A valóságshow-sztár úgy tűnik nagyon is elégedett alakjával, amit konkrétan egy száll semmiben meg is mutatott az őt fotózó lesifotósoknak.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Közszemlére tette fedetlen melleit Kim Kardashian (18+)
2016. augusztus 26. 22:01
a hatalmasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 253031 offline |
Aszentségis Kim..Hát, azért ezt igazán nem vártam volna pont tőled. xDDDD
2016. augusztus 26. 22:02
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Muszáj neki kirakni a kirakatba az intim zónába tartozó testrészeit? Örülök, ha boldog a testében, de azért ezek a celebek egész magas lovon csücsülnek..
2016. augusztus 26. 22:05
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline |
Kanye West biztosan "örül", hogy mindenki láthatja a felesége csöcseit..
2016. augusztus 26. 22:05
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline |
Megszokhattuk!Azért ha a fürdőruha fedne,akkor még én is szívesen felvenném!
2016. augusztus 26. 22:10
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Hát, nekem még mindig nem tetszik az alakja... :/
Amúgy ezen már meg se lepődök. Ki más csinálna ilyet, mint Kim?
Amúgy ezen már meg se lepődök. Ki más csinálna ilyet, mint Kim?
2016. augusztus 26. 22:20
Honeythiefúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 259228 offline |
Ez már uncsi Kim, a recskázókon kívül senki nem kíváncsi a plasztikázott mindenedre :*
2016. augusztus 26. 22:27
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Hát jó pucérkodjon. Nem nyilvánossan tette a paparazzik fotózták a nyaralást.
Nem védenni akarom Kimet vagy mi ,de gusztastalan tartom, ezeket a paparazzikat ,hogy sosincs nyugtok most Kim K cickókja az elott Orlando és Justin farka mi lesz holnap Miley Cyrus puncija? Szánalmasnak tartom ,hogy nem hagyják sehol sem nyugodni az embert. Pedig ezek Kim,Orlando,JB meztelenkedéseiben nem látok semmi rosszat mivel nem publikusan torténtek ezek a dolog. Nyaraláson voltak és nem ok az elso emberek ,akik pucérkodnak a nyaralásukon valakik pl: nudista strandra mennek szóval ez a paparazzi hibája. Nem mintha Kim a médiában annyira szolíd lenne ,de akkor is...
Nem védenni akarom Kimet vagy mi ,de gusztastalan tartom, ezeket a paparazzikat ,hogy sosincs nyugtok most Kim K cickókja az elott Orlando és Justin farka mi lesz holnap Miley Cyrus puncija? Szánalmasnak tartom ,hogy nem hagyják sehol sem nyugodni az embert. Pedig ezek Kim,Orlando,JB meztelenkedéseiben nem látok semmi rosszat mivel nem publikusan torténtek ezek a dolog. Nyaraláson voltak és nem ok az elso emberek ,akik pucérkodnak a nyaralásukon valakik pl: nudista strandra mennek szóval ez a paparazzi hibája. Nem mintha Kim a médiában annyira szolíd lenne ,de akkor is...
2016. augusztus 26. 22:32
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Köszönöm hogy láthattam, az ebben a cikkben "tökéletesnek" titulált alakját. Most beleégett ez a kép az agyamba és ezért nem fogok tudni aludni, de végül is igen, tökéletes formában van, vagy nem, úgy néz ki mint egy két lábon járó homokóra, biztos ilyen egy normális, szép, jó formában lévő női test.
Gyakorlatilag nem is értem hogy ez miért számít olyan nagy újdonságnak hogy cikket írjanak róla, ennek a nőnek a napirendjéhez tartozik a meztelenkedés. Délelőtt fél tíz; meeting. Délután egy óra; valóságshow-forgatás és ripacskodás. Háromtól fél hatig; pucérkodás a lesifotósoknak a medenceparton.
Ki lepődik már meg ezen, komolyan? Mindig arra gondolok hogy mennyire szégyellni fogják a gyerekei, ha majd látják hogy az anyjuk ilyeneket csinál...
Gyakorlatilag nem is értem hogy ez miért számít olyan nagy újdonságnak hogy cikket írjanak róla, ennek a nőnek a napirendjéhez tartozik a meztelenkedés. Délelőtt fél tíz; meeting. Délután egy óra; valóságshow-forgatás és ripacskodás. Háromtól fél hatig; pucérkodás a lesifotósoknak a medenceparton.
Ki lepődik már meg ezen, komolyan? Mindig arra gondolok hogy mennyire szégyellni fogják a gyerekei, ha majd látják hogy az anyjuk ilyeneket csinál...
2016. augusztus 26. 22:45
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
hogy lehet valakinek ekkora segge meg combja? xd annyira de annyira megcsináltnak látszik
na meg ilyen bikinialsóban és felsőben mutatkozni.jó én nyilván magamból indulok ki mivel nagyon szégyenlős vagyok...de szerintem túlzás
na meg ilyen bikinialsóban és felsőben mutatkozni.jó én nyilván magamból indulok ki mivel nagyon szégyenlős vagyok...de szerintem túlzás
2016. augusztus 26. 22:54
Engem nem igazán érdekel, hogy néz ki. Én pont, azért szeretem ahogy játszik a gyermekével. Lehet szidni meg lehordani, de én kedvelem őt.
2016. augusztus 26. 22:57
khalifa: igazad van.
Amúgy meg én sem lepődtem meg a cikken.
Amúgy meg én sem lepődtem meg a cikken.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.