A modellt rengetegen támadták egy nemrégiben feltöltött Instagram-fotója miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszaszólt az utálkozóknak Gigi Hadid
2016. augusztus 26. 21:46
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline |
ezt nevezik relativításnak. Én lehet úgy látom, hogy az alakja egy anorexiáséhoz hasonlít, viszont te lehet úgy látod, hogy felszedett pár kilót. Őszitén nem értem..ha van rajtad pár plusz kiló már dagi vagy, ha meg nádszálvékony vagy akkor az azt jelenti, hogy anorexiás vagy? Szerintem nincs tökéletes test.
Kevés olyan ember van, akinek aztán ténylef nem szólhatnak be pont az alakja miatt köztü Gigi is. De hát láss csodát. Utálkozó mindig akad.
Kevés olyan ember van, akinek aztán ténylef nem szólhatnak be pont az alakja miatt köztü Gigi is. De hát láss csodát. Utálkozó mindig akad.
2016. augusztus 26. 21:49
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Giginek teljesen igaza van
2016. augusztus 26. 21:55
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Szerintem még épp az egészséges kategóriában van.
2016. augusztus 26. 22:06
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline |
Lehet akik megszólják,csak szeretnének olyan "soványak" lenni mint Gigi ♥
2016. augusztus 26. 22:40
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline |
Nagyon szép lány. Bárcsak nekem is ilyesmi alakom lenne
2016. augusztus 26. 22:52
Igaza van! Gigi szép, és nincs szerintem se semmi baj az alakjával.
2016. augusztus 26. 23:14
Ezen akadt ki annyira? Én bírom a csajt tényleg, de ez picit érdekes számomra. Nekem ő az egyetlen olyan modell aki nem annyira mű, mint társai. Tetszik, hogy őszinte és magát adja.
2016. augusztus 27. 00:12
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline |
Oh, hát ez elképesztő! Az internet népe kritizálni mert egy hírességet! SOSE láttam még ilyet Sőt, olyat se, hogy ilyenkor a celeb egy "húdenagyondiplomatikus" válasszal reagál...
Na de most komolyan. Már engem is kezd fárasztani a sok panaszkodás a hírességek részéről. Miért nem tudják elviselni a negatív kommenteket anélkül, hogy drámát kreálnának belőle? A hírnév ezzel jár... Gigi fiatal, híres, gazdag, amennyire én tudom, a magánéletében sincs különösebb probléma; akkor miért? Megértem, hogy így is lehetnek problémái, amikről mi nem értesülünk. Teljesen. De ha annyira jól érzi magát a bőrében, akkor minek veszi egyáltalán figyelembe ezeket a kommenteket? Ezeket az elenyészően kevés, nyilvánvalóan irigységből írt kommenteket?
Általában nem foglalkozok azzal, amikor hasonló "incidens" történik, vagyis leszólnak egy láthatóan gyönyörű alakkal rendelkező hírességet, az pedig válaszol. De mostanában egyre többször fordul elő, unalmas.
By the way, ez az én véleményem, nem akartam senkit megbántani, nem rosszindulatból írtam. Na, köszöntem
Na de most komolyan. Már engem is kezd fárasztani a sok panaszkodás a hírességek részéről. Miért nem tudják elviselni a negatív kommenteket anélkül, hogy drámát kreálnának belőle? A hírnév ezzel jár... Gigi fiatal, híres, gazdag, amennyire én tudom, a magánéletében sincs különösebb probléma; akkor miért? Megértem, hogy így is lehetnek problémái, amikről mi nem értesülünk. Teljesen. De ha annyira jól érzi magát a bőrében, akkor minek veszi egyáltalán figyelembe ezeket a kommenteket? Ezeket az elenyészően kevés, nyilvánvalóan irigységből írt kommenteket?
Általában nem foglalkozok azzal, amikor hasonló "incidens" történik, vagyis leszólnak egy láthatóan gyönyörű alakkal rendelkező hírességet, az pedig válaszol. De mostanában egyre többször fordul elő, unalmas.
By the way, ez az én véleményem, nem akartam senkit megbántani, nem rosszindulatból írtam. Na, köszöntem
2016. augusztus 27. 06:40
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline |
Csodás alakja van. Egyáltalán nem akarom hogy anorexiás legyen és nem is lesz. Nagyon szeretem Gigit, gyönyörű nő.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.