11
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
A kör...hát igen,nagy klasszikus...egyszer meg akarom már nézni,de azt hiszem,erre még várok inkább 5 évet:D
2016. augusztus 25. 21:15
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Minek kell minden jót elrontani szar folytatásokkal?
2016. augusztus 26. 09:17
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline |
Azt hiszem olyan 12 évesen láthattam az első részét, nem érintett meg annyira (vidáman tudtam kimenni esténként a mosdóba)... Az előzetes egyébként tetszik, a szereposztásért külön köszönet.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.