Starity

Visszaszólt az utálkozóknak Gigi Hadid

2016. augusztus 26. 21:09   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modellt rengetegen támadták egy nemrégiben feltöltött Instagram-fotója miatt.

hirdetés

Gigi Hadid egy hete töltött fel az Instájára egy képet, amin bikiniben pózol. A fotó kapcsán több ezer komment érkezett, természetesen sokan csodálták a modell irigylésre méltó alakját, de a sok kedves komment között akadtak olyanok is, akik kritizálni kezdték a 21. éves lányt. Több internetező szerint Gigi már túl vékony, és feszegeti az anorexia határait.

Természetesen Zayn Malik barátnője nem hagyta annyiban a dolgot, és egy hosszú üzenetet hagyott a fotója alatt.

Úgy hívják ezt: felnőttem. A test változik, ahogy a kislány nővé cseperedik, ahogy édesanyámé is változott, amikor az én koromban járt. (...) Akkoriban is szerettem a testem, amikor 17 éves atléta voltam, és most is szeretem. Igen, megszabadultam némi »babahájtól«, és az izmom is átalakult, mivel már nem edzek olyan keményen. De ígyis megeszek mindent, amit akarok, még mindig erős vagyok, és még mindig egészséges. A kommented nem húzott le engem, de legközelebb gondolkozz el, hogy fiatal lányok is olvashatják ezt, akik testük változását rossz dolognak élhetik meg emiatt.

Gigi monológja részletesen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek